!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αληθινό η ψεύτικο δέντρο;
Αληθινό η ψεύτικο δέντρο;
Φέτο σκεφτόμαστε για αληθινό για αλλαγή αλλά και επειδή το στήσιμου του ψεύτικου θέλει πολύ χρόνο.
Σε αυτά πως γίνεται η ιστορία; πάω εκεί στην υπαίθρια αγορά και το φορτώνω στο αμάξι; Τα φέρνουν σπίτι με επιπλέον χρέωση; Τι κόστη παίζουν;
Για πειτε.
Σε αυτά πως γίνεται η ιστορία; πάω εκεί στην υπαίθρια αγορά και το φορτώνω στο αμάξι; Τα φέρνουν σπίτι με επιπλέον χρέωση; Τι κόστη παίζουν;
Για πειτε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Re: Αληθινό η ψεύτικο δέντρο;
Ερμής έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:25 Φέτο σκεφτόμαστε για αληθινό για αλλαγή αλλά και επειδή το στήσιμου του ψεύτικου θέλει πολύ χρόνο.
Για πειτε.
.
Πάρε ένα κανονικό Ελατο σε γλάστρα για να μήν χρειάζεσαι κάθε χρόνο καινούριο όπως τα κοροιδα και οι βλάχοι.....
Το μυστικό γιά νά μην αναπτύσεται σε ύψος και να μένει ίδιο ειναι καθε χρόνο να κόβεις τα 2 κάτω κάτω κλαδιά.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δε πειράζει, κάπως πρέπει να ζήσουν και οι ελατοπαραγωγοί.
Επίσης δε με ενδιαφέρει να είναι μικρό σε γλάστρα, αλλά γύρω στα 2,5 μέτρα
Επίσης δε με ενδιαφέρει να είναι μικρό σε γλάστρα, αλλά γύρω στα 2,5 μέτρα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχε υπόψη σου πως μπορεί να χρειάζεται ψέκασμα λόγω μαμουνιών.Ερμής έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:25 Φέτο σκεφτόμαστε για αληθινό για αλλαγή αλλά και επειδή το στήσιμου του ψεύτικου θέλει πολύ χρόνο.
Για πειτε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Otto Weininger
Εγώ είμαι στην αντίθετη φάση. Πάντα είχαμε κανονικό, τα τελευταία χρόνια ψεύτικο. Μου αρέσει πιο πολύ γιατί είναι πιο συμμετρικό. Όσο για τον χρόνο στησίματος είναι μια η άλλη με το μάζεμα και πέταμα του κανονικού μετά τις γιορτές. Θα σας τα κάνει τριμπούρδελο όλα γιατί θα ξεραίνεται μέρα με την μέρα και θα τσουρομαδάει.Ερμής έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:25 Φέτο σκεφτόμαστε για αληθινό για αλλαγή αλλά και επειδή το στήσιμου του ψεύτικου θέλει πολύ χρόνο.
Για πειτε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ό,τι και να βάλεις, καλό είναι. Χαρείτε τα δέντρα λίγο ακόμα, γιατί σε λίγα χρόνια, η επιλογή μεταξύ ενός τεράστιου πλαστικού όγκου και ενός κομμένου δέντρου, θα θεωρείται οικολογικό κακούργημα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ένα ψεύτικο μεγάλο, πάντα είναι η καλλίτερη λύση. Τον ιδιο χρόνο θέλει να στηθεί, μην πλανάσαι. Άσε που θα έχεις λιγότερο μάζεμα στα γύρω - γύρω σε σχέση με το αληθινό. Συμφωνώ με Όττο.Ερμής έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:25 Φέτο σκεφτόμαστε για αληθινό για αλλαγή αλλά και επειδή το στήσιμου του ψεύτικου θέλει πολύ χρόνο.
Για πειτε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Έχω ένα κτηνώδες ψεύτικο και σε ύψος και σε όγκο που θέλει ώρα στήσιμο και άλλο τοσο ξεστήσιμο. Τωρα θέλω κάτι πιο μαζεμένο ίσως λίγο.Otto Weininger έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:54Εγώ είμαι στην αντίθετη φάση. Πάντα είχαμε κανονικό, τα τελευταία χρόνια ψεύτικο. Μου αρέσει πιο πολύ γιατί είναι πιο συμμετρικό. Όσο για τον χρόνο στησίματος είναι μια η άλλη με το μάζεμα και πέταμα του κανονικού μετά τις γιορτές. Θα σας τα κάνει τριμπούρδελο όλα γιατί θα ξεραίνεται μέρα με την μέρα και θα τσουρομαδάει.Ερμής έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:25 Φέτο σκεφτόμαστε για αληθινό για αλλαγή αλλά και επειδή το στήσιμου του ψεύτικου θέλει πολύ χρόνο.
Για πειτε.
Αυτο με το να μαδάει το ξερω γμτ μου και αυτο το σκεφτόμουν. Τα φέρνουν σπίτι ή θα πρέπει να πάω να το φορτώσω;
νομίζω τα έχουν έτοιμα σενιαρισμένα.Gherschaagk έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:51Έχε υπόψη σου πως μπορεί να χρειάζεται ψέκασμα λόγω μαμουνιών.Ερμής έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:25 Φέτο σκεφτόμαστε για αληθινό για αλλαγή αλλά και επειδή το στήσιμου του ψεύτικου θέλει πολύ χρόνο.
Για πειτε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Συνήθως ναι.Ερμής έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 14:04Έχω ένα κτηνώδες ψεύτικο και σε ύψος και σε όγκο που θέλει ώρα στήσιμο και άλλο τοσο ξεστήσιμο. Τωρα θέλω κάτι πιο μαζεμένο ίσως λίγο.Otto Weininger έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:54Εγώ είμαι στην αντίθετη φάση. Πάντα είχαμε κανονικό, τα τελευταία χρόνια ψεύτικο. Μου αρέσει πιο πολύ γιατί είναι πιο συμμετρικό. Όσο για τον χρόνο στησίματος είναι μια η άλλη με το μάζεμα και πέταμα του κανονικού μετά τις γιορτές. Θα σας τα κάνει τριμπούρδελο όλα γιατί θα ξεραίνεται μέρα με την μέρα και θα τσουρομαδάει.Ερμής έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:25 Φέτο σκεφτόμαστε για αληθινό για αλλαγή αλλά και επειδή το στήσιμου του ψεύτικου θέλει πολύ χρόνο.
Για πειτε.
Αυτο με το να μαδάει το ξερω γμτ μου και αυτο το σκεφτόμουν. Τα φέρνουν σπίτι ή θα πρέπει να πάω να το φορτώσω;
νομίζω τα έχουν έτοιμα σενιαρισμένα.Gherschaagk έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:51Έχε υπόψη σου πως μπορεί να χρειάζεται ψέκασμα λόγω μαμουνιών.Ερμής έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:25 Φέτο σκεφτόμαστε για αληθινό για αλλαγή αλλά και επειδή το στήσιμου του ψεύτικου θέλει πολύ χρόνο.
Για πειτε.
Προσωπικά δεν πήρα ποτέ αληθινό.
Συμφωνώ με Όττο και Πασιφάη και οκ και το δικό μας 2+ μέτρα είναι αλλά το προτιμώ ψεύτικο.
Το παλιό το δικό μου, το είχαμε στο πατρικό που ειναι πιο ψηλοτάβανο και ήταν μια χαρά, εδώ που ειμαι τώρα ακουμπάει ταβάνι, ουτε καν ξέρω ποσο είναι αλλά είναι κτήνος. Θέλει να το στήνεις μισή μέρα και άλλη τόσο να το ξεστήνεις.
Αυτο με το μάδημα όντως είναι ένα θέμα. Βέβαια το χειρότερο θα είναι να μη το φέρνουν σπίτι και να πρέπει να το φορτώσω και να το ανεβάσω τόσους ορόφους, οπότε εκει εχει ban με συνοπτικές διαδικασίες.
Αυτο με το μάδημα όντως είναι ένα θέμα. Βέβαια το χειρότερο θα είναι να μη το φέρνουν σπίτι και να πρέπει να το φορτώσω και να το ανεβάσω τόσους ορόφους, οπότε εκει εχει ban με συνοπτικές διαδικασίες.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ψεύτικο εννοείται. Δεν με ενοχλούν γενικά τα ψεύτικα και έχουν το πλας ότι μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ξανά και ξανά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πάρε ψεύτικο πιο μικρό και πιο μαζεμένο.Ερμής έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 14:14 Το παλιό το δικό μου, το είχαμε στο πατρικό που ειναι πιο ψηλοτάβανο και ήταν μια χαρά, εδώ που ειμαι τώρα ακουμπάει ταβάνι, ουτε καν ξέρω ποσο είναι αλλά είναι κτήνος. Θέλει να το στήνεις μισή μέρα και άλλη τόσο να το ξεστήνεις.
Δεν είμαι μόνο το ανέβασμα, είναι και το κατέβασμα.
Κι εγώ υπέρ του ψεύτικου είμαι, για τους λόγους που αναφέρθηκαν. Κατά τα άλλα, δοκίμασε το αληθινό (αν βρεις κάποιο που να γουστάρεις) και του χρόνου βλέπεις ποιο απ´ τα δύο σε βολεύει περισσότερο.Ερμής έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 14:14 Το παλιό το δικό μου, το είχαμε στο πατρικό που ειναι πιο ψηλοτάβανο και ήταν μια χαρά, εδώ που ειμαι τώρα ακουμπάει ταβάνι, ουτε καν ξέρω ποσο είναι αλλά είναι κτήνος. Θέλει να το στήνεις μισή μέρα και άλλη τόσο να το ξεστήνεις.
Καλό στόλισμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Mια στιγμη νομιζα πως έγραψες ή ψεκ δέντρο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-