!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποχώρησε η σταρ Ελλάς από το Μις Υφήλιος λόγω Παλαιστινιακού«Η καρδιά μου είναι με την Παλαιστίνη»Παει αντικαταστάτρια!

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Αποχώρησε η σταρ Ελλάς από το Μις Υφήλιος λόγω Παλαιστινιακού«Η καρδιά μου είναι με την Παλαιστίνη»Παει αντικαταστάτρια!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Μπράβο της.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Αποχώρησε η σταρ Ελλάς από το Μις Υφήλιος λόγω Παλαιστινιακού«Η καρδιά μου είναι με την Παλαιστίνη»Παει αντικαταστάτρια!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Πως βγηκε αυτο το σουργελο σταρ Ελλάς? Η αντικαταστατρια ειναι 1000 φορές καλύτερη.
Άβαταρ μέλους
Evritis

Re: Αποχώρησε η σταρ Ελλάς από το Μις Υφήλιος λόγω Παλαιστινιακού«Η καρδιά μου είναι με την Παλαιστίνη»Παει αντικαταστάτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Evritis »

panos291 έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 23:10 Πως βγηκε αυτο το σουργελο σταρ Ελλάς? Η αντικαταστατρια ειναι 1000 φορές καλύτερη.
Αυτό ακριβώς. Τι διάολο, τον Μητσοτάκη βύσμα είχε;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Αποχώρησε η σταρ Ελλάς από το Μις Υφήλιος λόγω Παλαιστινιακού«Η καρδιά μου είναι με την Παλαιστίνη»Παει αντικαταστάτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Evritis έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 23:34
panos291 έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 23:10 Πως βγηκε αυτο το σουργελο σταρ Ελλάς? Η αντικαταστατρια ειναι 1000 φορές καλύτερη.
Την προώθησαν οι Εβραίοι τύπε.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Evritis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Evritis »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 23:54
Για να τα κάνει πουτάνα όλα λόγω Παλαιστινιακού και να την κάνει. Makes sense.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Evritis έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 00:45
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 23:54

Για να τα κάνει πουτάνα όλα λόγω Παλαιστινιακού και να την κάνει. Makes sense.
Την προωθησε το Παλαιστινιακο λομπι
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
georgebi

Mε τις ευχές του Υπουργού Ναυτιλίας κ.Κώστα Κατσαφάδου

Εικόνα

η Θιακιά Σοφία Αραπογιάννη διεκδικεί τον τίτλο της Μις Υφήλιος
Εικόνα

https://www.kefaloniapress.gr/topika/ar ... s-yfilios/

Λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για το Ισραήλ, όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Μις Υφήλιος 2021 η Miss Universe Greece 2021, Σοφία Αραπογιάννη, επισκέφθηκε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Εικόνα

Μετά από προγραμματισμένο ραντεβού που είχε με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας, κ. Κώστα Κατσαφάδο, μίλησαν για την προετοιμασία της, εν όψει της συμμετοχής της στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς.

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις σπουδές της στη Σχολή Εμπορικού ναυτικού, που τελειώνει σε τέσσερις μήνες η Σοφία.

Εικόνα

Η Miss Universe Greece 2021 έδωσε ως δώρο στον Υφυπουργό Ναυτιλίας, κύριο Κώστα Κατσαφάδο ένα από τα σύμβολα του Θεσμού, το αγαλματίδιο της Θεάς Αθηνάς και αποκάλυψε σε εκείνον πρώτα, πως η εθνική της ενδυμασία θα απεικονίζει την Θεά Αθηνά!

Μαζί με το αγαλματίδιο, σύμβολο του Θεσμού των ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ GS HELLAS, ευχήθηκε να του δίνει σοφία στο έργο του και να είναι ετοιμοπόλεμος για το καλό όλων μας, στοιχεία που πρεσβεύει η Θεά Αθηνά!

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Ναυτιλίας ευχήθηκε στη Σοφία, καλή επιτυχία και να μας κάνει περήφανους ως Έλληνες Εικόνα

με την παρουσία της, στη διεθνή σκηνή ομορφιάς του MISS UNIVERSE 2021, στο Ισραήλ.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 25 Νοέμ 2021, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Spoiler
Άβαταρ μέλους
georgebi

Spoiler
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”