Δηλαδή, τη γλιτώνει ο perseas με το σχέδιο "Νικ";nik_killthemall έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 19:21Ανακαλω το 50 ετων αρα δεν μου το ξανα αναφερεις ποτε. Πλεον συμφωνω με Μοσιαλο, Μαγιορκινη, Σκερτσο που εχουν πει για 60 ετων. Αρα αυτοματα ολα τα υπολοιπα που λες σβηνονται.stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 19:16Μισό, Νικ, να εξηγηθούμε:nik_killthemall έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 19:11
Οχι εγω λεω οτι κι ο Μοσιαλος δεν ειμαι ψεκ σαν τον σταβ που θελει να εμβολιασει δεντρα, σκιουρους και εμβρυα απλα επειδη ο ιδιος πιαστηκε βλαξ απο τους πολιτικους και δεν μπορει να αποδεχτει τη φυση του
1) Εσύ έγραφες για άνω των 50 ετών.
Άντε, τα βόλεψες πάλι. Αν εμφανιστεί και κανένας 65χρονος αντιεμβολιαστής στη συζήτηση θα το πας το όριο στα 66...
Δε νομίζω ότι υπήρχε ποτέ επιστημονική κοινότητα που να θέλει ανεμβολίαστους πολίτες ακόμα και 30 ετών...Αν εσυ μιλας για ανω των 40 ετων εισαι απλος ψεκ που διαφωνει με την επιστημονικη κοινοτητα της χωρας η οποια με καθυστερηση μισου ετους ομολογει το αυτονοητο.
Επομένως μην προσπαθείς να με χαρακτηρίσεις με τρόπο που κάνουν άλλοι που δεν έχουν τη δική σου νοημοσύνη στη συζήτηση, Νικ. Αδικείς τον εαυτό σου. Ουδέποτε σε χαρακτήρισα έτσι. Μη μου το φέρνεις στην πλάτη.