Δεν νομίζω, Τάκηstavmanr έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 01:13Κι όμως ισχύει.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 07:43Δηλαδή υπέγραψαν το συμβόλαιο και μετά αντιλήφθηκαν στην πορεία πως τα χρήματα δεν είναι αρκετά;Kauldron έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 23:24 https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ ... us-polites
Οι Δεξιοί είναι εντελώς ΑΝΙΚΑΝΟΙ να διαχειριστούν το ο,τιδήποτε.
Τι μαλακιες διαβαζουμε ρε πστ μ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπάχαλο και στην Απογραφή: Παραιτούνται οι Απογραφείς λόγω χαμηλών μισθών και αντιμετώπισης απ' τους πολίτες
- Λίνο Βεντούρα
Re: Μπάχαλο και στην Απογραφή: Παραιτούνται οι Απογραφείς λόγω χαμηλών μισθών και αντιμετώπισης απ' τους πολίτες
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Re: Μπάχαλο και στην Απογραφή: Παραιτούνται οι Απογραφείς λόγω χαμηλών μισθών και αντιμετώπισης απ' τους πολίτες
Δηλαδή υποστηρίζεις αυταρχικο φασιστικό ολοκληρωτικό κράτος στην επιβολή του στους πολίτες, που βέβαια περιμένεις αυτή ή απολυταρχική κρατική εξουσία να συμφωνεί με τις δικές σου απόψεις και ιδέες ..foscilis έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 07:40Και κυρίως η έλλειψη βρωμοξυλου.lonelyrider έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 01:11 Τα νεύρα του κόσμου δεν είναι καλά. Η πανδημία και ο βομβαρδισμός του κόσμου διαρκώς με ζητήματα περί κορονοϊού έχουν πειράξει τα νεύρα του. Εδώ στη Λάρισα προχτες σε μια πλατεία που περπατούσα, ένα παλικαράκι της efood ειχε παρκάρει το μηχανάκι του κι έκατσε σ ενα παγκάκι και κοιτούσε το υπερπέραν για ωρα. Σκεφτηκα να τον ρωτήσω αν είναι καλά αλλά δεν το έπραξα τελικά.
Όλο αυτό βγαίνει και στην απογραφή και παντού.
Σκέψου ο πρώτος που έβγαζε νευρακια σε απογραφεα να εξαφανιζόταν, να έβγαινε Σίλβερ αλερτ, να έλεγαν οι Τσέχοι μολονότι αντικοινωνικό στοιχείο ασφαλώς και θα κάνουμε τα πάντα και δύο μέρες μετά να τον έβρισκε το περιπολικό πεταμένο έξω από την ασφάλεια και τετραπληγικο, με χαμένα τα λογικά του να παραληρεί για δήθεν κολαστήρια.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το λες μη γνωρίζοντας ότι στις άλλες απογραφές πληρωνόντουσαν όντως καλά.ST48410 έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 00:09 Αν κάποιος πάει για τέτοια δουλειά νομίζοντας ότι θα πάρει 1200 Ευρώ ζει εκτός πραγματικότητας. Η εργασία αυτή είναι πραγματικά χαμηλών απαιτήσεων. Πλάκα κάνουμε τώρα; Άκου 1200 Ευρώ. Και τι θα πει πίεση; Αν δεν θέλει ο άλλος δεν σου ανοίγει την πόρτα και τέλος.
Γιατί οι άνθρωποι άνω των 50 είναι κατά βάση μη εξοικειωμένοι με τους υπολογιστές, οι δε άνω των 60 είναι σχεδόν όλοι άσχετοι. Και επειδή αυτές οι ηλικίες αποτελούν πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, ήταν λάθος να προσπαθήσει να γίνει force η νέα τεχνολογία για κάτι που γίνεται μια φορά στα 10 χρόνια. Σε 2 δεκαετίες το πρόβλημα θα λυθεί μόνο του.ST48410 έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 00:11Γιατί ρε φίλε; Περισσεύουν τόσα χρήματα; Να γίνει με τον παραδοσιακό τρόπου όπου υπάρχουν ηλικιωμένοι μόνοι ναι. Αλλά γιατί σε μένα και σε σένα να πληρώσει το κράτος άνθρωπο να έρθει να κάνει κάτι που μπορούμε μόνοι μας; Επειδή ο άλλος βαριέται να μπει στον υπολογιστή να συμπληρώσει μερικές σελίδες;Υδράργυρος έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 00:05 Δε μπορει να διενεργηθει διαδικτυακα γιατι δεν ειναι ολοι εξοικειωμενοι, μπορει να μην το κανουν, να το ξεχασουν, να κανουν λαθος εγγραφες.
Εβαλαν το καρο μπροστα απο το βοδι σε αυτο το θεμα. Δημιουργησαν συγχυση και ανασφαλεια.
Επρεπε να το κανουν με τον παραδοσιακο τροπο.
Θεωρώ πως αν οι πολίτες έχουν το ακαταλογιστο δε μπορούν να ασκούν εξουσία. Τους ταιριάζει αυστηρή κηδεμονία.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 07:48Δηλαδή υποστηρίζεις αυταρχικο φασιστικό ολοκληρωτικό κράτος στην επιβολή του στους πολίτες, που βέβαια περιμένεις αυτή ή απολυταρχική κρατική εξουσία να συμφωνεί με τις δικές σου απόψεις και ιδέες ..foscilis έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 07:40Και κυρίως η έλλειψη βρωμοξυλου.lonelyrider έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 01:11 Τα νεύρα του κόσμου δεν είναι καλά. Η πανδημία και ο βομβαρδισμός του κόσμου διαρκώς με ζητήματα περί κορονοϊού έχουν πειράξει τα νεύρα του. Εδώ στη Λάρισα προχτες σε μια πλατεία που περπατούσα, ένα παλικαράκι της efood ειχε παρκάρει το μηχανάκι του κι έκατσε σ ενα παγκάκι και κοιτούσε το υπερπέραν για ωρα. Σκεφτηκα να τον ρωτήσω αν είναι καλά αλλά δεν το έπραξα τελικά.
Όλο αυτό βγαίνει και στην απογραφή και παντού.
Σκέψου ο πρώτος που έβγαζε νευρακια σε απογραφεα να εξαφανιζόταν, να έβγαινε Σίλβερ αλερτ, να έλεγαν οι Τσέχοι μολονότι αντικοινωνικό στοιχείο ασφαλώς και θα κάνουμε τα πάντα και δύο μέρες μετά να τον έβρισκε το περιπολικό πεταμένο έξω από την ασφάλεια και τετραπληγικο, με χαμένα τα λογικά του να παραληρεί για δήθεν κολαστήρια.
Και ναι δεν ξέρω πολλά καθεστώτα που να συμφωνούν ότι η απογραφή είναι όργανο του Σατανά και ότι ο κρατικός υπάλληλος υπάρχει για να βγάζεις τα ψυχολογικά σου.
Όχι. Δεν πρέπει να ψηφίζει. Βασικά δεν πρέπει να του επιτρέπεται οτιδήποτε επιτρέπεται σε άτομο άνω των 6 χρόνων.
Ζήτησέ του τον κωδικό απογραφής και κάν' το ηλεκτρονικά, Αρίστο.Αρίστος έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 05:17 Eμεις αυριο στις 9.30 εχουμε ραντεβου με απογραφεα. Παροτι αρχικα ειχα νευρα να μας φορτωνουν απογραφη στο πηκ του 4ου κυματος (αραγε οι απογραφεις εχουν ραπιντ τεστ;;; ), τελικα ειπαμε για μια ακομη φορα να κανουμε το καθηκον μας σε αυτη την χωρα.
.
Μία απλή φόρμα είναι.
Μία γνωστή μου είχε δηλώσει απογραφεας σε κάποιο χωριό. Από την στατιστική την πίεσαν να πάει και να κάνει μια πρώτη επαφή εντοπίζοντας τους απογραφομενους και ενημερωνοντας τους αρχικά για την αυτοπογραφή.
Οι άνθρωποι φυσικά δεν είχαν ιδέα από αυτοαπογραφες, ιντερνετς και κουμπιουτερς. Τους έλεγε λοιπόν ότι θα χρειαστούν τους κωδικούς ταξισνετ για να μπουν στο σύστημα, όπως όταν κάνουν τη φορ. δήλωση.
Κανένα μισάωρο αργότερα την παίρνει τηλέφωνο ένας λογιστής που είχε αναλάβει το χωριό, και της τραβάει ένα βρισίδι που τον έπαιρναν οι πελάτες του για απογραφή, μα ένα βρισίδι, που κλαμμένη επέστρεψε και δήλωσε παραίτηση..
Οι άνθρωποι φυσικά δεν είχαν ιδέα από αυτοαπογραφες, ιντερνετς και κουμπιουτερς. Τους έλεγε λοιπόν ότι θα χρειαστούν τους κωδικούς ταξισνετ για να μπουν στο σύστημα, όπως όταν κάνουν τη φορ. δήλωση.
Κανένα μισάωρο αργότερα την παίρνει τηλέφωνο ένας λογιστής που είχε αναλάβει το χωριό, και της τραβάει ένα βρισίδι που τον έπαιρναν οι πελάτες του για απογραφή, μα ένα βρισίδι, που κλαμμένη επέστρεψε και δήλωσε παραίτηση..
Αλήθεια, με απογραφες κατοικιών τί παίζει;
Αν μια οικία δεν κατοικείται και ο τομεάρχης δεν έχει αφήσει χαρτί με τον κωδικό, οφείλει ο ιδιοκτήτης να βρει τον κωδικό για να την απογραψει ή όχι;
Αν μια οικία δεν κατοικείται και ο τομεάρχης δεν έχει αφήσει χαρτί με τον κωδικό, οφείλει ο ιδιοκτήτης να βρει τον κωδικό για να την απογραψει ή όχι;
Εμένα ακόμα δεν ήρθε κωδικός. 
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αν δεν έχεις βρει χαρτί με κωδικό, δεν την απογράφεις.Japetus έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 09:10 Αλήθεια, με απογραφες κατοικιών τί παίζει;
Κανονικά είναι δουλειά του απογραφέα να απογράψει τις κενές κατοικίες.
Occasio facit furem
Εγω πήρα τηλέφωνο, έδωσα διεύθυνση και πήγα και τον πήρα από το γραφείο της στατιστικής.
Για κάποιο λόγο όπως μου είπανε, έχουν πει στους απογραφεις να μην αφήνουν χαρτάκια αν δεν βρίσκουν κανέναν αλλά να ξαναπερνανε μέχρι να απαντήσει κάποιος και να το δώσουν στο χέρι.
Σε μονοκατοικία μένεις;Japetus έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 09:14Εγω πήρα τηλέφωνο, έδωσα διεύθυνση και πήγα και τον πήρα από το γραφείο της στατιστικής.
Για κάποιο λόγο όπως μου είπανε, έχουν πει στους απογραφεις να μην αφήνουν χαρτάκια αν δεν βρίσκουν κανέναν αλλά να ξαναπερνανε μέχρι να απαντήσει κάποιος και να το δώσουν στο χέρι.
Occasio facit furem
Όχι, σε τριοροφη οικοδομή της οποίας τα άλλα δύο διαμερίσματα δεν κατοικουνται. Μου ζήτησαν και όροφο για να μου δώσουν τον σωστό αριθμό.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Νομίζω είναι καιρός να αρχίσει να παρεμβαίνει η πρόνοια
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith