!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιτελους, παιδια Ρομά πανε σχολειο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Επιτελους, παιδια Ρομά πανε σχολειο.
Unit 731
και πρόβλημα κανένα.
και πρόβλημα κανένα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Χαχαχαχαpanos291 έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 20:49
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός οτι η αστυνομία αν και ειδοποιήθηκε τρεις φορές, δεν έφτασε ποτέ
επειδή η παρουσία των γυφτοφοβικών μπατσων θα προκαλούσε τους γύφτους και θα καθάριζαν κανένα ΑΜΕΑ έτσι για την αλητεία
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Είστε μαλάκες που βρίζετε τους γύφτους και τις γύφτισσες. Μόνο ένα τάλιρο παίρνουν για πίπα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
για την βια των γυφτων εαντιων των μπαλαμων ποιος φταιει;giorgos mpekos έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 21:24 άλλη μια φορά που σε μια αρνητική είδηση χρησιμοποειται το όνομα της ρομα εθνότητας ενώ όταν πρόκειται για μια αρνητική είδηση με ελληνες η εθνοτητα δεν αναφέρεται.
τα κανάλια αυτά είναι υπεύθυνα για τη βία κατά των ρομα η οποία λαμβάνει χώρα εδώ και πολλούς αιώνες αλλά κυρίως σε κάθε χούντα που ελέγχει καναλια..
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ναι. Έγινε μία επίθεση από κλεφτρόνια για να πάρουν εξοπλισμό.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 21:33Γιατί οι Ρομα έχουν μεγάλη παράδοση στην παραβατικότηταgiorgos mpekos έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 21:30 για ποιον λόγο σε ένα σωρό ειδήσεις εγκλημάτων η με έκτροπα οπαδών η με διαφθορά δε βλέπουμε είδηση ελληνας έκανε αυτο ενώ όταν ανηλικα ρομα σπάνε τζάμια βλέπουμε είδηση ρομα έκανε αυτο
Για συγκεκριμένους λόγους που έχει σχέση με υλικές συνθήκες και όχι για φυλετικούς γενετικούς λόγους
Πάντως έχουν μεγάλη παραβατικότητα και δεν έχουν καμία διάθεση να ενσωματωθουν
Σε .. ΣΧΟΛΕΊΟ έγινε αυτή ή επίθεση
Τέτοιες λεηλασίες και χειρότερες έχουμε δει κι ακούσει πολλές φορές σε ΑΕΙ, κι από μη ρομά, όσοι περάσαμε από τριτοβάθμια.
Μέχρι και κατσίκα σε αστικό λεωφορείο είχε πάρει κάποιος από αγρόκτημα μίας σχολής για να την πάει στο σπίτι του.
Για εμένα, το πραγματικά κακό της υπόθεσης ήταν ο ...λιθοβολισμός. Κι ανησυχώ μήπως σχετίζεται με τα συμβάντα στο Πέραμα. Δηλαδή μήπως κάποιοι βγάζουν το πρόβλημά τους στους ...σεκιουριτάδες.
- Otto Weininger
'Oπως; Δωρεάν χαλκός ;giorgos mpekos έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 22:15παρόλαυτα υπάρχουν ακόμη βασικότερες ανάγκες που στερούνται από αυτηpanos291 έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 22:10 Και εγω ειμαι υπερ ορισμενων προνομιων, πχ δωρεαν εισιτήρια στα τρενα κλπ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γιατί να πάνε; πες μου έναν λόγο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:20
Για εμένα, το πραγματικά κακό της υπόθεσης ήταν ο ...λιθοβολισμός. Κι ανησυχώ μήπως σχετίζεται με τα συμβάντα στο Πέραμα. Δηλαδή μήπως κάποιοι βγάζουν το πρόβλημά τους στους ...σεκιουριτάδες.
αν δεν είχε γίνει το συμβάν του περάματος θα πετούσαν τριαντάφυλλα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Λίνο Βεντούρα
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:50stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:20
Για εμένα, το πραγματικά κακό της υπόθεσης ήταν ο ...λιθοβολισμός. Κι ανησυχώ μήπως σχετίζεται με τα συμβάντα στο Πέραμα. Δηλαδή μήπως κάποιοι βγάζουν το πρόβλημά τους στους ...σεκιουριτάδες.![]()
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δεν ξέρω τι θα πετούσαν, Αλογομούρη.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:50stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:20
Για εμένα, το πραγματικά κακό της υπόθεσης ήταν ο ...λιθοβολισμός. Κι ανησυχώ μήπως σχετίζεται με τα συμβάντα στο Πέραμα. Δηλαδή μήπως κάποιοι βγάζουν το πρόβλημά τους στους ...σεκιουριτάδες.![]()
Τα κλεφτρόνια δεν συνηθίζουν να ανοίγουν πετροπόλεμο. Αυτό λέει η δική μου διαίσθηση κι εμπειρία.
Ότι απλά είναι τσογλαναράδες δεν σου αρκεί ;stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 10:02Δεν ξέρω τι θα πετούσαν, Αλογομούρη.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:50stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:20
Τα κλεφτρόνια δεν συνηθίζουν να ανοίγουν πετροπόλεμο. Αυτό λέει η δική μου διαίσθηση κι εμπειρία.
ΜΙα χαρά έχουμε δει γύφτους κλεφτρόνια να ξεφεύγουν. Την γιαγιά που σακάταψε το 12χρονο πριν από κάτι χρόνια εύκολα την ξεχάσαμε που την έσπρωξε από τις σκαλες. Την κυρία στην Θήβα που κατέβηκε από το λεωφορείο και τα τσογλάνια που το μεγαλύτερο πρέπει να ταν 14 την σακάτεψαν πετροβολόντας την για να την κλέψουν ;Και άλλα πολλά. Έλα τώρα με τα λούμπεν στοιχεία. Στρατιωτικό περίπατο θέλουν αυτά για σωφρονισμό.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Οι φασίστες ανά τις δεκαετίες. Νομίζατε ότι είστε ανέγγιχτοι και μπορείτε να εκφράζετε την σκουπιδίλα σας άνετα και προστατευμένα. Πάρε τώρα να χεις.Ασέβαστος έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:04για την βια των γυφτων εαντιων των μπαλαμων ποιος φταιει;giorgos mpekos έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 21:24 άλλη μια φορά που σε μια αρνητική είδηση χρησιμοποειται το όνομα της ρομα εθνότητας ενώ όταν πρόκειται για μια αρνητική είδηση με ελληνες η εθνοτητα δεν αναφέρεται.
τα κανάλια αυτά είναι υπεύθυνα για τη βία κατά των ρομα η οποία λαμβάνει χώρα εδώ και πολλούς αιώνες αλλά κυρίως σε κάθε χούντα που ελέγχει καναλια..
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν ξέρω τι είναι. Ξέρω τι έκαναν.hades έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 10:14Ότι απλά είναι τσογλαναράδες δεν σου αρκεί ;stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 10:02Δεν ξέρω τι θα πετούσαν, Αλογομούρη.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:50
![]()
Έχουμε δει και χειρότερα από μη ρομά. Αεροπόρους να εκτελούν τις γυναίκες τους με μαξιλάρια και να σκηνοθετούν το άλλοθί τους, τυπάδες να κυκλοφορούν με το κεφάλι της γυναίκας στο χέρι σε νησί, άλλους τυπάδες να καίνε ζωντανή την κοπέλα μπροστά στο θυροτηλέφωνο σε ακριτική περιοχή, αστυνομικούς να εκτελούν παιδιά κλπ.ΜΙα χαρά έχουμε δει γύφτους κλεφτρόνια να ξεφεύγουν. Την γιαγιά που σακάταψε το 12χρονο πριν από κάτι χρόνια εύκολα την ξεχάσαμε που την έσπρωξε από τις σκαλες. Την κυρία στην Θήβα που κατέβηκε από το λεωφορείο και τα τσογλάνια που το μεγαλύτερο πρέπει να ταν 14 την σακάτεψαν πετροβολόντας την για να την κλέψουν ;Και άλλα πολλά. Έλα τώρα με τα λούμπεν στοιχεία.
Δεν θα μπω σε διαδικασία να κρίνω αν οι ρομά ή οι μη ρομά είναι φύσει εγκληματίες και πόσο.
Αυτό που γράφω στο φίλο παραπάνω, είναι ότι δεν βγάζει νόημα ο πετροπόλεμος από κλεφτρόνια. Κανένα κλεφτρόνι δεν κάνει κατά μέτωπο επίθεση με πέτρες.
Υποθέτω ότι είτε υπήρχαν προηγούμενα ή πράγματα που δεν γνωρίζουμε είτε συνδέεται κακώς με το θέμα του Περάματος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 477 Απαντήσεις
- 8566 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 4 Απαντήσεις