εντάξει gdata.Δημοκράτης έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 23:10και ποιος είναι ο λόγος που δεν παραδέχομαι ότι είμαι κάποιος και λέω ότι μένω σε μια πόλη που δεν μένω; βλαμμένος είσαι; Νομίζεις ότι έχω κάποια ανάγκη να το παίζω κάτι; Θα με κακοχαρακτηρίζεις πχ αν είμαι ο gdata και αν μένω στο στην Αθήνα; Ρωτάω γιατί αν πιστεύεις κάτι τέτοιο να σε ενημερώσω στα @@ μου και αν πιστεύεις ότι είμαι ο gdata, στα @@ μου και αν νομίζεις ότι μένω στην ηλιούποληmao mao έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 23:00για τον ίδιο λόγο που δεν παραδέχεσαι οτι είσαι ο gdata.Δημοκράτης έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 22:57
για ποιο λόγο να πω ότι είμαι Ολλανδία αν δεν είμαι φίλε; Εϊναι κάποια επιτυχία και έχω λόγο να πω ψέματα;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η αφρικανική μετάλλαξη με τις μαύρες, μακρουλές ακίδες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Η αφρικανική μετάλλαξη με τις μαύρες, μακρουλές ακίδες
- Μαυροβασίλης
τί να φανταστώ, έχουν αφήσει γνωσιακό πεδίο;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Dwarven Blacksmith
plouf έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 21:28Εσύ σκασε επιτέλους νυχτεριδοφάγε κινεζοκατσαπλιά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 17:31 B.1.1.529 ο ιός; B.1.1.529_FIX ο κτηνίατρος.
Θα βελάξετε.![]()

Είναι πάρα πάρα πολύ καλοί στο σόσιαλ ντήστανσήνγκ, γιαφτό.Αρίστος έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 20:26talaipwros έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 20:09Απιθανα ηλιθιος ο τουιτερας, λες και το κόστος του εμβολιου φταίει που οι Αφρικανοί δεν κάναν εμβόλια.vantono έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 18:32 https://twitter.com/KiTaSuMbA/status/14 ... 5496411145
![]()
Λοκντάουν και 3η δόση θα λέτε και θα κλαίτε όσο μύγες γεννουν αυγά μέσα στα μάτια σας, αντιεμβολιαστάκηδες και αντιλοκνταουνάκηδες!
Με 6% μονο εμβολιασμων οι Αφρικανοι εχουν απιθανα χαμηλοτερη θνησιμοτητα απο την Ευρωπη.
.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ο άλλος στο Πρώτο Φλέμμα σχολιάζει
Black Mamba
Tώρα αυτοι προσπαθουν να πεισουν ταυτοχρονα τους ανεμβολιαστους οτι το εμβολιο λειτουργει & τους εμβολιασμενους οτι δεν λειτουργει & να κάνουν την 3η δοση
Σωστός
Black Mamba
Tώρα αυτοι προσπαθουν να πεισουν ταυτοχρονα τους ανεμβολιαστους οτι το εμβολιο λειτουργει & τους εμβολιασμενους οτι δεν λειτουργει & να κάνουν την 3η δοση
Σωστός
- ΜπλεΜπουμπυς
Μετάλλαξη Μποτσουανας

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 26 Νοέμ 2021, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
αγαπάω λατρεύω αυτούς τους πχορουμικούς διαλόγους.mao mao έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 23:12εντάξει gdata.Δημοκράτης έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 23:10και ποιος είναι ο λόγος που δεν παραδέχομαι ότι είμαι κάποιος και λέω ότι μένω σε μια πόλη που δεν μένω; βλαμμένος είσαι; Νομίζεις ότι έχω κάποια ανάγκη να το παίζω κάτι; Θα με κακοχαρακτηρίζεις πχ αν είμαι ο gdata και αν μένω στο στην Αθήνα; Ρωτάω γιατί αν πιστεύεις κάτι τέτοιο να σε ενημερώσω στα @@ μου και αν πιστεύεις ότι είμαι ο gdata, στα @@ μου και αν νομίζεις ότι μένω στην ηλιούπολη![]()
What's not to love, heh Jolly Roger - Yochanan?
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
peak ζενιθεδρος τίτλος
respect
respect
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Dwarven Blacksmith
Καλά νέα, βρήκανε όνομα, μπορούσε να ξεχάσουμε τα δεκαδικά οι πολιτικορθάκηδες!
Λέγεται μετάλλαξη Όμικρον πλέον.
Ευτυχώς είχε ήδη πιαστεί το προηγούμενο, θα είχαμε άλλα μπλεξίματα τώραDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 23:49 Καλά νέα, βρήκανε όνομα, μπορούσε να ξεχάσουμε τα δεκαδικά οι πολιτικορθάκηδες!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν κοροϊδεύουμε με αυτά τα επικίνδυνα πράγματα. Ο ιός σκοτώνει. Πρέπει να κάνεις εμβόλιο.Kauldron έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 15:39Είναι και γυαλιστερές αυτές οι μεγάλες μαύρες μακρουλές ακίδες?Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 10:02 Το στέλεχος φαίνεται ότι επικρατεί στην περιοχή Gauteng της Νοτίου Αφρικής έναντι του στελέχους Δέλτα. Με βάση αδημοσίευτα στοιχεία που έχω παρακολουθήσει και πιστεύω ότι θα γίνουν διαθέσιμα σύντομα υπάρχουν σαφή σημεία επέκτασης και σε άλλες περιοχές της Νοτίου Αφρικής έναντι του στελέχους Δέλτα.
Με βάση αυτά τα στοιχεία θεωρώ ότι σύντομα θα ονομασθεί Variant Under Investigation.
Η σημασία της τρίτης δόσης για την αντιμετώπιση τέτοιων πιθανών αναδυόμενων στελεχών είναι εξαιρετικά σημαντική καθότι έχει δείξει ότι διευρύνει την αντισωματική απάντηση σε μεγαλύτερο φάσμα μεταλλάξεων και στελεχών», κατέληξε.
https://www.in.gr/2021/11/26/b-science/ ... onomastei/
![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Dwarven Blacksmith
Orion22 έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 23:54Ευτυχώς είχε ήδη πιαστεί το προηγούμενο, θα είχαμε άλλα μπλεξίματα τώραDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 23:49 Καλά νέα, βρήκανε όνομα, μπορούσε να ξεχάσουμε τα δεκαδικά οι πολιτικορθάκηδες!
Λέγεται μετάλλαξη Όμικρον πλέον.![]()
![]()
Φαντάζομαι εκατοντάδες μπούμερ γελοιογράφους να βγάζουν μια σπαρακτική κραυγή για τη χαμένη ευκαιρία.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
α αυτός είναι τελικά ο γκντάτας; γιατί εδώ ο νερωνούκος μας ενημέρωνε ότι είναι ο nemo:sys3x έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 23:42αγαπάω λατρεύω αυτούς τους πχορουμικούς διαλόγους.mao mao έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 23:12εντάξει gdata.Δημοκράτης έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 23:10
και ποιος είναι ο λόγος που δεν παραδέχομαι ότι είμαι κάποιος και λέω ότι μένω σε μια πόλη που δεν μένω; βλαμμένος είσαι; Νομίζεις ότι έχω κάποια ανάγκη να το παίζω κάτι; Θα με κακοχαρακτηρίζεις πχ αν είμαι ο gdata και αν μένω στο στην Αθήνα; Ρωτάω γιατί αν πιστεύεις κάτι τέτοιο να σε ενημερώσω στα @@ μου και αν πιστεύεις ότι είμαι ο gdata, στα @@ μου και αν νομίζεις ότι μένω στην ηλιούπολη![]()
What's not to love, heh Jolly Roger - Yochanan?
viewtopic.php?t=23719&start=30#p1411257
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εννοείς κάτι τέτοιο;Orion22 έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 23:54Ευτυχώς είχε ήδη πιαστεί το προηγούμενο, θα είχαμε άλλα μπλεξίματα τώραDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 23:49 Καλά νέα, βρήκανε όνομα, μπορούσε να ξεχάσουμε τα δεκαδικά οι πολιτικορθάκηδες!
![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
se oiktirw: Ξι - (Xi)Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 00:09Εννοείς κάτι τέτοιο;Orion22 έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 23:54Ευτυχώς είχε ήδη πιαστεί το προηγούμενο, θα είχαμε άλλα μπλεξίματα τώραDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 23:49 Καλά νέα, βρήκανε όνομα, μπορούσε να ξεχάσουμε τα δεκαδικά οι πολιτικορθάκηδες!
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 304 Απαντήσεις
- 7054 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-
- 0 Απαντήσεις