Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Καdy έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 20:48
και γυμναζοντουσαν πριν.με δεδομενο πως τα εμπολια αυτα προκαλουν προβληματα στην καρδια συνεχιζετε να γυμναζεστε οπως πριν?
Abstract 10712: Mrna COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning
Δε μου γεμιζει το ματι ο τυπος που το γραψε.Σε αλλα νεα,βγηκε βρωμα οτι ο κτηνιατρος προσπαθει να μπλοκαρει το μπολι που θες να κανεις
Eκτιμώ ότι θα τους κλάσει τα αρχίδια. Ίσως και τον πούτσο, δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.
Separately, the company said the European Medicines Agency (EMA) has initiated its evaluation of NVAX's application for conditional marketing authorization. The vaccine is under an accelerated timeline review, and could potentially gain approval “within weeks,” where it will receive the brand name Nuvaxovid. Recall, the company has an agreement with the E.U. to supply it with up to 200 million doses of the vaccine.
Βέβαια από τους απατεώνες και τους πολιτικάντηδες του ΕΜΑ όλα μπορεί κανείς να τα περιμένει, αλλά εδώ μιλάμε για αμερικανικό εμβόλιο, όχι ρώσικο ή κινέζικο. Ας τολμήσουν να κόψουν αυτό ενώ έδωσαν έγκριση πχ στο Άστρα Ζένεκα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Το ίδιο που έβαλε και ο Scouser είναι. Δεν είναι paper, είναι absract από συνέδριο, ο συγγραφέας είναι ψέκας, και το PULS Cardiac Test δεν είναι τίποτα αναγνωρισμένο.
There are decades where you fuck around and days where you find out
To ΣΟΚ μάλλον θα το πάθω εγώ ,αν είναι το ομαδόπουλο που είχα ως ομαδάρχης στη χριστιανική Εστία και στις κατασκηνώσεις . Έχουν περάσει βέβαια 25 και παραπάνω χρόνια..
Πριν λίγο γύρισα από ραντεβού με αναπληρωτή καθηγητή ιατρικής.
Μου ανέφερε ότι πρέπει να φροντίσουμε όλοι να κάνουμε το εμβόλιο και μάλιστα όσοι έχουμε ήδη εμβολιαστει να μην καθυστερήσουμε λεπτό για την 3η δόση.
Ακόμη και με την 3η δόση δεν είμαστε καλυμμένοι 100% και έχουν στο νοσοκομείο ασθενείς που έχουν κάνει την επαναληπτική δόση.
Μάσκα παντού σε κλειστούς χώρους και αποφυγή συνωστισμού.