taliban έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:34
BigChiefWahoo έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 15:51
Arisvilla έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 12:39
Oχι πλεον μια χαρά ξέρουν. Είναι συνειδητά εγκληματίες και βάζουν πια πάνω από ολα την οικονομία και τα κέρδη των λίγων από τη δημόσια υγεία. Δεν νοείται να μην παίρνουν μέτρα πια και να μιλάνε για ήπια νόσο ενώ ακόμα και ο Μπόρις Τζόνσον παίρνει μέτρα και το Ισραήλ όπως γράφεις κλείνει σύνορα. Δεν νοείται να συνεχίζουν να έχουν το αισχρό πρωτόκολλο 50 συν ένα στα σχολεία. Δεν νοείται να παραπληροφορούν τον κόσμο οτι όλοι σχεδόν οι εμβολιασμένοι το περνούν ήπια όταν γύρω μας βλέπουμε ολοένα και περισσότερους πλήρως εμβολιασμένους να πάνε στα νοσοκομεία. Και ο Στραβελάκης με τριπλή δόση πήγε στο νοσοκομείο χθες με πνευμονία. Και τα γράφω αυτά σήμερα στεναχωρημένος και εκνευρισμένος γιατί πριν λίγο έμαθα οτι ένας φίλος μου πλήρως εμβολιασμένος με το άστρα που ήταν το καλύτερο γιατί ήταν γρηγορότερο 47 χρονών διασωληνώθηκε. Κόλλησε από το γιο του που προφανώς κόλλησε στο σχολείο του χάρη στα ανύπαρκτα πρωτόκολλα της Κεραμέως. Στη χώρα μας πια δεν έχουμε να κάνουμε με μια φυσική νομοτέλεια. Εχουμε να κάνουμε με μια εγκληματική πολιτική. Και το κακό είναι οτι χθες που βγήκα μια βόλτα έξω ειδα κυρίως νεες ηλικιες να στοιβάζονται σε κλαμπ και σε ταβέρνες χωρίς καμιά απόσταση ο ένας πάνω στον άλλο. Εχουμε φτάσει στο σημείο να πεθαίνουν 100 την ημέρα και να μην υπάρχει καμιά αντίδραση από τους περισσότερους που συνεχίζουν τις ζωές τους με τις ευλογίες της κυβέρνησης εγκληματιών σαν να μην πεθαίνει κόσμος γύρω τους και συγγενείς τους κιόλας.
Ρε συ Άρη,τι γίνεται,όλος ο συγγενικός σου κύκλος και αυτός των φίλων και γνωστών σου,έχει κολλήσει ;
Αλήθεια γράφει.
Μπουρδελο γίναμε στα Τρίκαλα τουλάχιστον.
Έχω 2 στο συγγενολοι που κόλλησαν και 6 γνωστούς.
Κάποια στιγμή όλοι θα το περάσουμε.
να αναφερω κι εγω, ολη η οικογενεια ενος μπαρμπα μου και του μπατζανακη του μπαρμπα μου (συνολο 8 νοματαιοι), ολοις τους γονεις - παιδια, θρησκοληπτοι φανατικοι ψεκες του μεσαιωνα του
ο κορονοίος ειναι γριπουλα και το εμβολιο του σατανα κολλησαν ολοι μεχρι ενος.
Τα παιδια τους ηλικιες 30-35 στο σπιτι σε 10 μερες το ξεπερασαν με ελαφρυ πυρετο και πονους στο σωμα, ο μπαρμπας 20 μερες στο νοσοκομειο μαλλον τη σκαπουλαρει τη διασωληνωση (που ετσι κι αλλιως διαθεσιμη μεθ δεν θα υπηρχε) φτυνει αιμα και δεν μπορει να σταθει στα ποδια του πανω απο λεπτο, ενω ο μπατζανακης του μπηκε εχτες νοσοκομειο.
Ο μπαρμπας μαλακιστηκε γιατι για 15 μερες δεν πηγαινε νοσοκομειο λογω εντονης θρησκευτικης ψεκας (και το θεμα ειναι πως ο κορονοϊος καποια στιγμη σε 5-10 χρονια θα φυγει οι γαμω-θρησκειες θα μεινουν γαμω το στανιο τους).
Γενικα στην επαρχια γινεται μεγαλη γεροντοκτονια. Το καλοκαιρι οπου πηγα επαρχια οποιον γνωστο ηλικιωμενο (και κατα κανονα ανεμβολιαστο) εβλεπα, τον χαιρεταγα λεγοντας του πως μαλλον ειναι η τελευταια φορα που τον βλεπω και οχι γιατι θα φυγω εγω.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.