μόνο που έχεις τα 2/3 εμβολιασμενους + όσους νόσησανrunner έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 15:46 Κάπου εδώ να ξαναθυμηθούμε ότι πέρυσι τέτοια εποχή με lockdown είχαμε πολύ περισσότερους νεκρούς και σχεδόν διπλάσιες ΜΕΘ απ'ότι έχουμε τώρα.
Τα ίδια ακριβώς και την περίοδο Φεβρουαρίου-Μαρτίου.
Αυτήν την περίοδο οι σκληροί δείκτες είναι σταθερά 30%-40% χαμηλότεροι από πέρυσι όσο και αν σκουζουν ψεκες και καραντινολαγνοι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άμεσο lockdown μπας και επιβιώσει καμιά ψυχή.
Re: Άμεσο lockdown μπας και επιβιώσει καμιά ψυχή.
runner έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 15:46 Κάπου εδώ να ξαναθυμηθούμε ότι πέρυσι τέτοια εποχή με lockdown είχαμε πολύ περισσότερους νεκρούς και σχεδόν διπλάσιες ΜΕΘ απ'ότι έχουμε τώρα.
https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/ ... 201119.pdfΤα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 3227, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες
εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 85261 (ημερήσια μεταβολή +3.9%), εκ των οποίων 53.6%
άνδρες. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 59, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 1347
θάνατοι.Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 80 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι
είναι 499 (69.3% άνδρες).
Προχωραμε
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εκτος τοπου και χρονου ειναιGoBack έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 19:04runner έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 15:46 Κάπου εδώ να ξαναθυμηθούμε ότι πέρυσι τέτοια εποχή με lockdown είχαμε πολύ περισσότερους νεκρούς και σχεδόν διπλάσιες ΜΕΘ απ'ότι έχουμε τώρα.
https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/ ... 201119.pdfΤα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 3227, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες
εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 85261 (ημερήσια μεταβολή +3.9%), εκ των οποίων 53.6%
άνδρες. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 59, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 1347
θάνατοι.Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 80 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι
είναι 499 (69.3% άνδρες).
Προχωραμε
- ΜπλεΜπουμπυς
Νέο μαύρο ρεκόρ 6 μηνου με 91 νεκρούς.
Από 5/5 είχαμε να δούμε πάνω από 90, όταν είχαν καταγραφεί 96.
Τα (ακόμα) χειρότερα είναι μπροστά.
Γενικό lockdown με zero covid ΤΩΡΑ!
Από 5/5 είχαμε να δούμε πάνω από 90, όταν είχαν καταγραφεί 96.
Τα (ακόμα) χειρότερα είναι μπροστά.
Γενικό lockdown με zero covid ΤΩΡΑ!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Εν τω μεταξύ στο κύμα του περασμένου Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου όπου είχαμε lockdown υπήρξαν μέρες με 121 νεκρούς και σταθερά 80αρια, 90αρια και φυσικά θάνατοι που ξεπέρναγαν κατά πολύ τους 100 όπως χαρακτηριστικά έγινε στις 28/11/2020 με 121 νεκρούς και φυσικά εκατοντάδες στις ΜΕΘ.
Υπόψιν, μέχρι περίπου 30/10/2020 η Ελλάδα δεν είχε ουσιαστικά πανδημία.
Τα τεράστια νούμερα με τις εκατοντάδες ΜΕΘ και τους τριψήφιους θανάτους ήρθαν την περίοδο του lockdown, δηλαδή μεταξύ 04/11/2020 και 02/05/2021.
Τώρα ποιός ή μάλλον πιο σωστά ποιοί εδώ μέσα είναι εκτός τόπου και χρόνου φαίνεται από τα γραφόμενα......
Υπόψιν, μέχρι περίπου 30/10/2020 η Ελλάδα δεν είχε ουσιαστικά πανδημία.
Τα τεράστια νούμερα με τις εκατοντάδες ΜΕΘ και τους τριψήφιους θανάτους ήρθαν την περίοδο του lockdown, δηλαδή μεταξύ 04/11/2020 και 02/05/2021.
Τώρα ποιός ή μάλλον πιο σωστά ποιοί εδώ μέσα είναι εκτός τόπου και χρόνου φαίνεται από τα γραφόμενα......
Μόνο που τώρα όλο αυτό συντηρείται σχεδόν αποκλειστικά από τους ανεμβολίαστους ψέκες.
Οι θάνατοι στην πλειοψηφία τους αφορούν ανεμβολίαστους άνω των 70. Το ίδιο και οι ΜΕΘ.
Δεν το λέω εγώ, καθηγητές το λένε.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΜΕΘ είναι συνολικά 1250. Οι 600 περίπου είναι κατειλημμένες από COVID περιστατικά, από τις υπόλοιπες οι περισσότερες γεμάτες από non COVID. Όποιος δεν βλέπει πως χωρίς γενικό πραγματικό lockdown θα πεθαίνει κόσμος εκτός ΜΕΘ είναι αρνητής πραγματικότητας.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Lockdown στο ΚΚΕ να γλιτώσουμε.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 17:39 Οι ΜΕΘ είναι συνολικά 1250. Οι 600 περίπου είναι κατειλημμένες από COVID περιστατικά, από τις υπόλοιπες οι περισσότερες γεμάτες από non COVID. Όποιος δεν βλέπει πως χωρίς γενικό πραγματικό lockdown θα πεθαίνει κόσμος εκτός ΜΕΘ είναι αρνητής πραγματικότητας.
Αυτό είναι το δυναμικό των νοσοκομείων.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 17:39 Οι ΜΕΘ είναι συνολικά 1250. Οι 600 περίπου είναι κατειλημμένες από COVID περιστατικά, από τις υπόλοιπες οι περισσότερες γεμάτες από non COVID. Όποιος δεν βλέπει πως χωρίς γενικό πραγματικό lockdown θα πεθαίνει κόσμος εκτός ΜΕΘ είναι αρνητής πραγματικότητας.
Όποιος φοβάται ότι δεν θα βρει ελεύθερη κλίνη σε περίπτωση νόσησης, να εμβολιαστεί.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ολα δειχνουν οτι πάμε πλεον σε λοκ νταουν. Η κυβέρνηση περιμένει τη Γερμανία πρώτα και μετά θα το ανακοινώσει. Οι επιστήμονες της επιτροπής που βγηκαν σήμερα στα κανάλια πρότειναν εμμέσως λοκ νταουν. Η σκληρή γραμμή στη νδ Πλεύρη, Βορίδη, Αδωνι επιμένει βέβαια, όπως και ο Σταικούρας που δεν έχει φράγκο να δώσει. Ηδη βέβαια σήμερα ο Οικονόμου δήλωσε οτι με τα σημερινά δεδομένα δεν γίνεται λοκ νταουν. Τέσσερις μέρες πριν ο Κούλης έλεγε με τίποτε λοκ νταουν. Ελα ομως που δεν γίνεται διαφορετικά. Η εναλλακτική του να τα αφήσουμε όλα έτσι και οποιος νοσήσει νοσήσει ειναι καταστροφή. Και μετά θέλω να δω εδώ τους κουλόφρονες που σε μια άλλη κωλοτούμπα που θα κάνουν θα λένε οτι καλά κάνει ο Μωυσής και σώζει ζωές κτλ κτλ.
λογικα 2-3 βδομαδες λοκνταουν.Arisvilla έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 18:14 Ολα δειχνουν οτι πάμε πλεον σε λοκ νταουν. Η κυβέρνηση περιμένει τη Γερμανία πρώτα και μετά θα το ανακοινώσει. Οι επιστήμονες της επιτροπής που βγηκαν σήμερα στα κανάλια πρότειναν εμμέσως λοκ νταουν. Η σκληρή γραμμή στη νδ Πλεύρη, Βορίδη, Αδωνι επιμένει βέβαια, όπως και ο Σταικούρας που δεν έχει φράγκο να δώσει. Ηδη βέβαια σήμερα ο Οικονόμου δήλωσε οτι με τα σημερινά δεδομένα δεν γίνεται λοκ νταουν. Τέσσερις μέρες πριν ο Κούλης έλεγε με τίποτε λοκ νταουν. Ελα ομως που δεν γίνεται διαφορετικά. Η εναλλακτική του να τα αφήσουμε όλα έτσι και οποιος νοσήσει νοσήσει ειναι καταστροφή. Και μετά θέλω να δω εδώ τους κουλόφρονες που σε μια άλλη κωλοτούμπα που θα κάνουν θα λένε οτι καλά κάνει ο Μωυσής και σώζει ζωές κτλ κτλ.
- nik_killthemall
Κανενα λοκνταουν αλητες ! Μονο θανατο μπας και ξεστραβωθειτε.
# Υποχρεωτικος εμβολιασμος στα παντελ και στις ποδοσφαιρικες ακαδημιες !
# Υποχρεωτικος εμβολιασμος στα παντελ και στις ποδοσφαιρικες ακαδημιες !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
το μουνι της μανας σας καριολες εχω πηρωσει 140ευρω αεροπορικο να ερθει η κορη και θα μας κλεισετε πουσταραδες
(ενταξει εχω βαλει ασφαλεια, ηξερα τι καραγκιοζηδες ειστε)
(ενταξει εχω βαλει ασφαλεια, ηξερα τι καραγκιοζηδες ειστε)
- ΜπλεΜπουμπυς
Τα βλέπαμε, τα λέγαμε, δεν τα πίστευε κανείς σχεδόν,oι υπαλληλοι των καπιταληστων που κυβερνανε φυσικά γνώριζαν και δεν έκαναν τίποτα. Τώρα πάμε σε 150 νεκρούς σε λίγες μέρες και ακόμα και 200 αργότερα.
Ολες οι παραγγελιες που εχω κλεισει απο το Σεπτεμβριο θα ακυρωθουν αν παμε σε lockdown, κι αυτο θα γινει για τριτη φορα σε τρια χρονια. Μια χαρα θα παει αυτο για το συνολο της οικονομιας.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 499 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi