Το μπολνταρισμένο δεν αφορούσε εσένα προσωπικά αλλά το γραψα γιατί δεν είμαστε όλοι του χρήματος και του συμφέροντος όπως ισχυρίζεσαι. Αρα τζαμπα μου επιτίθεσαι.Πασιφάη έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 12:21Είσαι γελοίος και μόνο απ'την μπολνταρισμένη πρόταση. Α..Θα κοινοποιώ ό,τι γουστάρω στα πλαίσια του σεβασμού και της κοινής λογικής. Δεν φτάνω στα δικά σου υψίπεδα μαλακίας.lonelyrider έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 20:55Μη μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι αγαπητή. Κάποιοι δεν πουλήσαμε την ψυχή μας στο διάολο.Κρατα τες για τον εαυτό σου αυτές τις απόψεις και μη τις κοινοποιείς στα φόρουμ. Έχουν πονέσει τα μάτια μας, βοήθεια.Πασιφάη έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 14:32 Μέτρα οριζόντια για όλους. Τί πα να πει εκκλησίες, σούπερ μάρκετ, ΜΜΜ. Αν είναι να κάμεις κάτι σωστά, κάνε το εξ'αρχής. Αλλιώς, άστο ως έχει. Είτε ενδιαφέρεσαι για τη δημόσια υγεία, ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, είτε γάμα το ρε άρχοντα, να πάμε παρακάτω. Επιτέλους ας αποφασιστεί μια κοινή συνισταμένη. Σε όλα.
Τα τραγιά όμως, θα βγούνε στον αφρό, να ξέρετε. Διότι το παγκάρι άδειασε και πάει καιρός που δεν μπαίνει εύκολα, ούτε ευρουλάκι. Στο τέλος θα ζητήσει η Αρχιεπισκοπή έναν τηλεμαραθώνιο να την ''βγάλει''. Ποιά πίστη; Όλα χρήμα, όλα συμφέρον.
Ψωροκώσταινα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαρκής Ιερά Σύνοδος: Δεν μπορούμε να ελέγχουμε τα rapid test των πιστών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Re: Διαρκής Ιερά Σύνοδος: Δεν μπορούμε να ελέγχουμε τα rapid test των πιστών
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Εγώ ξέρω αυτό που διάβασα. Ας φρόντιζες να το ξεκαθαρίσεις.lonelyrider έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 14:22Το μπολνταρισμένο δεν αφορούσε εσένα προσωπικά αλλά το γραψα γιατί δεν είμαστε όλοι του χρήματος και του συμφέροντος όπως ισχυρίζεσαι. Αρα τζαμπα μου επιτίθεσαι.Πασιφάη έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 12:21Είσαι γελοίος και μόνο απ'την μπολνταρισμένη πρόταση. Α..Θα κοινοποιώ ό,τι γουστάρω στα πλαίσια του σεβασμού και της κοινής λογικής. Δεν φτάνω στα δικά σου υψίπεδα μαλακίας.lonelyrider έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 20:55
Μη μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι αγαπητή. Κάποιοι δεν πουλήσαμε την ψυχή μας στο διάολο.Κρατα τες για τον εαυτό σου αυτές τις απόψεις και μη τις κοινοποιείς στα φόρουμ. Έχουν πονέσει τα μάτια μας, βοήθεια.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ακριβώς.Πασιφάη έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:33Χέσε μας ρε Σταβ. Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή.stavmanr έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:26Εν τω μεταξύ γράφει ο άνθρωπος που από τη χριστιανική θεολογία μου το γύρισε τεχνηέντως στα λεφτά και τις περιουσίες...Πασιφάη έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:11 Υπεκφεύγεις διαρκώς. Δεν απαντάς στις ερωτήσεις που σου γίνονται. Βάζεις τεχνηέντως στο ''κάδρο'' τη δημόσια παιδεία απ'το πουθενά. Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί σου. Δεν ασχολούμαι. Θεωρώ πως είσαι απ'τους χειρότερους συνομιλητές εδώ μέσα. Ήμουν παραπάνω από σαφής. Δες το λίγο με την ευθύτητα του λόγου σου._
Αφού αυτό σε έκαιγε από την αρχή, τι μπαρούφες μου έγραφες δήθεν ενδιαφερόμενη για οίκους του Θεού κλπ;
Μου πιάνεις συζήτηση δήθεν ενδιαφερόμενος για οίκους του Θεού, θεολογίες κλπ. και μου το γυρίζεις σε χρήματα και δαπάνες;
Κι όταν σου απαντώ καί γι' αυτό με βρίζεις.
Κι από πάνω με κατηγορείς για έλλειψη ευθύτητας.
Λίγη τσίπα βρε Πασιφάη.
stavmanr έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 21:25Ακριβώς.Πασιφάη έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:33Χέσε μας ρε Σταβ. Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή.stavmanr έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:26
Εν τω μεταξύ γράφει ο άνθρωπος που από τη χριστιανική θεολογία μου το γύρισε τεχνηέντως στα λεφτά και τις περιουσίες...
Αφού αυτό σε έκαιγε από την αρχή, τι μπαρούφες μου έγραφες δήθεν ενδιαφερόμενη για οίκους του Θεού κλπ;
Μου πιάνεις συζήτηση δήθεν ενδιαφερόμενος για οίκους του Θεού, θεολογίες κλπ. και μου το γυρίζεις σε χρήματα και δαπάνες;
Κι όταν σου απαντώ καί γι' αυτό με βρίζεις.
Κι από πάνω με κατηγορείς για έλλειψη ευθύτητας.
Λίγη τσίπα βρε Πασιφάη.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Η Ιερά Σύνοδος αρχικά είχει δεχτεί να ελέγχει το χάραγμα του ποιμνίου 
Μπορούμε να επιστρέψουμε στο θέμα συζήτησης τώρα;
Μας ''καθάρισε'' όλους ο Σταβ και ζητάει να επανέλθουμε στο θέμα. Κάτσε να δω. Οκ. Έχει περάσει οκτάωρο απ'το τελευταίο αναβράζον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-