!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άμεσο lockdown μπας και επιβιώσει καμιά ψυχή.
Re: Άμεσο lockdown μπας και επιβιώσει καμιά ψυχή.
Κάτι ανάλογο με τους αγγλους, που σχετιζεται με τις ΜΕΘ, κάνουμε κι εμείς εδώ κ κάποιους μήνες. Ασθενείς που αρνητικοποιειται η pcr τους όσο είναι διασωληνωμένοι, μεταφέρονται στις non-covid για τη συνέχεια.
Αυτό που μου κάνει εντυπωση πιο πολυ απ'όλα αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν έχουν ανασταλεί πουθενα τα τακτικά χειρουργεια
Αυτό που μου κάνει εντυπωση πιο πολυ απ'όλα αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν έχουν ανασταλεί πουθενα τα τακτικά χειρουργεια
Ενδιαφέρον, αλλά σωστό. Κάποιος που πέρασε covid και έχει αρνητικό PCR δεν μπορεί να μεταδώσει την ασθένεια και επομένως δεν χρειάζεται να κρατάει ΜΕΘ covid που είναι είδος σε ανεπάρκεια. Ωστόσο, ο οργανισμός του ενδέχεται να μην ξεπεράσει τις συνέπειες του covid και τελικώς να πεθάνει.Davidian έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 21:10 Κάτι ανάλογο με τους αγγλους, που σχετιζεται με τις ΜΕΘ, κάνουμε κι εμείς εδώ κ κάποιους μήνες. Ασθενείς που αρνητικοποιειται η pcr τους όσο είναι διασωληνωμένοι, μεταφέρονται στις non-covid για τη συνέχεια.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Γενικά είναι εξαιρετικοί ασθενεις. Ότι τους λένε οι γιατροί είναι νόμος. Το ακριβώς αντίθετο απ'τους οπαδους της Ρομά ένα πραγμαST48410 έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 21:01Ενδιαφέρον. Κάποια εξήγηση για τους Αλβανούς;Davidian έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 20:57 Δεν πρεπει να υπάρχει Ντόκτορ Άλμπαν που μένει στη Μακεδονία κ είναι ανεμβολιαστος. Φέτος το φθινόπωρο, σε τεράστιο δείγμα, δεν έχω πετυχει κυριολεκτικά έναν ασθενή.
Αντίθετα, στο ρωσοποντιακο μπλοκ δεν πρεπει να υπάρχει ουτε ένας εμβολιασμενος
Έτσι είναι κ με τ'αφεντικα τους απ'όσο ξέρω.
Φταίει η εμπειρία Χότζα? Τι να πω?
https://www.newsit.gr/kosmos/koronoios- ... n/3413312/
Και στην Κύπρο τoυ ενός νεκρού την ημέρα ετοιμάζονται να πάρουν μέτρα με σελφ τεστ και σε εμβολιασμένους, απαγόρευση εκδηλώσεων χριστουγεννιάτικων, τηλεργασία, ράπιντ τεστ στα σχολεία. Πράγματα που η κυβερνησάρα μας θα έπρεπε να τα είχε κάνει εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον.
Και στην Κύπρο τoυ ενός νεκρού την ημέρα ετοιμάζονται να πάρουν μέτρα με σελφ τεστ και σε εμβολιασμένους, απαγόρευση εκδηλώσεων χριστουγεννιάτικων, τηλεργασία, ράπιντ τεστ στα σχολεία. Πράγματα που η κυβερνησάρα μας θα έπρεπε να τα είχε κάνει εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον.
Οι Αλβανοί έκαναν αυτό το μέρος Ευρώπη από Οθωμανική Αυτοκρατορία. Οι Ρωσοπόντιοι είναι κομμάτι της σλαβικής καθ' ημάς ανατολής, μόνο η θρησκεία τους διαχωρίζει από τους Τσετσένους. Δεν υπάρχει ο παραμικρός συναγωνισμός.Davidian έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 21:17Γενικά είναι εξαιρετικοί ασθενεις. Ότι τους λένε οι γιατροί είναι νόμος. Το ακριβώς αντίθετο απ'τους οπαδους της Ρομά ένα πραγμαST48410 έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 21:01Ενδιαφέρον. Κάποια εξήγηση για τους Αλβανούς;Davidian έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 20:57 Δεν πρεπει να υπάρχει Ντόκτορ Άλμπαν που μένει στη Μακεδονία κ είναι ανεμβολιαστος. Φέτος το φθινόπωρο, σε τεράστιο δείγμα, δεν έχω πετυχει κυριολεκτικά έναν ασθενή.
Έτσι είναι κ με τ'αφεντικα τους απ'όσο ξέρω.
Φταίει η εμπειρία Χότζα? Τι να πω?
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Επιβεβαιώνω πως οι Αλβανοί είναι καλοί ασθενείς. Λίγες εξαιρέσεις.
Οι ΡΠ και ως ασθενείς και ως γιατροί (sic) έχουν αλαζονεία για τις γνώσεις τους (συνήθως αστείο επιπεδο), θράσος και αγένεια.
Οι Συριοι και Κούρδοι πρόσφυγες είναι εξαιρετικοί.
Οι ΡΠ και ως ασθενείς και ως γιατροί (sic) έχουν αλαζονεία για τις γνώσεις τους (συνήθως αστείο επιπεδο), θράσος και αγένεια.
Οι Συριοι και Κούρδοι πρόσφυγες είναι εξαιρετικοί.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
likosmokeses
Δηλαδή, δεν έχει μπουκώσει το σύστημα λόγω ανεμβολίαστων;Davidian έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 21:10 Κάτι ανάλογο με τους αγγλους, που σχετιζεται με τις ΜΕΘ, κάνουμε κι εμείς εδώ κ κάποιους μήνες. Ασθενείς που αρνητικοποιειται η pcr τους όσο είναι διασωληνωμένοι, μεταφέρονται στις non-covid για τη συνέχεια.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Εν τω μεταξύ στο Οντάριο με 15 εκατομμύρια πληθυσμό, εδώ έχεις τους ψεκασμένους ούτε λίγο ούτε πολύ να κατηγορούνε τους εμβολιασμένους για την έξαρση λέγοντας το τρομερό "μα εγώ κάνω rapid test". Nαι ψέκα με το rapid test εσύ θα σταματήσεις την πανδημία
https://www.facebook.com/miliotielena.1 ... 2364951615
Όχι όλοι Μπέρι, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις το ίδιο, επίσης οι νεότεροι άνθρωποι δεν έχουν πολλούς (υγειονομικούς) λόγους να σπεύσουν να το κάνουν.Beria έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 19:23Όποιος δεν έκανε το εμβόλιο για δικούς του λόγους σε φάση πανδημίας είναι κοινωνικά ανώριμοςST48410 έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 19:18+1. Αν και προσωπικά δεν βάζω στο ίδιο τσουβάλι αυτούς που δεν έκαναν εμβόλιο για δικούς τους λόγους με αυτούς που κάνουν συστηματική αντιεμβολιαστική προπαγάνδα.Beria έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 18:59 Αυτά ας τα σκέφτονταν οι ανεμβολίαστοι και να σταματούσαν την αντικοινωνική τους συμπεριφορά
Εμ θέμε να φερόμαστε σαν ανήλικα, εμ θέμε και το κράτος να μαζεύει μετά τ βρωμόνερα μας
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ξερεις κατα που πεφτει το Ονταριο και τι πληθυσμιακη πυκνοτητα εχει;Αλιόσα έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 21:36 Εν τω μεταξύ στο Οντάριο με 15 εκατομμύρια πληθυσμό, εδώ έχεις τους ψεκασμένους ούτε λίγο ούτε πολύ να κατηγορούνε τους εμβολιασμένους για την έξαρση λέγοντας το τρομερό "μα εγώ κάνω rapid test". Nαι ψέκα με το rapid test εσύ θα σταματήσεις την πανδημία![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- EKPLIKTIKOS
Εξαρτάται δικε μου αν εννοείς αληθινούς νέους (18χρονα) και όχι τους Ελ νέους ακα ο 50αρης είναι ένας νέος της εποχήςsys3x έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 21:42
Όχι όλοι Μπέρι, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις το ίδιο, επίσης οι νεότεροι άνθρωποι δεν έχουν πολλούς (υγειονομικούς) λόγους να σπεύσουν να το κάνουν.
Τους κανονικούς λέω ρε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 21:44Εξαρτάται δικε μου αν εννοείς αληθινούς νέους (18χρονα) και όχι τους Ελ νέους ακα ο 50αρης είναι ένας νέος της εποχήςsys3x έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 21:42
Όχι όλοι Μπέρι, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις το ίδιο, επίσης οι νεότεροι άνθρωποι δεν έχουν πολλούς (υγειονομικούς) λόγους να σπεύσουν να το κάνουν.
Υπάρχουν επίσης και πολλές περιπτώσεις με αλλεργίες κτλ, πχ ξέρω περιπτώσεις που φοβόντουσαν αλλά τελικά πήγαν και έκαναν την πρώτη και τους βγήκε σε θρόμβωση η φάση, έχει απ' όλα γενικά, δεν είναι ένα πράμα όλα.
.
.
- Dwarven Blacksmith
Κομμουνιστικός ορθολογισμός, obviously.ST48410 έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 21:01Ενδιαφέρον. Κάποια εξήγηση για τους Αλβανούς;Davidian έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 20:57 Δεν πρεπει να υπάρχει Ντόκτορ Άλμπαν που μένει στη Μακεδονία κ είναι ανεμβολιαστος. Φέτος το φθινόπωρο, σε τεράστιο δείγμα, δεν έχω πετυχει κυριολεκτικά έναν ασθενή.
Νάνο, γνωρίζεις για ποιον λόγο οι Αλβανικές ακτές είναι (ακόμη) τίγκα στις γαρίδες;Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 21:52Κομμουνιστικός ορθολογισμός, obviously.ST48410 έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 21:01Ενδιαφέρον. Κάποια εξήγηση για τους Αλβανούς;Davidian έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 20:57 Δεν πρεπει να υπάρχει Ντόκτορ Άλμπαν που μένει στη Μακεδονία κ είναι ανεμβολιαστος. Φέτος το φθινόπωρο, σε τεράστιο δείγμα, δεν έχω πετυχει κυριολεκτικά έναν ασθενή.
.
.
-
likosmokeses
Στην εποχή των social media σίγουρα θα βρίσκαμε κάποια φωτογραφία με το πάρκινγκ του νοσοκομείου Τιράνων γεμάτο κρεβάτια διασωληνωμένων.Leporello έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 21:09Ακόμη κι'ετσι, τα στοιχεία τους είναι αναξιόπιστα.Arisvilla έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 21:03https://www.garda.com/crisis24/news-ale ... -update-31Leporello έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 21:01 Πολύ πιστευτά αυτά τα νούμερα. Στην Αλβανία και την Λευκορωσία έχουν εξαφανίσει τον ιό χωρίς εμβόλια και με ελεύθερα όλα.
Nαι χωρις μέτρα στην Αλβανια. Από 1η Σεπτεμβριου απαγόρευση κυκλοφορίας 11 μέχρι έξι. Δεν είναι κούληδες εκεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 499 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 5 Απαντήσεις