Πλην εσένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 16:26 Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση, αγαπητέ. Διαφέρει αρκετά από την προσέγγιση που επιχείρησες με τα χαχαχα, που αφορούσαν βεβαίως στους υπόλοιπους χαζούς, πλην εσού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η αφρικανική μετάλλαξη με τις μαύρες, μακρουλές ακίδες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Η αφρικανική μετάλλαξη με τις μαύρες, μακρουλές ακίδες
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν δεν πιστεύεις οτι ο πανικός, οι τσαπατσούλικες κινήσεις, τα άχρηστα έργα για το θεαθήναι και μόνο, η ίδια ήτρομολάγνεια και ο φόβος μέσα στον άνθρωπο, τα απάνθρωπα λοκντάουν σε Ινδια και Νοτια Αφρική οπού ο στρατός εγκλώβιζε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο σε τρισάθλιες πατείς με, πατώ σε καταστάσεις, γιατί γουσταρε να βλεπει το λοκντάουν σαν μέγιστη καταπίεση, ή οτι το να γεμίζουν τα γεροκομεια εν γνώσει τους με πάσχοντες απο κόβιτ δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα, τότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Μμμμ...
Υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρεις για μένα, αλλά ας πούμε ότι το πεπρωμένο μου δεν είναι να πεθάνω από κάποια ίωση...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Imperium έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 12:07Αν δεν πιστεύεις οτι ο πανικός, οι τσαπατσούλικες κινήσεις, τα άχρηστα έργα για το θεαθήναι και μόνο, η ίδια ήτρομολάγνεια και ο φόβος μέσα στον άνθρωπο, τα απάνθρωπα λοκντάουν σε Ινδια και Νοτια Αφρική οπού ο στρατός εγκλώβιζε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο σε τρισάθλιες πατείς με, πατώ σε καταστάσεις, γιατί γουσταρε να βλεπει το λοκντάουν σαν μέγιστη καταπίεση, ή οτι το να γεμίζουν τα γεροκομεια εν γνώσει τους με πάσχοντες απο κόβιτ δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα, τότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
.
Bellum omnium contra omnes
Δεν είπε κανείς ότι δεν έχουν γίνει λάθη και μάλιστα πολλά. Ρώτησα με ποια τακτική θα πετύχαινες μεγαλύτερη συμμόρφωση στο δικό μας πληθυσμό με τα χαρακτηριστικά που έχει τη δεδομένη ιστορική στιγμή.Imperium έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 12:07 Αν δεν πιστεύεις οτι ο πανικός, οι τσαπατσούλικες κινήσεις, τα άχρηστα έργα για το θεαθήναι και μόνο, η ίδια ήτρομολάγνεια και ο φόβος μέσα στον άνθρωπο, τα απάνθρωπα λοκντάουν σε Ινδια και Νοτια Αφρική οπού ο στρατός εγκλώβιζε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο σε τρισάθλιες πατείς με, πατώ σε καταστάσεις, γιατί γουσταρε να βλεπει το λοκντάουν σαν μέγιστη καταπίεση, ή οτι το να γεμίζουν τα γεροκομεια εν γνώσει τους με πάσχοντες απο κόβιτ δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα, τότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
- hellegennes
Six-year-old sobs ‘no one loves me’ in video of final hours before his deathvantono έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 17:37 Αμα φοβάστε και τρέμετε το λοκνταουν χιονονιφαδούλικα παιδάκια, για να μην πληγωθεί η ψυχολογία σας απο τον εγκλεισμο, μπορείτε να απασχοληθείτε εθελοντικά ως μούτσοι σε φρεγάτες.
1.000.000.000 φορές καλύτερα να πεθάνουν 5.000 ενήλικες από κορωνοϊό παρά 1 ανήλικο από έμμεσες συνέπειες καραντίνας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τα μόνα ερπετόμορφα στα οποία έχω αναφερθεί είναι αυτα που τρώει κολατσό ο Πιγκ-Πόγκ. Όποτε στριμόγνεται τα ίδια αρχίζειST48410 έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 12:05Δεν τον παρακολουθώ πολύ. Δεν έχει σημασία. Ό,τι γράφουμε, διαβάζεται και από άλλους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 11:59 Έκανε ένα ποστ και καλά υπερ της επιστήμης και τον πίστεψες; Μα αυτός είναι ο πρώτος που πιστεύει ότι οι επιστήμονες γελάνε μανιωδώς μαζί με τους ερπετόμορφους.
Οι θέσεις μου είναι ξεκάθαρες στον χώρο εδώ και δύο χρόνια και ουδέποτε παρέκκλιναν από την επιστημονική θεώρηση. Η οποία δεν συμπίπτει πάντα με το βιβλιαράκι του Μάο, σόρυ νάνε. Σύρε φάε καμιά κάμπια να στανιάρεις.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
OANNHSEA έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 12:08Μμμμ...
Υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρεις για μένα, αλλά ας πούμε ότι το πεπρωμένο μου δεν είναι να πεθάνω από κάποια ίωση...
- Dwarven Blacksmith
Οι "θέσεις" σου είναι αυτές:Imperium έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 12:22Τα μόνα ερπετόμορφα στα οποία έχω αναφερθεί είναι αυτα που τρώει κολατσό ο Πιγκ-Πόγκ. Όποτε στριμόγνεται τα ίδια αρχίζειST48410 έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 12:05Δεν τον παρακολουθώ πολύ. Δεν έχει σημασία. Ό,τι γράφουμε, διαβάζεται και από άλλους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 11:59 Έκανε ένα ποστ και καλά υπερ της επιστήμης και τον πίστεψες; Μα αυτός είναι ο πρώτος που πιστεύει ότι οι επιστήμονες γελάνε μανιωδώς μαζί με τους ερπετόμορφους.![]()
Οι θέσεις μου είναι ξεκάθαρες στον χώρο εδώ και δύο χρόνια και ουδέποτε παρέκκλιναν από την επιστημονική θεώρηση. Η οποία δεν συμπίπτει πάντα με το βιβλιαράκι του Μάο, σόρυ νάνε. Σύρε φάε καμιά κάμπια να στανιάρεις.
Imperium έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 14:57 Σωστά της προάλλες (ξανα)έκανα το αντιτετανικό. Είχε λήξει, μόνο δέκα χρόνια κρατάνε αυτές οι μάπες παλιάς τεχνολογίας.
Και αυτά μόνο πρόσφατα, δεν έχω αρχείο. Απλά για να μη νομίζει κανείς ότι έχεις οποιαδήποτε σχέση με την επιστήμη.
Η δική σου σχέση ποια είναι, Νάνε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 12:26 Απλά για να μη νομίζει κανείς ότι έχεις οποιαδήποτε σχέση με την επιστήμη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- BigChiefWahoo
- Dwarven Blacksmith
Δεν αυτοεκθειάζομαι, ας το κρίνει ο καθένας που με διαβάζει.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 12:29Η δική σου σχέση ποια είναι, Νάνε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 12:26 Απλά για να μη νομίζει κανείς ότι έχεις οποιαδήποτε σχέση με την επιστήμη.
Τι "τακτική" και χαζομάρες ρε φιλε;ST48410 έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 12:10Δεν είπε κανείς ότι δεν έχουν γίνει λάθη και μάλιστα πολλά. Ρώτησα με ποια τακτική θα πετύχαινες μεγαλύτερη συμμόρφωση στο δικό μας πληθυσμό με τα χαρακτηριστικά που έχει τη δεδομένη ιστορική στιγμή.Imperium έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 12:07 Αν δεν πιστεύεις οτι ο πανικός, οι τσαπατσούλικες κινήσεις, τα άχρηστα έργα για το θεαθήναι και μόνο, η ίδια ήτρομολάγνεια και ο φόβος μέσα στον άνθρωπο, τα απάνθρωπα λοκντάουν σε Ινδια και Νοτια Αφρική οπού ο στρατός εγκλώβιζε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο σε τρισάθλιες πατείς με, πατώ σε καταστάσεις, γιατί γουσταρε να βλεπει το λοκντάουν σαν μέγιστη καταπίεση, ή οτι το να γεμίζουν τα γεροκομεια εν γνώσει τους με πάσχοντες απο κόβιτ δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα, τότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Η "τακτική" του να μην κάνεις τόσα μαλακισμένα λάθη δεν μετράει; Προδιαθέτει τον κόσμο θετικά στην κοσμάρα σου η κατα συρροη μαλακία ΚΑΙ η υπεράσπισή της;
Αν τα εμβόλια τα είχαν παρουσιάσει απλά και ωραία χώρις τους έξαλλους ισχυρισμούς και τις ταρζανιές - παιδιά αυτά έχουμε ως τώρα, καλώς ή κακώς, όποιος θέλει ας σπεύσει - χωρίς ούτε απειλές ούτε πολιτικά παιγνίδια, λες οτι θα ήταν χειρότερη η κατάσταση;
Τόσο μα τόσο χαμηλή γνώμη έχεις για τον συνάνθρωπό σου, και κατ' επέκταση για τον εαυτό σου;
- BigChiefWahoo
H MU ήταν κάπου στον Ειρηνικό Ωκεανό - Ωκεανία.runner έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 11:45 Κάπου εδώ να θυμηθούμε ότι τα ίδια έλεγαν και για μια άλλη μετάλλαξη, την Mu από τη νότια Αμερική.
Υπάρχει και το συγκρότημα MU του Merrell Fanhkauser
Original copy = 2000+$
- BigChiefWahoo
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 12:29Η δική σου σχέση ποια είναι, Νάνε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 12:26 Απλά για να μη νομίζει κανείς ότι έχεις οποιαδήποτε σχέση με την επιστήμη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 304 Απαντήσεις
- 7070 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-
- 0 Απαντήσεις