Σοβαρά τώρα;Bazoomba έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 20:04Ποτε το ειπε αυτο ο συντονισμος;stergiosbik έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 19:46Μα δεν έχω κανένα πρόβλημα στο αν με βρισουν-προσβαλλουν.Στύγιος έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 15:54
Μλκ μη γίνεσαι ψυχάκιας ΓΓ . Εμένα με βρίζει αλλού ,και φυσικά ζμπουτσαμ.
Κάποιοι όμως εδώ μέσα διαδίδουν επικίνδυνα ψέματα,που η πολιτεία τα έχει απαγορεύσει και τα κυνηγάει μέσω των εισαγγελεων,και ο συντονισμός μας λέει ότι απαγορεύει να απευθυνθούμε στην αστυνομία αλλά να δίνουμε αναφορά σε αυτόν!!!
Καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε;
Πρωτοφανές!
Μαλιστα ενώ έχω γράψει ότι κρατιέμαι στο να μην κάνω καταγγελία στην ΔΗΕ ακριβώς για να μην μπλέξω αδικα διαχείριση και συντονισμό σε αυτή την ιστορία,αυτοί διαγράφουν τα δικά μου ποστ και συνεχίζουν να δίνουν άσυλο στον κάθε επικίνδυνο ψεκασμενο.
Να κατσεις να διαβασεις με προσοχη του κανονες συμμετοχης. Να τους διαβασεις, πρωτιστως. Η δημοσιευση σου διεγραφη κατοπιν σχετικης αναφορας,οπως ειχαν διαγραφει αντιστοιχου τυπου δημοσιευσεις στο νημα με τους ζωοφιλους και τον Πορφυριο. Καθενας ειναι υπευθυνος για αυτα που γραφει. Εαν η υπευθυνοτητα αυτου του ατομου δεν αρκει για να περασει η αναρτηση το στανταρ της συμβατοτητας με τους κανονες συμμετοχης, τοτε δινεται η δυνατοτητα στους χρηστες να την αναφερουν. Εκανες καποια αναφορα σε ποστ, στο οποιο ρητα εκφραζεται η προτροπη σε μη τηρηση των μετρων υγειας, και δεν διεγραφη; Φαουλ δικο μου. Αλλιως μην περιμενεις να σκαναρω τα δεκαδες(?) νηματα,που εχουν ανοιξει εως τωρα, ποστ προς ποστ.
Εδώ γίνεται της πτνς από τέτοια ποστ και ο συντονισμός λέει ότι δεν βλέπει τίποτα;
Δεν είναι ότι αναρτάται σποραδικά κάποιο ξεκαρφωτο ποστ όπου δικαιολογημένα μπορεί να ξεφύγει του συντονισμού.