Μπορεί. Ωστόσο δεν είναι το ίδιο η κοπελίτσα που της είπε γιατρός μην το κάνεις αφού θα μείνεις έγκυος και αυτοί που κάνουν συστηματικό αγώνα να αυξηθούν οι νεκροί για να πάρουν πολιτική ρεβάνς.Beria έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 19:23Όποιος δεν έκανε το εμβόλιο για δικούς του λόγους σε φάση πανδημίας είναι κοινωνικά ανώριμοςST48410 έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 19:18+1. Αν και προσωπικά δεν βάζω στο ίδιο τσουβάλι αυτούς που δεν έκαναν εμβόλιο για δικούς τους λόγους με αυτούς που κάνουν συστηματική αντιεμβολιαστική προπαγάνδα.Beria έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 18:59 Αυτά ας τα σκέφτονταν οι ανεμβολίαστοι και να σταματούσαν την αντικοινωνική τους συμπεριφορά
Εμ θέμε να φερόμαστε σαν ανήλικα, εμ θέμε και το κράτος να μαζεύει μετά τ βρωμόνερα μας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άμεσο lockdown μπας και επιβιώσει καμιά ψυχή.
Re: Άμεσο lockdown μπας και επιβιώσει καμιά ψυχή.
Να τους πούνε μπράβο που τρώνε τα κακάδια από τη μύτη τους και νομίζουν ότι είναι σπουδαίοιΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 19:27 Ρε ψεκες. ...
Εμβόλιο δε θέτε....λοκταουν δε θέτε.... τι σκατα θετε;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
'οταν όμως έχεις 2-3 που είναι κοινωνικα ανωριμοι είναι ατομικη ευθύνη, 'οταν όμως έχεις 1εκατομμυριο είναι κοινωνικο ζήτημα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
το παιδι μου ερχεται γιε εμενα δεν ερχεται για γιαννενα μπαι ναιτ .Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 19:30Σωστά, θα έρθει το κορίτσι και δε θα μπορέσεις να το βγάλεις για ένα φαγητό, να πάτε ενα θέατρο...Ένα σινεμα ρε παιδί μου.perseus έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 18:38 το μουνι της μανας σας καριολες εχω πηρωσει 140ευρω αεροπορικο να ερθει η κορη και θα μας κλεισετε πουσταραδες
(ενταξει εχω βαλει ασφαλεια, ηξερα τι καραγκιοζηδες ειστε)
![]()
Ίσως. Αλλά έχει διαφορά το να αρρωστήσεις βαριά και να υπάρχει κρεβάτι ΜΕΘ ώστε να διεκδικήσεις τις όποιες πιθανότητές σου από το να πεθάνεις στο δρόμο από το ένα νοσοκομείο στο άλλο. Γιατί για εκεί βαδίζουμε πλέον.Green Dragon έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 19:28 Και με εμβολιασμό πάλι θα έχεις μπούκωμα, απλά δεν αποφεύγεται. Τα εμβόλια δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο πιστέψαμε αρχικά. Ακόμα και χώρες με κάλυψη 85% γέμισαν κρούσματα και νοσηλείες, καιρός ν' αποδεχτούμε την πραγματικότητα, ότι δηλαδή τα εμβόλια (που έχουμε για την ώρα) θα μειώνουν τους νεκρούς αλλά και πάλι θα έχουμε κάμποσους. Η ζωή θα συνεχιστεί, για όσους συνεχιστεί.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ε άρα ακόμα καλύτερα. Να μπει και 10 μερες καραντίνα επειδη έρχεται απεξω ,να την κάνεις κωσταλέξι, να σε βλέπει μερα νύχτα μέχρι να βελάξει το καημενο.perseus έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 19:32το παιδι μου ερχεται γιε εμενα δεν ερχεται για γιαννενα μπαι ναιτ .Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 19:30Σωστά, θα έρθει το κορίτσι και δε θα μπορέσεις να το βγάλεις για ένα φαγητό, να πάτε ενα θέατρο...Ένα σινεμα ρε παιδί μου.perseus έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 18:38 το μουνι της μανας σας καριολες εχω πηρωσει 140ευρω αεροπορικο να ερθει η κορη και θα μας κλεισετε πουσταραδες
![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν θα μπορούσε να ήταν και πολύ διαφορετικά τα πράγματα με βάση το παρελθόν μας. Δεν μπορείς να περιμένεις ότι αυτός που φέρεται ανεύθυνα στο τιμόνι, που παραβιάζει προτεραιότητες στις ουρές, που κλέβει το κράτος με κάθε ευκαιρία και πετάει τα σκουπίδια από το παράθυρο ότι θα φερθεί με ωριμότητα σε ένα τόσο σύνθετο πρόβλημα. Φυσιολογικά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.Fluffy έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 19:31 'οταν όμως έχεις 2-3 που είναι κοινωνικα ανωριμοι είναι ατομικη ευθύνη, 'οταν όμως έχεις 1εκατομμυριο είναι κοινωνικο ζήτημα.
Να βάλεις στο παιδί σου να διαβάσει τι γράφεις εδώ να καμαρώσει. Ευτυχώς πήρε τα μάτια του απ ότι βλέπω ,ώστε να είναι μακριά σου.perseus έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 19:32το παιδι μου ερχεται γιε εμενα δεν ερχεται για γιαννενα μπαι ναιτ .Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 19:30Σωστά, θα έρθει το κορίτσι και δε θα μπορέσεις να το βγάλεις για ένα φαγητό, να πάτε ενα θέατρο...Ένα σινεμα ρε παιδί μου.perseus έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 18:38 το μουνι της μανας σας καριολες εχω πηρωσει 140ευρω αεροπορικο να ερθει η κορη και θα μας κλεισετε πουσταραδες
![]()
-
likosmokeses
Στην Πορτογαλία που έχει ποσοστό μεβολιασμού 86,6% σήμερα κατέγραψαν τον υψηλότερο αριθμό νεκρών απο τις 18 Αυγούστου.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
18 νεκροί ;likosmokeses έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 19:58 Στην Πορτογαλία που έχει ποσοστό μεβολιασμού 86,6% σήμερα κατέγραψαν τον υψηλότερο αριθμό νεκρών απο τις 18 Αυγούστου.
όσους θα είχαμε κι εμεις με 85% εμβολιασμενους.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
likosmokeses
Την ίδια ώρα η βαλκανική Αλβανία έχει λιγότερα κρούσματα ανα 100000 πληθυσμό σε σχέση με την Πορτογαλία έχοντας ποσοστό εμβολιασμού 70,8%.
Στο δε Κόσοβο ο κορονοϊός δεν υπάρχει.
Στο δε Κόσοβο ο κορονοϊός δεν υπάρχει.
Σταματα να ψεκαζεις απο νημα σε νημα,τωρα ξεχυθηκαν αυτοι χωρις καθολου μετρα,στην αρχη ειναι ακομα.Ας το αφησουν να τρεξει 1-2 μηνες χυμα και εδω θα μαστε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 19:5918 νεκροί ;likosmokeses έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 19:58 Στην Πορτογαλία που έχει ποσοστό μεβολιασμού 86,6% σήμερα κατέγραψαν τον υψηλότερο αριθμό νεκρών απο τις 18 Αυγούστου.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
likosmokeses
Η Αλβανία είχε 5 νεκρούς απο covid χθές.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 19:59 18 νεκροί ;
-
likosmokeses
Μάλλον ήρθε η ώρα να καταπιούμε την υπερηφάνια μας και να ζητήσουμε συμβουλη απο τους μουσουλμάνους γείτονές μας οι οποίοι με ίδιο ποσοστό εμβολιασμού με το δικό μας εξαφάνισαν τον κορονοϊό.
υ.γ. Στο Κόσοβο το ποσοστό εμβολιασμού είναι στο 40%
υ.γ. Στο Κόσοβο το ποσοστό εμβολιασμού είναι στο 40%
- Eθνικοκοινωνιστης
τι υπονοεις βιρνα?GoBack έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 20:04Σταματα να ψεκαζεις απο νημα σε νημα,τωρα ξεχυθηκαν αυτοι χωρις καθολου μετρα,στην αρχη ειναι ακομα.Ας το αφησουν να τρεξει 1-2 μηνες χυμα και εδω θα μαστε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 19:5918 νεκροί ;likosmokeses έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 19:58 Στην Πορτογαλία που έχει ποσοστό μεβολιασμού 86,6% σήμερα κατέγραψαν τον υψηλότερο αριθμό νεκρών απο τις 18 Αυγούστου.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 499 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi