ST48410 έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 13:22
panos291 έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 13:19
Φιλε εσυ μεινε στην ντουλαπα σου. Εμεις εμβολιαστηκαμε και ξεμπερδεψαμε, και γραφουμε στα παπαρια μας και τον ιο και τα μετρα και τις μασκουλες.
Δεν σε βάζει σε σκέψεις ότι το Ισραήλ που έτρεξε από την αρχή εντατικό εμβολιαστικό πρόγραμμα, λαμβάνει εκ' νέου μέτρα; Δηλαδή αυτοί δεν είναι άνθρωποι να θέλουν να ζήσουν χωρίς περιορισμούς; Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω τις θεωρίες ότι όλα τα κάνουν οι κυβερνήσεις για το χατίρι του Μπουρλά και του Γκέιτς.
Δεν πιστευω καμια θεωρια συνομωσιας, ευτυχως δεν τα εχω χασει ακομα. Το καλοκαιρι γνωρισα παρα πολυ κοσμο που περασε τον ιο πριν ερθει διακοπες εδω και σχεδον ολοι ηταν οκ. Απο κει και περα γνωρισα και αρκετους αλλους που αρρωστησαν εμβολιασμενοι, και
ολοι τον περασαν ελαφρα.
Πιστευω λοιπον οτι οι πιθανοτητες να μου συμβει κατι οντας εμβολιασμενος και με την υγεια που εχω, ειναι παρα πολυ μικρες και δεν αξιζει τον κοπο να σταματησω να ζω οπως θελω εγω. Ουτε θα σταματησω να οδηγω μηχανακι γιατι μπορει κανεις να με σκοτωσει, ουτε να κολυμπω γιατι μπορει να μου τυχει κατι να πνιγω.
Θα μου πεις, και αν αρρωστησεις και κολλησεις κανενα παππου που εχει επιλεξει να μην εμβολιαστει? Ε δεν με νοιαζει, ας εμβολιαζοταν.