που να ξέρω; Συζητάμε με όσα γράφουν οι δημοσιογράφοι.
Είναι ευκαιρία να γίνουν μερικοί καλοί χειρισμοί αλλά με τον Θεοδωρικάκο κρατάω μικρό καλάθι.
που να ξέρω; Συζητάμε με όσα γράφουν οι δημοσιογράφοι.
υποτίθεται οι αστυνομικοί. Τώρα αν ήταν κανονικό και το κρύβουν ή λένε ψέματα στο άρθρο, τι να σε πω, θα μιλάμε για ακόμα πιο μαλακισμένη φάση.Αγις έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 22:40γιατι ηταν ψευτικο ;Otto Weininger έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 22:33από πότε απαγορεύεται να πουλάς ψεύτικα όπλα;ST48410 έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 22:32 Προσωπικά δεν θα ήθελα να πεθάνει ένα παιδί 15 χρονών επειδή έκανε μια τόσο χοντρή ανοησία. Σ'αυτή την ηλικία και με αυτά που βλέπει γύρω καθημερινά, αφού ο κόσμος που του παραδίδουμε είναι χάλια. Αλλά τιμωρία θέλω να υπάρξει. Και μάλιστα γερή να συνετιστούν και οι υπόλοιποι. Και να δούμε πως και που αγόρασε το ψεύτικο όπλο μήπως πρέπει να φάει πρόστιμο κι αυτός που του το πούλησε.
ποιος μας το βεβαιωνει ;
Ξέρεις κάποια γενιά που πήρε καλύτερο κόσμο;ST48410 έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 22:32 Προσωπικά δεν θα ήθελα να πεθάνει ένα παιδί 15 χρονών επειδή έκανε μια τόσο χοντρή ανοησία. Σ'αυτή την ηλικία και με αυτά που βλέπει γύρω καθημερινά, αφού ο κόσμος που του παραδίδουμε είναι χάλια. Αλλά τιμωρία θέλω να υπάρξει. Και μάλιστα γερή να συνετιστούν και οι υπόλοιποι. Και να δούμε πως και που αγόρασε το ψεύτικο όπλο μήπως πρέπει να φάει πρόστιμο κι αυτός που του το πούλησε.
Δεν γνωριζουμε
Ναι, και αυτό είναι πιθανό. Αλλά φαντάζομαι τώρα θα ερευνηθούν σπίτια, κινητά, υπολογιστές, παρέες. Υπάρχουν καταγγελίες αυτών που κάλεσαν την αστυνομία όταν προσπάθησαν να τους ληστέψουν. Δεν νομίζω να κουκουλωθεί εύκολα το πράγμα.Αγις έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 22:46 Δεν γνωριζουμε
Δεν συνεληφθη αυτος με το οπλο
Παρεδωσε μια ρεπλικα
αρα ;
Νομίζω ότι ανήλικος με πραγματικό όπλο δεν θα έκανε τέτοιες μαγκιές.Αγις έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 22:46Δεν γνωριζουμε
Δεν συνεληφθη αυτος με το οπλο
Παρεδωσε μια ρεπλικα
αρα ;
Η δικιά μου (πες των 35αρηδων) πήρε καλύτερο κόσμο (για Ελλάδα πάντα). Η επόμενη έφαγε πολύ σκατο χωρίς να φταίει (κριση, κορώνα, κτλ). Κ η δικιά μου το έφαγε δηλαδή αλλά τουλάχιστον ζήσαμε ωραία παιδικά, εφηβικά και μετεφηβικα χρόνια
Οι αστυνομικοί λέει ότι δεν ήταν με υπηρεσιακό όχημα. Άρα θα θεώρησαν λογικό ότι ο μικρός δεν ήξερε την ιδιότητά τους και γιαυτό βγήκαν και του είπαν ποιοι είναι. Αυτό αρκούσε να τρέψει και τους υπόλοιπους σε φυγή.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 22:52 Πάντως το λογικό είναι όταν κάποιος οπλίζει ένα όπλο και το στρέφει κατά πάνω σου σημαδεύοντάς σε, να μην αντιδράς μέχρι να πυροβολήσει και να δεχθείς το βλήμα, έτσι ώστε να βεβαιωθείς ότι το όπλο είναι αληθινό. ε και μετά αντιδράς αναλόγως
Σ´ αυτήν τη γενιά, που ξέρω καλά, δεν υπήρχαν μαλακισμένα και μαγκιόρικες συμμορίες ανηλίκων;EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 22:54Η δικιά μου (πες των 35αρηδων) πήρε καλύτερο κόσμο (για Ελλάδα πάντα). Η επόμενη έφαγε πολύ σκατο χωρίς να φταίει (κριση, κορώνα, κτλ). Κ η δικιά μου το έφαγε δηλαδή αλλά τουλάχιστον ζήσαμε ωραία παιδικά, εφηβικά και μετεφηβικα χρόνια![]()
δεν αντιλέγω, αλλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να κάτσει να φάει πρώτα τη σφαίρα και μετά να αντιδράσειST48410 έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 22:58Οι αστυνομικοί λέει ότι δεν ήταν με υπηρεσιακό όχημα. Άρα θα θεώρησαν λογικό ότι ο μικρός δεν ήξερε την ιδιότητά τους και γιαυτό βγήκαν και του είπαν ποιοι είναι. Αυτό αρκούσε να τρέψει και τους υπόλοιπους σε φυγή.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 22:52 Πάντως το λογικό είναι όταν κάποιος οπλίζει ένα όπλο και το στρέφει κατά πάνω σου σημαδεύοντάς σε, να μην αντιδράς μέχρι να πυροβολήσει και να δεχθείς το βλήμα, έτσι ώστε να βεβαιωθείς ότι το όπλο είναι αληθινό. ε και μετά αντιδράς αναλόγως
Εγώ λέω πάλι καλά που εξελίχθηκε το πράγμα αναίμακτα.
Δεν ξέρω τι προβλέπει η εκπαίδευσή τους. Αν ήταν ενήλικος θα συμφωνούσα πλήρως. Για παιδιά το θεωρώ εύλογο να προσπαθήσει ο αστυνομικός να αποκλιμακωθεί η κατάσταση έστω και με κίνδυνο της ζωής του. Μπορεί με το που τα είδαν να τα έκοψαν ότι πρόκειται για χαζοχαρούμενα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 23:01
δεν αντιλέγω, αλλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να κάτσει να φάει πρώτα τη σφαίρα και μετά να αντιδράσει
όταν κάποιος παίζει τέτοια παιχνίδια (οπλίζει και σημαδεύει κόσμο έστω και με ψεύτικο όπλο) θα πρέπει να θεωρούμε εμείς οι υπόλοιποι λογική μια βίαιη αντίδραση, διότι αυτός που βρίσκεται απέναντι δεν είναι δυνατό να γνωρίζει ότι το πιστόλι είναι ψεύτικο
με άλλα λόγια, αν του την ανάβανε οι μπάτσοι -στη δική μου συνείδηση τουλάχιστον- θα ήταν πλήρως δικαιολογημένοι
τυχερό είναι το κωλόπαιδο και θα πρέπει να τους ευχαριστεί που είναι ακόμα ζωντανό
οπου στην αμερικη αγοραζεις για πλακα οπλα στη μαυρη αγορα απο 15χρονους το ιδιο ευκολα οπως θ αγοραζες κανα σακουλι φου.3f3k έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 23:04 Όσοι είναι υπέρ της οπλοκατοχής τύπου ΗΠΑ, ζητάνε από την αστυνομία να πυροβολήσει ενα 15χρονο βλαμμένο γιατί έχει ψεύτικο όπλο.
Seems Legit.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.