!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποχώρησε η σταρ Ελλάς από το Μις Υφήλιος λόγω Παλαιστινιακού«Η καρδιά μου είναι με την Παλαιστίνη»Παει αντικαταστάτρια!

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Αποχώρησε η σταρ Ελλάς από το Μις Υφήλιος λόγω Παλαιστινιακού«Η καρδιά μου είναι με την Παλαιστίνη»Παει αντικαταστάτρια!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

κυτταριτιδα :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Αποχώρησε η σταρ Ελλάς από το Μις Υφήλιος λόγω Παλαιστινιακού«Η καρδιά μου είναι με την Παλαιστίνη»Παει αντικαταστάτρια!

Kotas έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 15:10
georgebi έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 14:42 Πιστεύω ότι το βάζω στη σωστή κατηγορία. :g030:

https://twitter.com/rosa_progress/statu ... 06466?s=20
Εικόνα

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Ραφαέλα Πλαστήρα αποχώρησε από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος» που θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ τον επόμενο μήνα, εξαιτίας των εχθροπραξιών εναντίον της Παλαιστίνης.

Εικόνα

Το μοντέλο ανακοίνωσε την απόσυρσή του μέσω Instagram, όπου διατηρεί και φωτογραφία με την Παλαιστινιακή σημαία. «Δεν μπορώ να ανέβω σε αυτή τη σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι μάχονται για τη ζωή τους εκεί έξω», ανέφερε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

[img]https://i.postimg.cc/T10fx4Nq/imag ... .jpg[/img]

«Με πονάει επειδή περίμενα πολλά χρόνια για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, αλλά και να σας δείξω τι είμαι ικανή να κάνω. Δεν θα συμμετάσχω στον διαγωνισμό «Miss Universe» εφέτος. Ο λόγος για αυτό, είναι η χώρα (Ισραήλ). Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φανώ ασεβής προς την χώρα.

Εικόνα

Αγαπώ όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για την ζωή τους στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Δεν μπορώ να ανέβω στην σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι πολεμούν για τις ζωές τους εκεί έξω».

Εικόνα

Ακόμη και σε μία αναχρονιστική και σεξιστική «φιέστα», όπως είναι οι διαγωνισμό ομορφιάς, που οι γυναίκες καλούνται να ικανοποιούν δύσκαμπτα πρότυπα ομορφιάς κι επιβραβεύονται κυρίως για τα νιάτα και την ομορφιά τους, η Ραφαέλα Πλαστήρα απέδειξε ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει και να σταθεί έστω και συμβολικά με το δίκιο.

Εικόνα

ειναι αυτο κορμι για σταρ Ελλας?????? :hammer:
μια χαρα για σταρ ελλας :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Ιδιώνυμο έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 15:33 3/10

Ανθυποδεύτερες λεκανατζούδες.

Οι γκόμενες της προκοπής ανοίγουν πια ένα λογαριασμό στο ινστα, ποστάρουν βυζγιά-μνι-κώλο και γράφουν διαγωνισμούς που ζέχνουν ειτίλα-ναιντίλα στα παλιότερα των τακουνοσπορτέξ τους.

Η δικιά μας δε σε διαγωνισμό του ΑΝΤ1 στα ναιντις ούτε για να δίνει τις ανθοδέσμες δεν θα την παίρνανε.
:goodpost:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 15:37
Kotas έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 15:10
georgebi έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 14:42 Πιστεύω ότι το βάζω στη σωστή κατηγορία. :g030:

https://twitter.com/rosa_progress/statu ... 06466?s=20
Εικόνα

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Ραφαέλα Πλαστήρα αποχώρησε από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος» που θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ τον επόμενο μήνα, εξαιτίας των εχθροπραξιών εναντίον της Παλαιστίνης.

Εικόνα

Το μοντέλο ανακοίνωσε την απόσυρσή του μέσω Instagram, όπου διατηρεί και φωτογραφία με την Παλαιστινιακή σημαία. «Δεν μπορώ να ανέβω σε αυτή τη σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι μάχονται για τη ζωή τους εκεί έξω», ανέφερε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

[img]https://i.postimg.cc/T10fx4Nq/imag ... .jpg[/img]

«Με πονάει επειδή περίμενα πολλά χρόνια για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, αλλά και να σας δείξω τι είμαι ικανή να κάνω. Δεν θα συμμετάσχω στον διαγωνισμό «Miss Universe» εφέτος. Ο λόγος για αυτό, είναι η χώρα (Ισραήλ). Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φανώ ασεβής προς την χώρα.

Εικόνα

Αγαπώ όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για την ζωή τους στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Δεν μπορώ να ανέβω στην σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι πολεμούν για τις ζωές τους εκεί έξω».

Εικόνα

Ακόμη και σε μία αναχρονιστική και σεξιστική «φιέστα», όπως είναι οι διαγωνισμό ομορφιάς, που οι γυναίκες καλούνται να ικανοποιούν δύσκαμπτα πρότυπα ομορφιάς κι επιβραβεύονται κυρίως για τα νιάτα και την ομορφιά τους, η Ραφαέλα Πλαστήρα απέδειξε ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει και να σταθεί έστω και συμβολικά με το δίκιο.

Εικόνα

ειναι αυτο κορμι για σταρ Ελλας?????? :hammer:
μια χαρα για σταρ ελλας :102:
δεν πιστευω να υπονοεις κατι για το καλλος των ελληνιδων :003:
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Albrecht έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 15:10 Εικόνα

:blm:
Αυτή είναι εντυπωσιακή,αλλά αν της αφαιρέσεις τα μπιχλιμπίδια και το βάψιμο,δεν ξέρω.
Ωραίο μάτι πάντως.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Αλαιν ντε Μπενουα
Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 15:25
Volk έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 15:24 Εχει κοπελες παντου γυρω μας που ειναι αρκετα πιο ομορφες.
σωστό
100 σκαλια πιο πανω σε ομορφια κοπελες συναντας παντου.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk »

Kotas έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 15:47

Μια χαρα ομορφες κοπελες ειναι οι Ελληνιδες τυπε, απλα δεν ειναι το ιδιο ομορφες ολες, οπως παντου αλλωστε σε ολο το κοσμο.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

BigChiefWahoo έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 15:59
Albrecht έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 15:10 Εικόνα

:blm:
Αυτή είναι εντυπωσιακή,αλλά αν της αφαιρέσεις τα μπιχλιμπίδια και το βάψιμο,δεν ξέρω.
Ωραίο μάτι πάντως.
Το έπιασα το υπονοούμενο

Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas »

Volk έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 16:37
Kotas έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 15:47

Μια χαρα ομορφες κοπελες ειναι οι Ελληνιδες τυπε, απλα δεν ειναι το ιδιο ομορφες ολες, οπως παντου αλλωστε σε ολο το κοσμο.
μπα οχι σε μ.ό. και αναφερομαι και στα σωματα οπου η κυτταριτιδα ειναι σταθερο χαρακτηριστικο των ελληνιδων, οι ελληνικες παραλιες και ο ηλιος ειναι αμειλικτοι κριτες τους καθε καλοκαιρι
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Δεν την κολακευει το ολοσωμο αλλα εχει κ@λαρα ομως
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Σκατά στο φασιστικό Κράτος - Τρομοκράτη της Μέσης Ανατολής.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Αποχώρησε η σταρ Ελλάς από το Μις Υφήλιος λόγω Παλαιστινιακού«Η καρδιά μου είναι με την Παλαιστίνη»Παει αντικαταστάτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Ωχ ωχ ωχ..... :o μπλέκεται η κατάσταση :-?

Λογαριάσαμε χωρίς την αντικαταστάτρια....... :o :o

https://twitter.com/rosa_progress/statu ... 07908?s=20

«Το διεθνές κίνημα για τον αποκλεισμό του κράτους του Ισραήλ (BDS Greece) καλεί την αντικαταστάτρια της Ραφαέλα Πλαστήρα, Σοφία Αραπογιάννη

Εικόνα

να ακυρώσει τη συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό»

Εικόνα

Το διεθνές κίνημα για τον αποκλεισμό του κράτους του Ισραήλ, στη χώρα μας εκπροσωπείται από την οργάνωση BDS Greece και χαιρετίζει με ανακοίνωσή του την απόφαση της Ραφαέλα Πλαστήρα να μην συμμετάσχει στα φετινά καλλιστεία Μις Υφήλιος, που θα πραγματοποιηθούν στο Ισραήλ και μάλιστα καλεί την αντικαταστάτριά της, Σοφία Αραπογιάννη

Εικόνα

να ακολουθήσει το παράδειγμά της, ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 24 Νοέμ 2021, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”