!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ανθολόγιο κορωνοψέκ ηλιθιότητας, συνωμοσίων και ψεμάτων

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: Ανθολόγιο κορωνοψέκ ηλιθιότητας, συνωμοσίων και ψεμάτων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

talaipwros έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 10:44 ξεχασες το χειροτερο και πιο υπουλο " Σε 7 χρονια θα βγαλουν καρκινο/πεθανουν οι εμβολιασμενοι"
Στατιστικα μεγαλος αριθμος εμβολιασμενων προφανως και θα πεθανουν/βγαλουν καρκινο ==> αριστοπεριττωματα θα λενε οτι ειχαν δικιο και ο καρκινος θεριζει επειδη εμβολια
Το πολυ σε δυο χρονια θα εχετε ψοφησει
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Λεγεών, ως μια ένδειξη συμφιλίωσης, μπήκα στο κόπο να διαβάσω το κείμενό σου ολόκληρο. Μπράβο και συγχαρητήρια για τη λίστα, αλλά κυρίως για το παρακάτω απόσπασμα, το οποίο με εξέπληξε ευχάριστα.
Λεγεών έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 08:52 Δεν είναι ΟΛΕΣ οι παπαρολογίες, αλλά θέλω να πιστεύω πως η λίστα περιέχει ένα καλό δείγμα. Οι κοινές συνισταμένες όλων αυτών των «βαθυστόχαστων» παπαρολογιών είναι η αδυναμία διαχείρισης και συνειδητοποίησης της νέας πραγματικότητας από άτομα με χαμηλό νοητικό επίπεδο που αντιδρούν με το θυμικό, και η ευκαιρία χειραγώγησης και εκμετάλλευσης αυτών των ατόμων από επιτήδειους αλλά και επαγγελματίες απατεώνες που δεν θα δίσταζαν να βγάλουν και την μάνα τους στο κλαρί για τα κλικς, την αναγνω(ρι)σιμότητα και τα ευρώ που πριν μερικά χρόνια μισούσαν έχοντας επιθυμήσει την δραχμή.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο, κάνεις μια προσπάθεια να καταλάβεις την άλλη πλευρά και αναγνωρίζεις το ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα.

Επειδή όμως το διάβασα όλο, δώσε μου υπόσχεση ότι όταν ανεβάσω κι εγώ ποστ σχετικά με τα alt-right, cultural war κλπ που λες, θα το διαβάσεις όλο κι εσύ. :vp23:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Αλιόσα έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 11:29
AlienWay έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 11:18Οι ψεκ είναι παράγωγο μιας διεργασίας που μαγειρεύεται από τις αρχές του 2000.
Λιακόπουλος, ο αρχιερέας του ψεκασμού εν Ελλάδι.

:smt018

βασικες αρχες επικοινωνιας - μαρκετινγκ
ειναι καθαρα θεμα χειραγωγησης - επικοινωνιας οπου το αφηγημα εξοριζει τη πραγματικοτητα και την αληθεια και υιοθετειται στη πολιτικη, στη τηλεοραση.. παντου!

5 λεπτακια μπαλιτσα και θα σας λυθουν ολες οι αποριες απο το 42ο λεπτο ως το 45ο - 47ο :

https://www.tvopen.gr/watch/66778/eytyxeite092f042f2021
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 23 Νοέμ 2021, 12:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Τα ψεκομπολ ειναι κομπλεξικοι μαλακες αυτη είναι η πραγματικοτητα .
Άβαταρ μέλους
Γκιώνης
Phorum.gr user: Γκιώνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκιώνης »

Το συμπέρασμα που έχω βγάλει και που έχει αναφερθεί κι από άλλους είναι ότι υπάρχει ισχυρή συσχέτιση μεταξύ αντι-βαξ και χαμηλού βιοτικού ή/και μορφωτικού επιπέδου.Αυτό σε ό,τι αφορά την πλατειά,χειραγωγίσιμη μάζα.

Στο πχόρουμ που ούτως ή άλλως γίνεται κάθε είδους προπαγάνδα, βλέπουμε να επικρατεί το άλλο, ίσως πιο επικίνδυνο είδος,αυτό της ψευδοεπιστήμης/επιστημοσύνης με πρωτεργάτη τον πολύ συμπαθητικό κατά τ'άλλα Αρίστο και το βασιλιά του "απόφοιτος google search" και επίσης συμπαθή, Ελληγενή.Δυστυχώς ή ευτυχώς τα ελατήρια της δράσης αυτών εδώ μέσα δε μου είναι πλήρως κατανοητά.

Σε όσους αναρωτιούνται πώς γίνεται να υπάρχει ακόμα τόσο ισχυρή αντιεμβολιαστική ρητορική μετά από τόσο καιρό που όλα τείνουν υπέρ του εμβολιασμού, θα τους πω αυτό λέω και στη γυναίκα.Δεν ξέρεις τι πετριά κουβαλάει ο άλλος, οπότε μη σας φαίνεται τίποτα περίεργο.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Λεγεών έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 11:06
Otto Weininger έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 10:01
Λεγεών έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 09:50

Είναι καλός ο Λεγεώνης και τα σεντόνια του τώρα ε;
To χαλασμένο ρολόι δείχνει 2 φορές την ώρα σωστά. Η μία σου φορά είναι αυτή. Η δεύτερη είναι τα επικά σεντόνια σου στα νήματα Mister Klapsas.
Plus, ότι εδώ δεν έβαλες δικές σου απόψεις/συμπεράσματα, πήρες πράγματα που έχουν πει άλλοι κατά καιρούς και τα έντυσες με το -χωρίς αμφιβολία- ταλέντο σου στο κείμενο.
Ωραία, να σου πω και εγώ την αλήθεια μου:

Είσαι ψέκουλο στην καρδιά. Πολύ βαθιά μέσα σου εύχεσαι να μπορούσες να είσαι μαζί με τους φίλους σου καθαρόαιμους ψεκ, με τους οποίους κάνετε παρέα και συμπλέετε σε οτιδήποτε άλλο, και να βρίζετε τα μέτρα και τα λοκντάουν, τις μάσκες, τους άθεους που αμφισβητούν την μετουσίωση κρασιού σε αίμα, την υποχρεωτικότητα του εμβολίου, και γενικά να είσαι αντιδραστικός στο καθετί.

Αυτό που σε έσωσε και σε κρατάει είναι οι σπουδές και το επάγγελμα σου, καθώς και ότι έκατσε να είναι κυβέρνηση η ΝΔ - έτσι δεν σου πάει καρδιά να σαμποτάρεις, αλλά με οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση θα ήσουν πιο εκφραστικός, θα σιγόνταρες την ψεκ ρητορική για τα άθλια και αντιεπιστημονικά κυβερνητικά μέτρα, και θα έβαζες με τρόπο το λιθαράκι σου, ακόμα και ως φαρμακοποιός.
Αυτά όλα είναι υποθέσεις, καθως δεν υπάρχει μισό ποστ μου εδώ μέσα που να αφήνει έστω υπόνοια ότι θα σιγονταρα το οτιδήποτε αντιεπιστημονικό.

Θεωρείς ότι θα ήθελα να είμαι με τους ψεκ και να στρεφομαι κατά της επιστήμης και μάλιστα αν δεν ήταν η ΝΔ θα προσπερνουσα και το επάγγελμα/σπουδές μου. Βασισμενος σε τι όλα αυτά; Σε τίποτα.

Ή μάλλον σε δικά σου κριτήρια έξω από την λογική. Πχ μπορεί να με θεωρείς ψεκα επειδή έλεγα για την hydroxychloroquine και εσύ εκραζες.
Η διαφορά είναι ότι εγώ το έλεγα γιατι για 1.5 χρόνο έτρεχαν πάνω από 670 έρευνες για αυτό το φάρμακο, τα δεδομένα και τα άρθρα άλλαζαν κάθε μέρα, ενώ εσύ εσύ την εκραζες απλά επειδή την ανέφερε ο Τραμπ (οπου σου είχα γράψει ότι ήταν λάθος του να το κάνει). Και συγκεκριμένα άρχισες να την κραζεις από την στιγμή που την ανέφερε ο Τραμπ, πιο πριν αγνοούσες το οτιδήποτε. Ή μπορεί να με θεωρείς ψεκα γιατί υποστηρίζω ότι τα mainstream media στις ΗΠΑ λένε ψέματα συνεχώς και ακατάπαυστα. Αλλά και εκεί να το πας, πάλι εις βάρος σου θα βγει στο τέλος για ευνόητους λόγους.
Οποτε μάλλον εσύ έχεις ψεκοκριτηρια και όχι εγώ.

Αντίθετα εγώ, έχω πολλά ποστ σου που μπορώ να αποδείξω γιατί σου έκανα αυτή την περιγραφή στο περιβόητο νήμα, εσχάτως μάλιστα μετά την υπόθεση του Kyle στο είπαν και άλλοι ότι απλά αρνείσαι την πραγματικότητα και βλέπεις ο,τι θες. Εσύ είσαι αυτός που ερμηνεύει την πραγματικότητα όπως θέλει. Οι άλλοι απλά την σχολιάζουμε.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ρε Λεγεωνάκο, γιατί δεν ασχολείσαι με τ' αθλητικά "ούγκ ούγκ", αφού δεν είσαι για πιο πέρα?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Αλιόσα έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 09:05 Εικόνα
Με την προϋπόθεση ότι δεν έχει προλάβει να κάνει απογόνους.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Otto Weininger έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 13:37
Otto Weininger έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 10:01

To χαλασμένο ρολόι δείχνει 2 φορές την ώρα σωστά. Η μία σου φορά είναι αυτή. Η δεύτερη είναι τα επικά σεντόνια σου στα νήματα Mister Klapsas.
Plus, ότι εδώ δεν έβαλες δικές σου απόψεις/συμπεράσματα, πήρες πράγματα που έχουν πει άλλοι κατά καιρούς και τα έντυσες με το -χωρίς αμφιβολία- ταλέντο σου στο κείμενο.

Είσαι ψέκουλο στην καρδιά. Πολύ βαθιά μέσα σου εύχεσαι να μπορούσες να είσαι μαζί με τους φίλους σου καθαρόαιμους ψεκ, με τους οποίους κάνετε παρέα και συμπλέετε σε οτιδήποτε άλλο, και να βρίζετε τα μέτρα και τα λοκντάουν, τις μάσκες, τους άθεους που αμφισβητούν την μετουσίωση κρασιού σε αίμα, την υποχρεωτικότητα του εμβολίου, και γενικά να είσαι αντιδραστικός στο καθετί.

Αυτό που σε έσωσε και σε κρατάει είναι οι σπουδές και το επάγγελμα σου, καθώς και ότι έκατσε να είναι κυβέρνηση η ΝΔ - έτσι δεν σου πάει καρδιά να σαμποτάρεις, αλλά με οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση θα ήσουν πιο εκφραστικός, θα σιγόνταρες την ψεκ ρητορική για τα άθλια και αντιεπιστημονικά κυβερνητικά μέτρα, και θα έβαζες με τρόπο το λιθαράκι σου, ακόμα και ως φαρμακοποιός.
Αυτά όλα είναι υποθέσεις, καθως δεν υπάρχει μισό ποστ μου εδώ μέσα που να αφήνει έστω υπόνοια ότι θα σιγονταρα το οτιδήποτε αντιεπιστημονικό.

Θεωρείς ότι θα ήθελα να είμαι με τους ψεκ και να στρεφομαι κατά της επιστήμης και μάλιστα αν δεν ήταν η ΝΔ θα προσπερνουσα και το επάγγελμα/σπουδές μου. Βασισμενος σε τι όλα αυτά; Σε τίποτα.

Ή μάλλον σε δικά σου κριτήρια έξω από την λογική. Πχ μπορεί να με θεωρείς ψεκα επειδή έλεγα για την hydroxychloroquine και εσύ εκραζες.
Η διαφορά είναι ότι εγώ το έλεγα γιατι για 1.5 χρόνο έτρεχαν πάνω από 670 έρευνες για αυτό το φάρμακο, τα δεδομένα και τα άρθρα άλλαζαν κάθε μέρα, ενώ εσύ εσύ την εκραζες απλά επειδή την ανέφερε ο Τραμπ (οπου σου είχα γράψει ότι ήταν λάθος του να το κάνει). Και συγκεκριμένα άρχισες να την κραζεις από την στιγμή που την ανέφερε ο Τραμπ, πιο πριν αγνοούσες το οτιδήποτε. Ή μπορεί να με θεωρείς ψεκα γιατί υποστηρίζω ότι τα mainstream media στις ΗΠΑ λένε ψέματα συνεχώς και ακατάπαυστα. Αλλά και εκεί να το πας, πάλι εις βάρος σου θα βγει στο τέλος για ευνόητους λόγους.

Αντίθετα εγώ, έχω πολλά ποστ σου που μπορώ να αποδείξω γιατί σου έκανα αυτή την περιγραφή στο περιβόητο νήμα, εσχάτως μάλιστα μετά την υπόθεση του Kyle στο είπαν και άλλοι ότι απλά αρνείσαι την πραγματικότητα και βλέπεις ο,τι θες. Εσύ είσαι αυτός που ερμηνεύει την πραγματικότητα όπως θέλει. Οι άλλοι απλά την σχολιάζουμε.
Κοίτα, δεν θέλω να μπω ξανά σε διένεξη για όσα έχω γράψει ή νομίζεις ότι έγραψα ή νομίζεις ότι διάβασες. Γράφω τα παρακάτω ως τελευταία απάντηση, και δεν ασχολούμαι ξανά αν τύχει και τα αναφέρεις πάλι, θα σε παραπέμπω εδώ.

Το ζήτημα της υδροξυχλωροκίνης το έχουμε αναλύσει διεξοδικά - ο Ντόνι βγήκε και μίλησε τελεσίδικα για φάρμακο που είχε μόλις ξεκινήσει να ερευνάται. Με πολύ βαριά καρδιά παραδέχτηκες (και σε ΠΜ) ότι δεν έπρεπε να το κάνει, αλλά για μήνες έβλεπες φως στο τούνελ (δες με τι βεβαιότητα μου γράφεις στο τόπικ που μόλις λίνκαρα), και ακόμα και όταν σε ρώτησα στο άσχετο μία ή δύο φορές τι γίνεται (διότι δεν εργάζομαι στον τομέα της υγείας και δεν το παρακολουθούσα καθημερινά), θύμωαες. Τελικά δεν έγινε τίποτα με την υδροξυχλωροκίνη και ΗΤΑΝ ΞΑΝΑ ΟΛΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΙ, αλλά δεν γύρισα ποτέ να σου πω να μου απολογηθείς ή να σε ντροπιάσω. Αντιθέτως, εγώ είπα δημόσια συγγνώμη κάποια στιγμή, όταν έγραψα λανθασμένα ότι ως φαρμακοποιός σιώπησες στην σύσταση πειραματικού φαρμάκου ως πανάκεια για τον κορωνοϊό.

Όσο για τον Ρίτενχάουζ, που προφανώς έχει γίνει filed στο μυαλό σου ως μία προσωπική μου ήττα και γι' αυτό κάθε τόσο το αναφέρεις, είστε μία συγκεκριμένη ψεκ ακροδεξιά τραμπική κλίκα που τον δικαιολόγησε από το πρώτο δευτερόλεπτο και για πολύ συγκεκριμένους λόγους, όχι επειδή αμέσως μάθατε τους αμερικανικούς νόμους στα δάχτυλα σας και είχατε πρόσβαση σε κάμερες και drones. Μην δηλώνεις άγνοια για το συγκεκριμένο ζήτημα και μην κάνεις ότι δεν ξέρεις, όλη σας η αντιμετώπιση από την πρώτη στιγμή (όπως και πιο πριν με τα επεισόδια του Ιουνίου) είχε να κάνει με το μίσος σας για το BLM και ότι γουστάρατε που σκότωσε μπάχαλους σαν άλλος Ντρεντ. Αφού το Μπράιτμπαρτ έδειχνε σπασμένες τζαμαρίες, που καιρός για σοβαρή συζήτηση των αιτίων;

Θα επιμείνω λοιπόν ότι είσαι ψέκουλο στην καρδιά, και ας το κρύβεις επιμελώς, και ας το αρνείσαι δημοσίως. Κατά βάθος θα ήθελες να κράζεις.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Λεγεών έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 14:29
Otto Weininger έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 13:37

Κοίτα, δεν θέλω να μπω ξανά σε διένεξη για όσα έχω γράψει ή νομίζεις ότι έγραψα ή νομίζεις ότι διάβασες. Γράφω τα παρακάτω ως τελευταία απάντηση, και δεν ασχολούμαι ξανά αν τύχει και τα αναφέρεις πάλι, θα σε παραπέμπω εδώ.

Το ζήτημα της υδροξυχλωροκίνης το έχουμε αναλύσει διεξοδικά - ο Ντόνι βγήκε και μίλησε τελεσίδικα για φάρμακο που είχε μόλις ξεκινήσει να ερευνάται. Με πολύ βαριά καρδιά παραδέχτηκες (και σε ΠΜ) ότι δεν έπρεπε να το κάνει, αλλά για μήνες έβλεπες φως στο τούνελ (δες με τι βεβαιότητα μου γράφεις στο τόπικ που μόλις λίνκαρα), και ακόμα και όταν σε ρώτησα στο άσχετο μία ή δύο φορές τι γίνεται (διότι δεν εργάζομαι στον τομέα της υγείας και δεν το παρακολουθούσα καθημερινά), θύμωαες. Τελικά δεν έγινε τίποτα με την υδροξυχλωροκίνη και ΗΤΑΝ ΞΑΝΑ ΟΛΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΙ, αλλά δεν γύρισα ποτέ να σου πω να μου απολογηθείς ή να σε ντροπιάσω. Αντιθέτως, εγώ είπα δημόσια συγγνώμη κάποια στιγμή, όταν έγραψα λανθασμένα ότι ως φαρμακοποιός σιώπησες στην σύσταση πειραματικού φαρμάκου ως πανάκεια για τον κορωνοϊό.

Όσο για τον Ρίτενχάουζ, που προφανώς έχει γίνει filed στο μυαλό σου ως μία προσωπική μου ήττα και γι' αυτό κάθε τόσο το αναφέρεις, είστε μία συγκεκριμένη ψεκ ακροδεξιά τραμπική κλίκα που τον δικαιολόγησε από το πρώτο δευτερόλεπτο και για πολύ συγκεκριμένους λόγους, όχι επειδή αμέσως μάθατε τους αμερικανικούς νόμους στα δάχτυλα σας και είχατε πρόσβαση σε κάμερες και drones. Μην δηλώνεις άγνοια για το συγκεκριμένο ζήτημα και μην κάνεις ότι δεν ξέρεις, όλη σας η αντιμετώπιση από την πρώτη στιγμή (όπως και πιο πριν με τα επεισόδια του Ιουνίου) είχε να κάνει με το μίσος σας για το BLM και ότι γουστάρατε που σκότωσε μπάχαλους σαν άλλος Ντρεντ. Αφού το Μπράιτμπαρτ έδειχνε σπασμένες τζαμαρίες, που καιρός για σοβαρή συζήτηση των αιτίων;

Θα επιμείνω λοιπόν ότι είσαι ψέκουλο στην καρδιά, και ας το κρύβεις επιμελώς, και ας το αρνείσαι δημοσίως. Κατά βάθος θα ήθελες να κράζεις.
Ισοπαλία είστε. Ο ένας για τον Ρίτενχαουζ, ο άλλος για την υδροξυχλωρωκίνη
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Chainis έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 10:20 Κύριε.

Από την αρχή είπαν οι κατασκευαστές ότι παρέχουν περίπου 90% προστασία.
Όχι 100%.
Από την αρχή λοιπόν χρειάζονταν συμπληρωματικά μέτρα.

Αποδείχτηκε κατά την χρήση ότι η ανοσία των εμβολιασμένων πέφτει όσο περνάει ο καιρός άρα το 90% μειώνεται.
Άρα χρειάζονται συμπληρωματικά μέτρα και επαναληπτική δόση.

Υπάρχει μεγάλο ποσοστό ανεμβολίαστων, άρα ειδικά γι αυτούς είναι απαραίτητα ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.

Ο ιός μεταδίδεται ΚΑΙ από τους εμβολιασμένους.
Άρα χρειάζονται μέτρα μη διάδοσης.

Όταν σου λέω για τουβλάκια κάτι έχω καταλάβει από σένα.
Δεν έχει νόημα ο διάλογος με κολλημένους ηλιθίους. Χάνεις τσάμπα τον χρόνο σου.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

omg kai 3 lol έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 12:03
Αλιόσα έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 11:29
AlienWay έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 11:18Οι ψεκ είναι παράγωγο μιας διεργασίας που μαγειρεύεται από τις αρχές του 2000.
Λιακόπουλος, ο αρχιερέας του ψεκασμού εν Ελλάδι.

:smt018

βασικες αρχες επικοινωνιας - μαρκετινγκ
ειναι καθαρα θεμα χειραγωγησης - επικοινωνιας οπου το αφηγημα εξοριζει τη πραγματικοτητα και την αληθεια και υιοθετειται στη πολιτικη, στη τηλεοραση.. παντου!

5 λεπτακια μπαλιτσα και θα σας λυθουν ολες οι αποριες απο το 42ο λεπτο ως το 45ο - 47ο :

https://www.tvopen.gr/watch/66778/eytyxeite092f042f2021
Πολύ σωστό. Υπάρχει ένας συμπαθέστατος "δημοσιογράφος" στο youtube που δραστηριοποιείται στον ψεκ χώρο, τον οποίο χωρίς καν να αναφέρει οτιδήποτε για την εκκλησία, τον κατατάσσω στους θεοσεβούμενους με μία ακρίβεια 99%.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Λεγεών έγραψε: 23 Νοέμ 2021, 14:29 Τελικά δεν έγινε τίποτα με την υδροξυχλωροκίνη και ΗΤΑΝ ΞΑΝΑ ΟΛΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΙ, αλλά δεν γύρισα ποτέ να σου πω να μου απολογηθείς ή να σε ντροπιάσω.
Καταλαβαίνεις τι λες; Να απολογηθώ ή να με ντροπιάσεις, επειδή το συγκεκριμένο φάρμακο εν τέλει δεν απέδειξε ότι κάνει κάτι ή έστω κάτι σημαντικό; Και μου λες ότι έβλεπα φως στο τούνελ;
Όσο καιρό εσύ χοροπήδαγες έτρεχαν 100δες μελέτες (η τελευταία τον Ιούλιο του 2021). Όσο εσύ ψέγεις εμένα ότι έβλεπα φως στο τούνελ δεκάδες επιστήμονες ακόμα έκαναν έρευνες και κλινικές δοκιμές με τα αποτελέσματα να διχάζουν όλη την ώρα και είχαμε μέχρι και τέτοια φαινόμενα

Εικόνα

Ξαναλέω: Από Φεβρουάριο του 2020 έως καλοκαίρι του 2021 επιστήμονες σε όλο τον κόσμο έκαναν κλινικες μελέτες για το φάρμακο αυτό. Δεδομένα άλλαζαν κάθε τόσο και άρθρα ανέβαιναν σωρηδόν. Αλλά όλα αυτά έπρεπε να παγώσουν γιατί την ανέφερε ο Τραμπ. Οκ.

Όσο για τον Kyle, από την πρώτη στιγμή το βίντεο ήταν ξεκάθαρο. Δεν χρειαζόταν να ξέρουμε νόμους. Απλά λέγαμε ότι είναι ξεκάθαρη περίπτωση αυτοάμυνας όταν εσύ τον παρουσίαζες περίπου σαν τον Τζέισον Βόρχες.
Αλλά σου ξαναλέω, αφενός οι εικασίες σου περί του τι θα έκανα είναι αστήρικτες αφετέρου για άλλη μια φορά με επιβεβαίωσες με αυτή την απάντηση.
Όλοι βλέπαμε να καίγονται τα πάντα, να λεηλατούνται τα πάντα, να λιντσάρονται άνθρωποι κλπ αλλά για σένα που βιάζεις κυριολέκτικα κάθε έννοια πραγματικοτητας, αυτό που είδες ήταν απλά το breitbart να δείχνει σπασμένες τζαμαρίες και δεν μιλάγαμε για το πρόβλημα.

Άσε ρε φίλε.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

ΨΕΚ "τα μπόλια δεν λειτουργούνε, ειναι άχρηστα"

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση