Παλι δεν καταλαβες. Το "κερδος" που δεν επενδυεται, φορολογειται. Οποτε αυτο που προτεινεις, ηδη γινεται.AlienWay έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 13:48Δεν πρέπει να φορολογηθεί, απλά ένα μέρος του, πρέπει να χρησιμοποιηθεί για επέκταση της επιχείρησης.panos291 έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 13:20Δεν υπαρχουν αυτα που γραφεις. Το κερδος ειναι το εσοδο που δεν επενδυσες και αποφασισες να το κρατησεις για τον εαυτό σου. Το κερδος φορολογειται με τον νομιμο φορο, και το κανεις οτι θελεις.AlienWay έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 01:30
Δεν συμφωνώ με την φορολογία επί των κερδών. Πρέπει να υπάρχουν πριμ και προνομιακή μεταχείριση σε όποιον προτιμά να επεκτείνει την επιχείρησή του με δημιουργία θέσεων εργασίας (και να αυξάνει περισσότερο τα κέρδη του) έναντι αυτού που σκορπά τα λεφτά του σε είδη πολυτελείας και ντόλτσε βίτα. Ασφαλώς δεν πρέπει να απαγορευτεί εντελώς η ντόλτσε βίτα στους πλουσίους, ωστόσο θα πρέπει να ενθαρυνθεί η δημιουργία θέσεων εργασίας με επέκταση της επιχείρησης. Οι φόροι είναι η εύκολη λύση.
Δεν γινεται να το ξαναφορολογησεις επειδη δεν σου αρεσει ο τρόπος που θελει να το ξοδεψει ο αλλος, γιατί έχει ήδη φορολογηθει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λέω να μπλοκάρω την πρώην εργοδοτρια μου απ το ινστα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Λέω να μπλοκάρω την πρώην εργοδοτρια μου απ το ινστα.
Α, οκ. Δεν το ήξερα. Μπράβο σε αυτόν που το σκέφτηκε.panos291 έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 14:13Παλι δεν καταλαβες. Το "κερδος" που δεν επενδυεται, φορολογειται. Οποτε αυτο που προτεινεις, ηδη γινεται.AlienWay έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 13:48Δεν πρέπει να φορολογηθεί, απλά ένα μέρος του, πρέπει να χρησιμοποιηθεί για επέκταση της επιχείρησης.panos291 έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 13:20
Δεν υπαρχουν αυτα που γραφεις. Το κερδος ειναι το εσοδο που δεν επενδυσες και αποφασισες να το κρατησεις για τον εαυτό σου. Το κερδος φορολογειται με τον νομιμο φορο, και το κανεις οτι θελεις.
Δεν γινεται να το ξαναφορολογησεις επειδη δεν σου αρεσει ο τρόπος που θελει να το ξοδεψει ο αλλος, γιατί έχει ήδη φορολογηθει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
- ΜπλεΜπουμπυς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 146 Απαντήσεις
- 4831 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
-
- 12 Απαντήσεις