Δεν νομιζω τπτΓΑΛΗ έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 22:52Νομίζω ότι ανήλικος με πραγματικό όπλο δεν θα έκανε τέτοιες μαγκιές.
κ δεν υπαρχει κατι που να μου βεβαιωνει πως το οπλο δεν ηταν αληθινο κ πως αυτο που παραδοθηκε ηταν ρεπλικα
Δεν νομιζω τπτΓΑΛΗ έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 22:52Νομίζω ότι ανήλικος με πραγματικό όπλο δεν θα έκανε τέτοιες μαγκιές.
Τώρα διάβασα ότι οι αστυνομικοί ήταν με συμβατικό αυτοκίνητο. Κι επειδή απ´ ό,τι γράφεται, η καταγγελία για τους νεαρούς έγινε από άλλους, ο πιτσιρικάς ήταν όντως τυχερός γιατί μπορεί να τον σάπιζε στην κυριολεξία κάποιος πολίτης και ας ερχόταν μετά ο Θεοδωρικάκος να του κάνει παρατήρηση ή να του προτείνει κάποιο σεμινάριο για διαχείριση θυμού.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 23:01δεν αντιλέγω, αλλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να κάτσει να φάει πρώτα τη σφαίρα και μετά να αντιδράσειST48410 έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 22:58Οι αστυνομικοί λέει ότι δεν ήταν με υπηρεσιακό όχημα. Άρα θα θεώρησαν λογικό ότι ο μικρός δεν ήξερε την ιδιότητά τους και γιαυτό βγήκαν και του είπαν ποιοι είναι. Αυτό αρκούσε να τρέψει και τους υπόλοιπους σε φυγή.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 22:52 Πάντως το λογικό είναι όταν κάποιος οπλίζει ένα όπλο και το στρέφει κατά πάνω σου σημαδεύοντάς σε, να μην αντιδράς μέχρι να πυροβολήσει και να δεχθείς το βλήμα, έτσι ώστε να βεβαιωθείς ότι το όπλο είναι αληθινό. ε και μετά αντιδράς αναλόγως
Εγώ λέω πάλι καλά που εξελίχθηκε το πράγμα αναίμακτα.
όταν κάποιος παίζει τέτοια παιχνίδια (οπλίζει και σημαδεύει κόσμο έστω και με ψεύτικο όπλο) θα πρέπει να θεωρούμε εμείς οι υπόλοιποι λογική μια βίαιη αντίδραση, διότι αυτός που βρίσκεται απέναντι δεν είναι δυνατό να γνωρίζει ότι το πιστόλι είναι ψεύτικο
με άλλα λόγια, αν του την ανάβανε οι μπάτσοι -στη δική μου συνείδηση τουλάχιστον- θα ήταν πλήρως δικαιολογημένοι
τυχερό είναι το κωλόπαιδο και θα πρέπει να τους ευχαριστεί που είναι ακόμα ζωντανό
ασύνδετο το ένα με το άλλο3f3k έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 23:04 Όσοι είναι υπέρ της οπλοκατοχής τύπου ΗΠΑ, ζητάνε από την αστυνομία να πυροβολήσει ενα 15χρονο βλαμμένο γιατί έχει ψεύτικο όπλο.
Seems Legit.
Δεν ξέρω ρε συ, νόμιζα ότι ήξερε ότι ήταν αστυνομικοί. Λάθος μου.Αγις έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 23:09Δεν νομιζω τπτ
κ δεν υπαρχει κατι που να μου βεβαιωνει πως το οπλο δεν ηταν αληθινο κ πως αυτο που παραδοθηκε ηταν ρεπλικα
Οι μαθητές στα μισά σχολεία των ΗΠΑ ίσως και να διαφωνούν...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 23:16ασύνδετο το ένα με το άλλο3f3k έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 23:04 Όσοι είναι υπέρ της οπλοκατοχής τύπου ΗΠΑ, ζητάνε από την αστυνομία να πυροβολήσει ενα 15χρονο βλαμμένο γιατί έχει ψεύτικο όπλο.
Seems Legit.
ελεύθερη οπλοκατοχή για να μπορείς να προστατευτείς σε περίπτωση που πέσεις θύμα επίθεσης από εγκληματία, όχι για να σημαδεύεις άσχετους περαστικούς στο δρόμο χωρίς λόγο
και μπορεις να κατοχυρωσεις οτι δεν θα συμβει το δευτερο?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 23:16ασύνδετο το ένα με το άλλο3f3k έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 23:04 Όσοι είναι υπέρ της οπλοκατοχής τύπου ΗΠΑ, ζητάνε από την αστυνομία να πυροβολήσει ενα 15χρονο βλαμμένο γιατί έχει ψεύτικο όπλο.
Seems Legit.
ελεύθερη οπλοκατοχή για να μπορείς να προστατευτείς σε περίπτωση που πέσεις θύμα επίθεσης από εγκληματία, όχι για να σημαδεύεις άσχετους περαστικούς στο δρόμο χωρίς λόγο
όχι, γι'αυτό δεν είμαι και ανεπιφύλακτα υπέρEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 23:23και μπορεις να κατοχυρωσεις οτι δεν θα συμβει το δευτερο?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 23:16ασύνδετο το ένα με το άλλο3f3k έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 23:04 Όσοι είναι υπέρ της οπλοκατοχής τύπου ΗΠΑ, ζητάνε από την αστυνομία να πυροβολήσει ενα 15χρονο βλαμμένο γιατί έχει ψεύτικο όπλο.
Seems Legit.
ελεύθερη οπλοκατοχή για να μπορείς να προστατευτείς σε περίπτωση που πέσεις θύμα επίθεσης από εγκληματία, όχι για να σημαδεύεις άσχετους περαστικούς στο δρόμο χωρίς λόγο![]()
αυτοί που διαφωνούν και κατοικούν στις ΗΠΑ, το πιο πιθανό είναι να καταλήξουν είτε στη φυλακή είτε στο νεκροταφείο3f3k έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 23:23Οι μαθητές στα μισά σχολεία των ΗΠΑ ίσως και να διαφωνούν...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 23:16ασύνδετο το ένα με το άλλο3f3k έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 23:04 Όσοι είναι υπέρ της οπλοκατοχής τύπου ΗΠΑ, ζητάνε από την αστυνομία να πυροβολήσει ενα 15χρονο βλαμμένο γιατί έχει ψεύτικο όπλο.
Seems Legit.
Παίδες, οι ΗΠΑ γενικώς δεν παίζουν ως σύγκριση, γιατί εκεί οι ανήλικοι αντιμετωπίζονται σε θέματα εγκληματικότητας (βαριάς ή ανάλαφρης) ως ενήλικες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 23:29αυτοί που διαφωνούν και κατοικούν στις ΗΠΑ, το πιο πιθανό είναι να καταλήξουν είτε στη φυλακή είτε στο νεκροταφείο3f3k έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 23:23Οι μαθητές στα μισά σχολεία των ΗΠΑ ίσως και να διαφωνούν...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 23:16
ασύνδετο το ένα με το άλλο
play stupid games win stupid prizes
Το ΤΙΚΤΟΚ είναι πταίσμα.KRAKEN έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 23:28 Έχουν ξεφύγει τα πράγματα με αυτό το τικτοκ.
Υπάρχει ελάχιστος έλεγχος στο τι ανεβαίνει και μπαίνουν δεκάχρονα και δωδεκάχρονα.
KAREN έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 23:28 Έχουν ξεφύγει τα πράγματα με αυτό το τικτοκ.
Υπάρχει ελάχιστος έλεγχος στο τι ανεβαίνει και μπαίνουν δεκάχρονα και δωδεκάχρονα.
απο που προκυπτει οτι δεν ηταν σκουρος;Beria έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 20:32Σοβαρά τώρα; Εάν ήταν σκούρος και είχε κανει την ίδια χαζομαγκια τώρα θα ήταν ξαπλωμένος.
Το ξέρεις, το ξέρω και το ξέρει και αυτος
που το ειδες το "σωστα"ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 22:16αν τα έκαναν πάνω τους είτε θα τον είχαν πυροβολήσει, είτε θα την είχαν κοπανήσει
εφόσον δεν την κοπάνησαν αλλά αντιθέτως τον συνέλαβαν σημαίνει ότι όντως διαχειρίστηκαν σωστά τη κατάσταση
οχι. φταινε τωρα ομως, που δεν τον ξαπλωσαν, η εστω δεν του εριξαν σε κανα ποδαρι.