Όλοι αυτοί που λέγανε για ναπνδημία των ανεμβολίαστων, και τώρα μας λένε "οχι, δεν είναι έτσι, το είπαμε για να προωθήσουμε τον εμβολιασμό".Otto Weininger έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 19:49Lol ποιοι ;
Δες κι αυτό αν έχεις κάποια στιγμή χρόνο:
Όλοι αυτοί που λέγανε για ναπνδημία των ανεμβολίαστων, και τώρα μας λένε "οχι, δεν είναι έτσι, το είπαμε για να προωθήσουμε τον εμβολιασμό".Otto Weininger έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 19:49Lol ποιοι ;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Υπάρχει μισό επίσημο στοιχείο από οποιαδήποτε χώρα στον πλανήτη που να μην δείχνει ότι γ συντριπτική πλειοψηφία νεκρών και στις ΜΕΘ είναι ανεμβολιαστοι ;Kauldron έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 19:53Όλοι αυτοί που λέγανε για ναπνδημία των ανεμβολίαστων, και τώρα μας λένε "οχι, δεν είναι έτσι, το είπαμε για να προωθήσουμε τον εμβολιασμό".
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι και οι συγγενείς τους, ήταν εμβολιασμένοι. Σε πολλές περιπτώσεις, είναι και ήταν (γιατί υπάρχουν και νεκροί) νέοι και υγιείς.Otto Weininger έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 21:12Υπάρχει μισό επίσημο στοιχείο από οποιαδήποτε χώρα στον πλανήτη που να μην δείχνει ότι γ συντριπτική πλειοψηφία νεκρών και στις ΜΕΘ είναι ανεμβολιαστοι ;Kauldron έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 19:53Όλοι αυτοί που λέγανε για ναπνδημία των ανεμβολίαστων, και τώρα μας λένε "οχι, δεν είναι έτσι, το είπαμε για να προωθήσουμε τον εμβολιασμό".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντησα στον Άριστο, ακριβώς τα ίδια πράγματα ρώταγε.Kauldron έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 21:50Όλοι αυτοί οι άνθρωποι και οι συγγενείς τους, ήταν εμβολιασμένοι. Σε πολλές περιπτώσεις, είναι και ήταν (γιατί υπάρχουν και νεκροί) νέοι και υγιείς.Otto Weininger έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 21:12Υπάρχει μισό επίσημο στοιχείο από οποιαδήποτε χώρα στον πλανήτη που να μην δείχνει ότι γ συντριπτική πλειοψηφία νεκρών και στις ΜΕΘ είναι ανεμβολιαστοι ;Kauldron έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 19:53
Όλοι αυτοί που λέγανε για ναπνδημία των ανεμβολίαστων, και τώρα μας λένε "οχι, δεν είναι έτσι, το είπαμε για να προωθήσουμε τον εμβολιασμό".
Οι άνθρωποι που πέθαναν από κορονοϊό ήταν στην πλειοψηφία τους (τη συντριπτική) μεγάλης ηλικίας ή/και με υποκείμενα νοσήματα.
Εξήγησέ μου, λοιπόν, πόσες πιθανότητες έχει κάποιος νέος και υγιής να πεθάνει/να έχει σοβαρές περενέργειες από τον κορονοϊό, και πόσες από το εμβόλιο? Νομίζω θα είναι περίπου ίδιες, πολύ μικρές (υπό την προϋπόθεση οτι δεχτούμε πως έχουν αναφερθεί ΟΛΕΣ οι παρενέργειες, που μαλλον δεν ισχύει, τουλάχιστον στην Ελλάδα). Το εμβόλιο όμως, αν το κάνεις, το έκανες. Τον κορονοϊό έχεις μια πιθανότητα να μην τον πάθεις.
Το παράδειγμα του Γιβραλτάρ που είναι 100% μπολιασμένοι, κι όμως θα μπεί σε λόκντάουν?Otto Weininger έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 21:52Απάντησα στον Άριστο, ακριβώς τα ίδια πράγματα ρώταγε.Kauldron έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 21:50Όλοι αυτοί οι άνθρωποι και οι συγγενείς τους, ήταν εμβολιασμένοι. Σε πολλές περιπτώσεις, είναι και ήταν (γιατί υπάρχουν και νεκροί) νέοι και υγιείς.Otto Weininger έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 21:12
Υπάρχει μισό επίσημο στοιχείο από οποιαδήποτε χώρα στον πλανήτη που να μην δείχνει ότι γ συντριπτική πλειοψηφία νεκρών και στις ΜΕΘ είναι ανεμβολιαστοι ;
Οι άνθρωποι που πέθαναν από κορονοϊό ήταν στην πλειοψηφία τους (τη συντριπτική) μεγάλης ηλικίας ή/και με υποκείμενα νοσήματα.
Εξήγησέ μου, λοιπόν, πόσες πιθανότητες έχει κάποιος νέος και υγιής να πεθάνει/να έχει σοβαρές περενέργειες από τον κορονοϊό, και πόσες από το εμβόλιο? Νομίζω θα είναι περίπου ίδιες, πολύ μικρές (υπό την προϋπόθεση οτι δεχτούμε πως έχουν αναφερθεί ΟΛΕΣ οι παρενέργειες, που μαλλον δεν ισχύει, τουλάχιστον στην Ελλάδα). Το εμβόλιο όμως, αν το κάνεις, το έκανες. Τον κορονοϊό έχεις μια πιθανότητα να μην τον πάθεις.
Το αναλυτικό παράδειγμα της Αυστραλίας (που ο ίδιος έφερε) δεν αφήνει περιθώρια για κάτι άλλο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τι πάει να πει πολύ μεγάλα ποσοστά; Σιγά την μεγάλη διαφορά που έχουμε με την Γερμανία. Από την στιγμή που εκεί υπάρχουν εκατομμύρια ανεμβολίαστοι υποψήφιοι να γκρεμίσουν τις ΜΕΘ, τι θες να κάνει η Γερμανία ή Αυστρία; Το θέμα είναι να μην φρακάρει το σύστημα υγείας και φυσικά να μην πεθαίνει κόσμος, ακόμα να το πάρετε πρέφα;Kauldron έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 21:57Το παράδειγμα του Γιβραλτάρ που είναι 100% μπολιασμένοι, κι όμως θα μπεί σε λόκντάουν?Otto Weininger έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 21:52Απάντησα στον Άριστο, ακριβώς τα ίδια πράγματα ρώταγε.Kauldron έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 21:50
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι και οι συγγενείς τους, ήταν εμβολιασμένοι. Σε πολλές περιπτώσεις, είναι και ήταν (γιατί υπάρχουν και νεκροί) νέοι και υγιείς.
Το αναλυτικό παράδειγμα της Αυστραλίας (που ο ίδιος έφερε) δεν αφήνει περιθώρια για κάτι άλλο.
Το παράδειγμα Γερμανίας-Αυστρίας, εμβολιασμένοι σε πολύ μεγάλα ποσοστά?
Το Γιβραλτάρ είναι δείγμα ότι τα εμβόλια δεν σταματούν τη μετάδοση αλλά σταματούν τους θανάτους.Otto Weininger έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:41 Όσο για το Γιβραλτάρ, μιλάς για ένα κρατίδιο με πληθυσμό το 1/4 του Πειραιά ξέρω γω. Που να ξέρω τι ειδικά σκεπτικά εχουν εκεί; Είναι παραδείγματα αυτά;
79% δε δηλώνουμε εμείς? Κάπου τόσο δεν έχει και η Γερμανία? Βάλε κι αυτούς που νόσησαν, πάμε περίπου στο 90%. Αλλά το θέμα είναι άλλο, έτσι δεν είναι?Otto Weininger έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:41Τι πάει να πει πολύ μεγάλα ποσοστά; Σιγά την μεγάλη διαφορά που έχουμε με την Γερμανία. Από την στιγμή που εκεί υπάρχουν εκατομμύρια ανεμβολίαστοι υποψήφιοι να γκρεμίσουν τις ΜΕΘ, τι θες να κάνει η Γερμανία ή Αυστρία; Το θέμα είναι να μην φρακάρει το σύστημα υγείας και φυσικά να μην πεθαίνει κόσμος, ακόμα να το πάρετε πρέφα;Kauldron έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 21:57Το παράδειγμα του Γιβραλτάρ που είναι 100% μπολιασμένοι, κι όμως θα μπεί σε λόκντάουν?Otto Weininger έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 21:52
Απάντησα στον Άριστο, ακριβώς τα ίδια πράγματα ρώταγε.
Το παράδειγμα Γερμανίας-Αυστρίας, εμβολιασμένοι σε πολύ μεγάλα ποσοστά?
Όσο για το Γιβραλτάρ, μιλάς για ένα κρατίδιο με πληθυσμό το 1/4 του Πειραιά ξέρω γω. Που να ξέρω τι ειδικά σκεπτικά εχουν εκεί; Είναι παραδείγματα αυτά;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τι θα πει "δε σταματούν τη μετάδοση";πατησιωτης έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 10:42Το Γιβραλτάρ είναι δείγμα ότι τα εμβόλια δεν σταματούν τη μετάδοση αλλά σταματούν τους θανάτους.Otto Weininger έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:41 Όσο για το Γιβραλτάρ, μιλάς για ένα κρατίδιο με πληθυσμό το 1/4 του Πειραιά ξέρω γω. Που να ξέρω τι ειδικά σκεπτικά εχουν εκεί; Είναι παραδείγματα αυτά;