Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 05 Σεπ 2018, 19:43
Γιατί να σε κάνουμε ρόμπα; Διαφημίζεις ότι είσαι μέντιουμ; Απλώς κάνεις λάθος, η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει τα ποσοστά της. Εσύ τι σκοπεύεις να ψηφίσεις;
¨
H X.A. θα είναι πολύ χαμηλότερα σε αριθμό ψήφων. Δεν είναι επιθυμία μου, προτιμω οι δεξιοί να ψηφίζουν Χ.Α. από ΝΔ, παρά διαπίστωση.
Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ.
metaxoskolikas έγραψε: 05 Σεπ 2018, 22:54
άμα πάρει 19% ο κούλης, η χα θα πάρει ταλιρο+10% και 5-6% ο βελόπουλος. κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί γιατί αντιθέτως η νδ αυτή τη στιγμή κερδίζει ψήφους στα βόρεια και από χρυσή αυγή και από τον λεγόμενο χώρο του λαος, γιατί ψευδώς ισχυρίζεται ότι δε θα ψήφιζε σύνθετη ονομασία και στηρίζει συλλαλητήρια. ένα τέτοιο σκηνικό με πεσμένη νδ και πολύ ανεβασμένη χρυσή αυγή και βελόπουλο πιθανόν να διαμορφωθεί στις μεθεπόμενες εκλογές.
το ότι ο τσίπρας θα κερδίσει τις εκλογές και μάλιστα πολύ άνετα είναι επίσης τραγικά εκτός τόπου και χρόνου.
Φίλε άκου. Ο κόσμος στο 80% πλεον του δεν μπαίνει στο τρυπάκι δεξια- αριστερά, κάτι γέρους απασχολούν αυτά. Ξέρω πολλούς, που καναμε αγώνα τότε για να βγούν οι ΣΑΝΕΛ στην εξουσία και άλλους που ήταν προοδευτικοί, δημοκράτες,παλιοπασοκοι κ.λ.π. να ψηφίζουν μετα το δημοψήφισμα Χ.Α. εξοργισμένοι.
Τώρα ρολαρε το πράγμα και γυρνούν στις φτερούγες του Πατερούλη Αλέξη, ειδικά μπρος στο σενάριο τρόμου να επανέρθουν στην μάσα ο Κούλης, ο Μπουμπούκος, ο Πορδοσάλτε και τα άλλα σιχάματα.
Για το Μακεδονικό ο κόσμος χέστηκε. Το λεω εγώ που ζω εδω πάνω και στην καταγωγή δεν κατεβηκα από την Κερασούντα, Μακεδόνας είμαι. Πιο πολύ πόνεσε που έκλεψαν οι αρβανιτόβλαχοι το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, βιάζοντας σε και επι ΣΥΡΙΖΑ, με τον ταυτόχρονο διορισμό του κρετίνου κωλόγαυρου Βασιλειάδη,παρά η Β.Μακεδονία. Δεν χάρηκε ο κόσμος, αλλά δεν πήρε και τα όπλα,ασε που μερικοί κεντρογενείς είναι υπερ του ντηλ.
Ο Κούλης από την Μακεδονία, δεν τσιμπά τίποτα. Οι ναζι είναι αντιεμπορικοί και ξεχασμένοι και από τον Θεό. Τωρα κάτι Βελόπουλοι κ.λ.π. δεν παίζουν μπάλα. Άντε να βάλει η Μακεδονία τον Λεβεντη ξανα μέσα. Οι αυξήσεις των μισθών, τα επιδόματα, οι συμβασιούχοι και το βασικά το ποιοι θέλουν να επιστρεψουν θα κρινουν τις εκλογές, όχι ο Μεγα Αλέξανδρος, που για να μην ξεχνιόμαστε τον κατοχυρώσαμε ως δικό μας.