ΟΚ. Θα το πω στον ΚΛΙΝΟIdeologos έγραψε: 05 Σεπ 2018, 13:01Καμία προσπάθεια. Έτσι ήθελα.Χαοτικός έγραψε: 05 Σεπ 2018, 12:59Εσύ ρε μεγάλε για πες.Ideologos έγραψε: 05 Σεπ 2018, 12:52 Αυξάνονται οι οι αντίθετες φωνές και φυσικά διαγραφή
http://www.fimes.gr/2018/09/stelexi-nea ... z5QCUI74jb
Μήπως έκανες προσπάθεια να φτιάξεις το νικ σου στα ελληνικά και δεν σε άφηνε το σύστημα επειδή υπάρχει ήδη χρήστης με αυτό το νικ; Ή ήθελες να είναι έτσι όπως το έχεις τώρα; Να το ρυθμίσουμε άμα είναι. Ο λογαριασμός Ιδεολόγος δεν χρησιμοποιείται έτσι κι αλλιώς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aυξανονται διαρκως τα χρεη στην νδουλα
Re: Aυξανονται διαρκως τα χρεη στην νδουλα
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- nik_killthemall
ναι αυτη τη δουλεια θα κάνω αρκετά για σήμερα αύριο πάλι
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
To γλεντάει το ζαβό ο τσογλάν μπόι
http://www.euro2day.gr/news/politics/ar ... a-ths.htmlΟ Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει άμεσα να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για την εκδίκαση της αγωγής που είχε καταθέσει η Tράπεζα Πειραιώς για μη εξυπηρετούμενα δάνεια πολλών εκατομμυρίων ευρώ που είχε συνάψει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη συγκεκριμένη τράπεζα. Σημειώνεται δε πως το συνολικό πόσο που οφείλει η ΝΔ στις τράπεζες υπερβαίνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ!
Η συγκεκριμένη εξέλιξη αναδεικνύει το μέγεθος της διαπλοκής του παλαιού πολιτικού συστήματος με το τραπεζικό σύστημα, αλλά και το μέγεθος της υποκρισίας και του θράσους της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ. Πόσες φορές αλήθεια έχουμε ακούσει από τον κ. Μητσοτάκη να μιλά για τη διαφάνεια στα οικονομικά της ΝΔ; Και πόσες ακόμα να διατείνεται ότι θα σώσει τη χώρα ο αρχηγός ενός χρεοκοπημένου οικονομικά κόμματος; Οι πολίτες ζητούν συγκεκριμένες απαντήσεις για τα φέσια της ΝΔ και πώς αυτά θα εξοφληθούν
- Highlander
Το να έχει ευθύνη ο οποιοσδήποτε έχει θέση ευθύνης για την πρακτική που ακολουθεί στο πόστο του -κρατικό ή ιδιωτικό- ειδικώς όταν αυτό δημιουργεί μακροχρόνιες δεσμεύσεις σε άπαντες, παίζει ως πιθανότητα;Chilloutbuddy έγραψε: 05 Σεπ 2018, 11:10Α εντάξει τότε, να μην έχει ευθύνη ο τραπεζίτης. Όλα καλά και συγνώμη που συμμετείχα στη μαλακία, λάθος μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Σεπ 2018, 11:02Ε, τι να γίνει; Άλλοι έχτισαν σπίτια με δάνεια από τράπεζες και άλλοι με εφάπαξ από τα δάνεια του κράτους. Και οι δεύτεροι δυο πόδια και δυο χέρια είχαν, δεν χρειαζόταν κάτι παραπάνω για να το πάρουν.Chilloutbuddy έγραψε: 05 Σεπ 2018, 10:54 Οι τραπεζίτες πότε θα πάνε φυλακή;
Που δίνανε δάνεια σε όποιον έχει δύο χέρια και δυό πόδια, και μετά τρέχει να δανειστεί το κράτος για να σώσει τις τράπεζες επειδή δεν μπορούν να εισπράξουν τα δάνειά τους.
Αν δεν παίζει, για κάποιο μυστηριώδη -λέμε τώρα- λόγο, το πιο εύκολο πράγμα είναι να ρίχνονται ευθύνες στον οποιονδήποτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Highlander
Η Φώφη Γεννηματά πούλησε εμπόριο συνθημάτων για μια μέρα και ήδη σκέφτεται τις εκλογές, παζαρεύοντας αριστερά & δεξιά στήριξη έναντι αμνηστίας των πολυπληθών σκανδάλων των στελεχών της και μοναδικός αγοραστής προσφέρεται ο Κούλης που βαρύνεται εξ ίσου
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Φυσικά και παίζει σαν πιθανότητα, όμως είπαμε και ξαναείπαμε για τις ευθύνες των πολιτικών εκατομμύρια φορές περισσότερες απ'ότι είπαμε για τις ευθύνες των τραπεζιτών, για κάποιο μυστηριώδη λόγο.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Σεπ 2018, 14:12Το να έχει ευθύνη ο οποιοσδήποτε έχει θέση ευθύνης για την πρακτική που ακολουθεί στο πόστο του -κρατικό ή ιδιωτικό- ειδικώς όταν αυτό δημιουργεί μακροχρόνιες δεσμεύσεις σε άπαντες, παίζει ως πιθανότητα;Chilloutbuddy έγραψε: 05 Σεπ 2018, 11:10Α εντάξει τότε, να μην έχει ευθύνη ο τραπεζίτης. Όλα καλά και συγνώμη που συμμετείχα στη μαλακία, λάθος μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Σεπ 2018, 11:02
Ε, τι να γίνει; Άλλοι έχτισαν σπίτια με δάνεια από τράπεζες και άλλοι με εφάπαξ από τα δάνεια του κράτους. Και οι δεύτεροι δυο πόδια και δυο χέρια είχαν, δεν χρειαζόταν κάτι παραπάνω για να το πάρουν.
Αν δεν παίζει, για κάποιο μυστηριώδη -λέμε τώρα- λόγο, το πιο εύκολο πράγμα είναι να ρίχνονται ευθύνες στον οποιονδήποτε.
Απλά προσπαθώ να το φέρω λίγο πιό ίσα. Γιατί αν ξεχάσουμε τους τραπεζίτες, και με κάποιο μαγικό τρόπο βγείτε κάποτε από την κρίση, ετοιμάσου κατευθείαν για την επόμενη κρίση.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Το βλέπω τελείως διαφορετικά. Πρώτον, δεν θεωρώ άσχετο το κράτος από τις τακτικές των τραπεζών. Σε μία ευνομούμενη πολιτεία, οι πολιτικοί βάζουν τους όρους. Το αν οι πολιτικοί ήθελαν να τα έχουν καλά με τις τράπεζες για να μπορούν να παίρνουν κομματικά δάνεια ή να τις χρησιμοποιούν ως πεδίο κομματικών διορισμών, είναι και πάλι πολιτικό θέμα.Chilloutbuddy έγραψε: 05 Σεπ 2018, 15:26Φυσικά και παίζει σαν πιθανότητα, όμως είπαμε και ξαναείπαμε για τις ευθύνες των πολιτικών εκατομμύρια φορές περισσότερες απ'ότι είπαμε για τις ευθύνες των τραπεζιτών, για κάποιο μυστηριώδη λόγο.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Σεπ 2018, 14:12
Το να έχει ευθύνη ο οποιοσδήποτε έχει θέση ευθύνης για την πρακτική που ακολουθεί στο πόστο του -κρατικό ή ιδιωτικό- ειδικώς όταν αυτό δημιουργεί μακροχρόνιες δεσμεύσεις σε άπαντες, παίζει ως πιθανότητα;
Απλά προσπαθώ να το φέρω λίγο πιό ίσα. Γιατί αν ξεχάσουμε τους τραπεζίτες, και με κάποιο μαγικό τρόπο βγείτε κάποτε από την κρίση, ετοιμάσου κατευθείαν για την επόμενη κρίση.
Δεύτερον, δεν θεωρώ ότι θα βγούμε από την κρίση γιατί η "κρίση" άρχισε όταν κατέρρευσε το σύστημα που ήταν βασισμένο σε δάνεια. Τόσο των τραπεζών όσο και του κράτους.
Και γενικώς αυτήν τη χρονική στιγμή παίζεται ένα θέατρο παραλόγου. Όλοι όσοι κατηγορούν τις προηγούμενες κυβερνήσεις για την σημερινή κατάντια της χώρας είναι όλοι όσοι θεωρούσαν απολύτως φυσική και λογική κατάσταση τις παροχές που είχαν επειδή οι κυβερνήσεις έπαιρναν δάνεια τα οποία σήμερα δεν μπορούν να πάρουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι κλόουν είναι οι νεοδημοκράτες Θέε μου...Διαγράφουν τον μοναδικό περιφερειάρχη που κάνει έργο στη χώρα, σε μία από τις πιο φτωχές περιφέρειες της Ένωσης.Ideologos έγραψε: 05 Σεπ 2018, 12:52 Αυξάνονται οι οι αντίθετες φωνές και φυσικά διαγραφή
Μακάρι να βγει ως ανεξάρτητος
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Ο Καχριμανης δεν ειναι περιφεριαρχης Ηπειρου.elchav έγραψε: 05 Σεπ 2018, 17:02Τι κλόουν είναι οι νεοδημοκράτες Θέε μου...Διαγράφουν τον μοναδικό περιφερειάρχη που κάνει έργο στη χώρα, σε μία από τις πιο φτωχές περιφέρειες της Ένωσης.Ideologos έγραψε: 05 Σεπ 2018, 12:52 Αυξάνονται οι οι αντίθετες φωνές και φυσικά διαγραφή
Μακάρι να βγει ως ανεξάρτητος![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Με ρωτάς ή μου δηλώνεις πως δεν είναι;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Διαβασε καλλυτερα τους αντιθετους του Καχριμανη διαγραφουν οχι τον Καχριμανη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Σωστός ζτεο, μαλακία μου.
Στηρίζουμε ΝΔ, λοιπόν. (σε αυτό το θέμα)
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-