!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ/ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ/ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

nik_killthemall έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 01:16 Εσυ παντως μαν οταν ψοφησεις θελω να ξερεις πως εγω 2 σαμπανιες θα τις ανοιξω και θα κερναω εδω τη γειτονια πιτογυρα. Νο οφενς, απλα μιλαω μεσα απο την ψυχη μου, ζητω κατανοηση και προδερμ.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι εμβολιασμένος και το γλεντάει εδώ!
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

ST48410 έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 01:17
nik_killthemall έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 01:16 Εσυ παντως μαν οταν ψοφησεις θελω να ξερεις πως εγω 2 σαμπανιες θα τις ανοιξω και θα κερναω εδω τη γειτονια πιτογυρα. Νο οφενς, απλα μιλαω μεσα απο την ψυχη μου, ζητω κατανοηση και προδερμ.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι εμβολιασμένος και το γλεντάει εδώ!
Ο,τι και να ναι, καβα εχω 4 σαμπανιες σκονισμενες, οι 2 απο τωρα καβατζωθηκαν ειναι για παρτι του.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Πως το φανταζεσαι οτι θα λογκαρει ο καdy λιγο πριν πεθανει για να το ανακοινωσει; :lol:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Κατι θα σκιρτησει στο μεσα μου και θα το καταλαβω ρε μαν, ενεκα το συναισθημα να πουμε. Αμα μιλαει η καρδια του σκατοψυχου κιλδεμολ τα λογκιν περιττευουν.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

αν εννοεις να πεθανω απο ''κοβιντ'', ιτ τζαστ γουοντ χαπεν,σορυ του ντισαποιντ γιου
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καdy την 26 Νοέμ 2021, 01:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

εσεις που βαλατε το depopulation juice μεσα σας ομως,καθεστε σε αναμενα καρβουνα
εχετε τα συλληπητηρια μου
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Στηρίζω καντι, είναι παλιός κ ψυχή του φόρουμ

Τα δεδομένα από Ρουμανία εμένα με προβληματίζουν. Δείχνουν ότι σε δύο μήνες έκανε τον κύκλο του το κύμα και υποχώρησε. Απ ότι μπορώ να καταλάβω χωρίς μέτρα. Απότομα και γρήγορα όπως ήρθε. :smt017
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 01:54 Τα δεδομένα από Ρουμανία εμένα με προβληματίζουν. Δείχνουν ότι σε δύο μήνες έκανε τον κύκλο του το κύμα και υποχώρησε. Απ ότι μπορώ να καταλάβω χωρίς μέτρα. Απότομα και γρήγορα όπως ήρθε. :smt017
Μα το θέμα δεν είναι το πόσοι θα πεθάνουν αλλά το πόσοι λίγο πριν πεθάνουν κατάφεραν να έχουν πρόσβαση σε σύστημα υγείας. Στη Ρουμανία δεν είχες 4πλασιους θανάτους στον ιδιο χρονο απαραίτητα λόγω απευθειας συνεπειας του χαμηλού ποσοστού εμβολιασμού, αλλά λόγω κατάρρευσης του συστήματος υγείας, η οποια μεγενθυνει πλαστα τη θνησιμοτητα !

Το εμβολιο απλά το χρησιμοποιεις για να επιβραδυνεις τον ρυθμο με τον οποιο οι ομαδες υψηλου κινδυνου θα γεμισουν το συστημα υγειας.

Εναλλακτικα οντως μπορεις να αφησεις το συμπαν να καταρρευσει, ε και καποια στιγμη θα σταματησουν να πεθαινουν, γιατι οσοι νοσησαν βαρια πεθαναν γρηγορα χωρις να προλαβουν να μεταδωσουν.

Αν απλα οι χωρες αφηναν να πεθανουν οσους ειναι να πεθανουν αδιαφορωντας για το αν προλαβουν να εχουν προσβαση στο συστημα υγειας υπαρχει πιθανοτητα να ειχαμε ξεμπερδεψει 2 χρονια τωρα ... αλλα απλα θα επεστρεφες σε ηθικη και μηχανισμους μεσαιωνα.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

nik_killthemall έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 12:45
Αν απλα οι χωρες αφηναν να πεθανουν οσους ειναι να πεθανουν αδιαφορωντας για το αν προλαβουν να εχουν προσβαση στο συστημα υγειας υπαρχει πιθανοτητα να ειχαμε ξεμπερδεψει 2 χρονια τωρα.
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ανοσία να είναι μόνιμη από τη νοσηση, πράγμα που δε φαίνεται να συμβαίνει.

https://www.thelancet.com/journals/lanm ... 6/fulltext

Και αυτό χωρίς να βάλουμε στο παιχνίδι τις μεταλλάξεις που ξεπηδανε κάθε τρεις και λίγο, όπου σε κάποιες περιπτώσεις η ανοσία είναι έτσι κ αλλιώς μειωμένη.

Edit το ποιντ μου είναι άλλο όμως. Η εικόνα στη Ρουμανία είναι παρόμοια με της Ινδίας, ενώ άλλες χώρες έχουν μια πιο σταθερή εικόνα με τη δέλτα, όπως το ΗΒ, η Ελλάδα, αλλά και η λιγότερο εμβολιασμενη Ρωσία.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 12:53
nik_killthemall έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 12:45
Αν απλα οι χωρες αφηναν να πεθανουν οσους ειναι να πεθανουν αδιαφορωντας για το αν προλαβουν να εχουν προσβαση στο συστημα υγειας υπαρχει πιθανοτητα να ειχαμε ξεμπερδεψει 2 χρονια τωρα.
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ανοσία να είναι μόνιμη από τη νοσηση, πράγμα που δε φαίνεται να συμβαίνει.

https://www.thelancet.com/journals/lanm ... 6/fulltext

Και αυτό χωρίς να βάλουμε στο παιχνίδι τις μεταλλάξεις που ξεπηδανε κάθε τρεις και λίγο, όπου σε κάποιες περιπτώσεις η ανοσία είναι έτσι κ αλλιώς μειωμένη.

Edit το ποιντ μου είναι άλλο όμως. Η εικόνα στη Ρουμανία είναι παρόμοια με της Ινδίας, ενώ άλλες χώρες έχουν μια πιο σταθερή εικόνα με τη δέλτα, όπως το ΗΒ, η Ελλάδα, αλλά και η λιγότερο εμβολιασμενη Ρωσία.
Και στην Ινδια και στη Ρουμανια αντι να εχεις "1000" θανατους απλωμενους σε "200" μερες, εχεις "1000" θανατους συγκεντρωμενους σε "20" μέρες. Προφανως το δευτερο δινει εικονα εξαρσης (καμπανας) - υφεσης, αλλα αμφοτερα εχουν να κανουν με την ταχυτητα με την οποια οδηγουνται οι ασθενεις στο συστημα υγειας (με μεγαλη ταχυτητα απλα χανουν τη προσβαση στην υγεια).

Προφανως και δεν εχεις και ουτε προκειται να εχεις ανοσία σε αυτο το πραγμα (είχες ανοσία με την εποχικη γριπη ?). Απλά σε ενα σεναριο τυπου "αστο να καταρρευσει κι οποιος ζησει" ολες οι ομαδες υψηλου κινδυνου θα θεριστουν πολυ γρηγορα, και μετα θα εχεις μια εικονα πιο φυσιολογικη τουλαχιστον στο ματι για το εναπομειναν συστημα υγειας.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”