https://www1.aade.gr/saadeapps2/bookkee ... ookkeeper/
με λίγα λόγια δεν είναι απαραίτητη μια commercial εφαρμογή;
ο Fluffy; σώθηκες....ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 18:48 Ναι....το εχει αναλαβει ο συναιτερος να το παραμετροποιηση ...ακομα περιμενω.
Ειμαστε off-season και το χει ριξει στο σορολοπ.
lol..kongrosian έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 18:49ο Fluffy; σώθηκες....ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 18:48 Ναι....το εχει αναλαβει ο συναιτερος να το παραμετροποιηση ...ακομα περιμενω.
Ειμαστε off-season και το χει ριξει στο σορολοπ.![]()
kongrosian έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 18:45 εκεί στην ΑΑΔΕ έχουν φτιάξει εφαρμογή για να τιμολογείς; το "timologio";![]()
με λίγα λόγια δεν είναι απαραίτητη μια commercial εφαρμογή;![]()
λέγε ρε. θα χρησιμοποιήσετε το "timologio" ή κάποια άλλη εφαρμογή που αγοράσατε με το mydata rest api;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 19:00lol..kongrosian έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 18:49ο Fluffy; σώθηκες....ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 18:48 Ναι....το εχει αναλαβει ο συναιτερος να το παραμετροποιηση ...ακομα περιμενω.
Ειμαστε off-season και το χει ριξει στο σορολοπ.![]()
![]()
Αχχχχ μακαρι να ταν ο Fluffy αλλα εμπλεξα με αναρχοαριστερο ,Δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλα...... πολυλογας κλεινω τα αυτια μου αλλα αριστος στις λεπτομερειες της δουλειας και το ξεπερναω.
Εν δυναμει να αλλαξουμε ταξη![]()
,εαν δεν γινει της Μποτσουανας, θα μας "γνωρισετε" ( εχουμε επιδοτηθει ως καινοφυης επιχειρηση..μας εβγαλε λιγο εκτος χρονοδιαγραμματος η παΝΔημια )
που μπορούμε να μάθουμε; κάνα λινκ παίζει;foscilis έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 19:01kongrosian έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 18:45 εκεί στην ΑΑΔΕ έχουν φτιάξει εφαρμογή για να τιμολογείς; το "timologio";![]()
με λίγα λόγια δεν είναι απαραίτητη μια commercial εφαρμογή;![]()
Είναι απαραίτητη αν είσαι πχ μεγάλο γραφείο με δεκάδες πελάτες.
Δεν είναι αν εχεις μέχρι πενήντα χιλιάρικα τζίρο Ή μέχρι καμία εικοσαρα τιμολόγια το χρόνο (δε θυμάμαι ακριβώς).
Μη μας ξεχάσετε όμως!
Μη μου πεις από την ΕΕ.
Ειχαμε μιλησει με Epsilon NET μας ζητησουν κανενα 1000 ..εφαρμογη που δεν περιλαμβανει μονο τιμολογηση βεβαια.kongrosian έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 19:02λέγε ρε. θα χρησιμοποιήσετε το "timologio" ή κάποια άλλη εφαρμογή που αγοράσατε με το mydata rest api;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 19:00lol..![]()
Αχχχχ μακαρι να ταν ο Fluffy αλλα εμπλεξα με αναρχοαριστερο ,Δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλα...... πολυλογας κλεινω τα αυτια μου αλλα αριστος στις λεπτομερειες της δουλειας και το ξεπερναω.
,εαν δεν γινει της Μποτσουανας, θα μας "γνωρισετε" ( εχουμε επιδοτηθει ως καινοφυης επιχειρηση..μας εβγαλε λιγο εκτος χρονοδιαγραμματος η παΝΔημια )
![]()
foscilis έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 19:10 Aνω των 50.000 ΚΑΙ άνω των 50 τιμολογιων-> δε γίνεται timologio.
Να εδώ πχ
https://www.newshub.gr/el/oikonomia/apo ... -gia-oloys
Μου είχε έρθει και ενημέρωση από την ααδε αλλά δεν την έχω πρόχειρη. Απλώς θυμόμουν ότι με καλύπτει το timologio.
θενξΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 19:09Ειχαμε μιλησει με Epsilon NET μας ζητησουν κανενα 1000 ..εφαρμογη που δεν περιλαμβανει μονο τιμολογηση βεβαια.kongrosian έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 19:02λέγε ρε. θα χρησιμοποιήσετε το "timologio" ή κάποια άλλη εφαρμογή που αγοράσατε με το mydata rest api;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 19:00
lol..![]()
![]()
Τωρα ειδε/δαμε οτι γινεται και μεσω myDATA η τιμολογηση και θα το καθυστερησουμε να παμε στην εφαρμογη της Epsilon NET .
Σοβαρα στο ειπα στην αρχη οτι εχει αναλαβει την παραμετροποιηση του myDATA ο συναιτερος.
Δηλωνεις κωδικους προιοντων και λοιπα και εκδιδεις κανονικα(ηλεκτρονικα) τιμολογιο.Μη με ρωτησεις λεπτομερειες, μου της εξηγησε αλλα απο το ενα αυτι μπαινανε απο το αλλο βγαινανε.Τα γουσταρει κατι τετοια αλλα επειδη δεν επειγη δεν το χει τελειωσει ακομα.
Ναι...δεινοσαυρος λες ε ;; κατσε να του το πω του co-partener γιατι μου το παρουσιασε (ηρθε και ο ειδικος τους απο την βιοτεχνια) κανει αυτο,κανει το αλλο, μονο καφε δεν κανει.....Και δεν το εχουμε βγαλει εκτος απλως θα το παμε πισω για να περιορισουμε τα εξοδα γιατι η παΝΔημια μας εβγαλε καπως εκτος budget μεχρι να αρχισει να λειτουργει η ελευθερη αγοραkongrosian έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 19:17θενξΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 19:09Ειχαμε μιλησει με Epsilon NET μας ζητησουν κανενα 1000 ..εφαρμογη που δεν περιλαμβανει μονο τιμολογηση βεβαια.kongrosian έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 19:02
λέγε ρε. θα χρησιμοποιήσετε το "timologio" ή κάποια άλλη εφαρμογή που αγοράσατε με το mydata rest api;![]()
Τωρα ειδε/δαμε οτι γινεται και μεσω myDATA η τιμολογηση και θα το καθυστερησουμε να παμε στην εφαρμογη της Epsilon NET .
Σοβαρα στο ειπα στην αρχη οτι εχει αναλαβει την παραμετροποιηση του myDATA ο συναιτερος.
Δηλωνεις κωδικους προιοντων και λοιπα και εκδιδεις κανονικα(ηλεκτρονικα) τιμολογιο.Μη με ρωτησεις λεπτομερειες, μου της εξηγησε αλλα απο το ενα αυτι μπαινανε απο το αλλο βγαινανε.Τα γουσταρει κατι τετοια αλλα επειδη δεν επειγη δεν το χει τελειωσει ακομα.![]()
υ.γ. τον δεινόσαυρο το Pylon πήγαν να σας δώσουν ε; δράμα.![]()