Πάω γιουπόρν ν' αρχίσω να μαζεύω.Ζενίθεδρος έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 22:32 Σήμερα άκουσα ένα ωραίο. Σε λίγο καιρό, το σπέρμα των ανεμβολίαστων θα είναι πιο ακριβό και από το μπιτ κόιν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί είναι οι μπολιαστάκηδες τόσο επιθετικοί?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί είναι οι μπολιαστάκηδες τόσο επιθετικοί?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Mitharadir
Το παραπάνω θέλεις να δεις; Το συμπέρασμα που θα βγαίνει θα είναι πάλι το ίδιο:οι εμβολιασμενοι έχουν πολλές περισσότερες πιθανότητες να αποφύγουν την εισαγωγή στα νοσοκομεία.sys3x έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 16:03Σε αυτές τις καρτούλες θα ήθελα επίσης να αποσαφηνίζονται και οι ηλικιακές ομάδες των ασθενών, έτσι, για να δω κάτι.
-
Δημοκράτης
Kauldron έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 22:42Πάω γιουπόρν ν' αρχίσω να μαζεύω.Ζενίθεδρος έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 22:32 Σήμερα άκουσα ένα ωραίο. Σε λίγο καιρό, το σπέρμα των ανεμβολίαστων θα είναι πιο ακριβό και από το μπιτ κόιν.![]()
Φανατικοι αντιεμβολιαστες = αυτοι που αναφερονται στα 666 και στον μπιλ γκειτς που θελει να μας αφανισει και οχι αυτοι που φοβουνται ενα νεο εμβολιο (υπαρχουν και αυτοι που πιστευουν το πρωτο αλλα ισχυριζονται το δευτερο, προφανως και εντασσονται στους φανατικους)
Φανατικοι εμβολιαστες = αυτοι που λενε να πληρωνουν οι ανεμβολιαστοι τα νοσηλεια στις μεθ ή ηδονιζονται με τον υποχρεωτικο εμβολιασμο και οχι αυτοι που ειναι υπερμαχοι της επιστημης και εξηγουν με ψυχραιμια τα αυτονοητα αφηνοντας ομως παραθυρακι και στον αλλο να φοβαται ή να μην ειναι υπερ τυχον υποχρεωτισμου των βοριδηδων.
Αφου ξεκαθαρισα αυτο εχω να πω πως και οι δυο περιπτωσεις ειναι τα ιδια σκατα. Και με ακριβως το ιδιο επιπεδο παρτακισμου.
Δεν μου φταινε οι αντιεμβολιαστες που η κυβερνηση αφησε τα τσοντοκαναλα ανεξελεγκτα να κανουν κιτρινισμο με ενα τοσο σοβαρο υγειονομικο θεμα, ουτε φταινε οι αντιεμβολιαστες που εχουν καθημερινο λογο σουργελα τυπου βασιλακοπουλου και παγωνη, με τον πρωτο να λεει γιατι δε φορανε μασκες οι ανθρωποι που εγκατελειπαν τα καμμενα χωρια τους και την αλλη να λεει μη παιρνετε λεωφορειο πατε στη δουλεια σας με τα ποδια.
Κι εγω που εχω κανει το εμβολιο, θα κανω και την τριτη και την τεταρτη και οσες δοσεις χρειαστουν, και ειμαι 100% υπερ, οταν ακουω αυτα τα σουργελα γινομαι αντιεμβολιαστης.
Φανατικοι εμβολιαστες = αυτοι που λενε να πληρωνουν οι ανεμβολιαστοι τα νοσηλεια στις μεθ ή ηδονιζονται με τον υποχρεωτικο εμβολιασμο και οχι αυτοι που ειναι υπερμαχοι της επιστημης και εξηγουν με ψυχραιμια τα αυτονοητα αφηνοντας ομως παραθυρακι και στον αλλο να φοβαται ή να μην ειναι υπερ τυχον υποχρεωτισμου των βοριδηδων.
Αφου ξεκαθαρισα αυτο εχω να πω πως και οι δυο περιπτωσεις ειναι τα ιδια σκατα. Και με ακριβως το ιδιο επιπεδο παρτακισμου.
Δεν μου φταινε οι αντιεμβολιαστες που η κυβερνηση αφησε τα τσοντοκαναλα ανεξελεγκτα να κανουν κιτρινισμο με ενα τοσο σοβαρο υγειονομικο θεμα, ουτε φταινε οι αντιεμβολιαστες που εχουν καθημερινο λογο σουργελα τυπου βασιλακοπουλου και παγωνη, με τον πρωτο να λεει γιατι δε φορανε μασκες οι ανθρωποι που εγκατελειπαν τα καμμενα χωρια τους και την αλλη να λεει μη παιρνετε λεωφορειο πατε στη δουλεια σας με τα ποδια.
Κι εγω που εχω κανει το εμβολιο, θα κανω και την τριτη και την τεταρτη και οσες δοσεις χρειαστουν, και ειμαι 100% υπερ, οταν ακουω αυτα τα σουργελα γινομαι αντιεμβολιαστης.
LETO έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 12:37 Κι εγω που εχω κανει το εμβολιο, θα κανω και την τριτη και την τεταρτη και οσες δοσεις χρειαστουν, και ειμαι 100% υπερ, οταν ακουω αυτα τα σουργελα γινομαι αντιεμβολιαστης.
Δεν βγάζει νόημα.
Γίνεσαι αντιεμβολιαστής επειδή κάποιοι κάπου λεν μία χαζομάρα για τα εμβόλια;
- Dwarven Blacksmith
Ε άμα φοβούνται όλα καλά. Ας το πουν και στον ιό ότι δεν είναι ψέκες απλά φοβούνται και δε γουστάρουν Βασιλακόπουλο και θα τελειώσει το θέμα, θα αδειάσουν και οι ΜΕΘ και θα το αφήσουμε όλο αυτό πίσω μας.LETO έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 12:37 Φανατικοι αντιεμβολιαστες = αυτοι που αναφερονται στα 666 και στον μπιλ γκειτς που θελει να μας αφανισει και οχι αυτοι που φοβουνται ενα νεο εμβολιο (υπαρχουν και αυτοι που πιστευουν το πρωτο αλλα ισχυριζονται το δευτερο, προφανως και εντασσονται στους φανατικους)
- EKPLIKTIKOS
Δεν είναι όλα καλά, αλλά προσωπικά μπορώ να δείξω κατανόηση. Ο φόβος είναι ανθρώπινος, οι φοβίες το ίδιο. Αυτά δε λύνονται με αφορισμούς. Και δε θα βάλω στην ίδια κατηγορία κάποιον που φοβάται τις βελόνες με κάποιον ψεκασμενοDwarven Blacksmith έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 12:53
Ε άμα φοβούνται όλα καλά. Ας το πουν και στον ιό ότι δεν είναι ψέκες απλά φοβούνται και δε γουστάρουν Βασιλακόπουλο και θα τελειώσει το θέμα, θα αδειάσουν και οι ΜΕΘ και θα το αφήσουμε όλο αυτό πίσω μας.
- nik_killthemall
Ναι ενω τωρα με το μοτο "βαζουμε ολοι πλατη" οι ΜΕΘ θα αδειασουν, επειδη απο τα τελευταια μετρα της κυβερνησης πηγαν και εμβολιαστηκαν 200 χιλιαδες νεοι και 20 χιλιαδες γεροι ...Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 12:53Ε άμα φοβούνται όλα καλά. Ας το πουν και στον ιό ότι δεν είναι ψέκες απλά φοβούνται και δε γουστάρουν Βασιλακόπουλο και θα τελειώσει το θέμα, θα αδειάσουν και οι ΜΕΘ και θα το αφήσουμε όλο αυτό πίσω μας.LETO έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 12:37 Φανατικοι αντιεμβολιαστες = αυτοι που αναφερονται στα 666 και στον μπιλ γκειτς που θελει να μας αφανισει και οχι αυτοι που φοβουνται ενα νεο εμβολιο (υπαρχουν και αυτοι που πιστευουν το πρωτο αλλα ισχυριζονται το δευτερο, προφανως και εντασσονται στους φανατικους)
Απο τη μια δεισιδαιμονες ψεκ, απο την αλλη δεισιδαιμονες αντιψεκ. Μεχρι να εξαλειφθει καθε ειδους δεισιδαιμονια οι ΜΕΘ στο 600 κολλημενες θα ειναι. Αιντε με το καλο να μπει κι ο νεος χρονος, μεθ πολλα ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Ψεκ ειναι μονο οσοι πιστευουν οτι το εμβολιο ειναι πειραματικο και δεν πρεπει να το κανουν οι νεοι αλλα μονο οι γεροι και ας ειναι πειραματικο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ο φόβος σαφώς και είναι κατανοητός.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:16Δεν είναι όλα καλά, αλλά προσωπικά μπορώ να δείξω κατανόηση. Ο φόβος είναι ανθρώπινος, οι φοβίες το ίδιο. Αυτά δε λύνονται με αφορισμούς. Και δε θα βάλω στην ίδια κατηγορία κάποιον που φοβάται τις βελόνες με κάποιον ψεκασμενοDwarven Blacksmith έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 12:53
Ε άμα φοβούνται όλα καλά. Ας το πουν και στον ιό ότι δεν είναι ψέκες απλά φοβούνται και δε γουστάρουν Βασιλακόπουλο και θα τελειώσει το θέμα, θα αδειάσουν και οι ΜΕΘ και θα το αφήσουμε όλο αυτό πίσω μας.
Αλλά είναι επίσης κατανοητή και η πηγή της άρνησης/αντίδρασης αυτών που δεν φοβούνται τις βελόνες. Εννοώ ότι κάποιοι το παίζουν ψεκασμένοι ενώ δεν είναι. Ξέρουν πολύ καλά γιατί γράφουν ό,τι γράφουν ή δηλώνουν και ποιος είναι ο πραγματικός τους σκοπός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
https://rumble.com/vpoxyr-43154163.html
Κοπραβέλος: "Λέμε και λέτε ψέματα για τους εμβολιασμένους"
"Από τις 50 εισαγωγές στο νοσοκομείο, οι 10 είναι πλήρως μπολιασμένοι".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άλλο εισαγωγές κι άλλο μεθ.Kauldron έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:30 https://rumble.com/vpoxyr-43154163.html
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για να πάς ΜΕΘ πρέπει πρώτα να κάνεις εισαγωγή.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:32Άλλο εισαγωγές κι άλλο μεθ.Kauldron έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:30 https://rumble.com/vpoxyr-43154163.html
Και σίγουρα ούτε όλοι οι ανεμβολίαστοι που κάνουν εισαγωγή μπαίνουν σε ΜΕΘ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Dwarven Blacksmith
Μα κι εγώ φοβάμαι τις βελόνες. Πόσοι να έχουν πια κανονική φοβία; Στατιστικά ασήμαντο ποσοστό.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:16Δεν είναι όλα καλά, αλλά προσωπικά μπορώ να δείξω κατανόηση. Ο φόβος είναι ανθρώπινος, οι φοβίες το ίδιο. Αυτά δε λύνονται με αφορισμούς. Και δε θα βάλω στην ίδια κατηγορία κάποιον που φοβάται τις βελόνες με κάποιον ψεκασμενοDwarven Blacksmith έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 12:53
Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί που δεν φοβούνται τις βελόνες αλλά τα πειραματικά, έχουν ψαρώσει δηλαδή από την ψεκ προπαγάνδα χωρίς να τη διαδίδουν οι ίδιοι. Εκεί μπορώ να το καταλάβω αλλά όχι και να τους βάλω στους enlightened κεντρώους που πολεμούν τους κακούς ακραίους.
- EKPLIKTIKOS
Εννοείς άτομα σαν τον Νικ παραπάνω που δε γουστάρουνε, ρε αδερφέ, να κάνουν το εμβόλιο γιατί στο δικό τους μυαλό δεν αξίζει το ρίσκο βάσει κόστους- οφελους, αλλά θεωρούν ότι καποιοι συγκεκριμένοι άλλοι πρέπει να υποχρεωθουν να το κάνουν; αυτό που λέγαμε παλιά με ξένο κωλο γίνομαι κ γω πουστης.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 13:26
Ξέρουν πολύ καλά γιατί γράφουν ό,τι γράφουν ή δηλώνουν και ποιος είναι ο πραγματικός τους σκοπός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 1303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
-
- 40 Απαντήσεις