Έχω να πάω εκτός Ελλάδος το Δεκέμβρη και δεν θέλω να παίζω με τα ψεκαστικά στο εξωτερικό. Μπορεί να κάνουν κάνα λοκνταουν και να πάθω σαν τον τομ χανκς στο αεροδρόμιο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αδερφια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αδερφια
Αν θέλει πραγματικά να κάνει το αντρικό, θα πρέπει να ταξιδέψει στο εξωτερικό.sys3x έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 13:40 Είπες ψέματά όμως στον περ, θα πάει και θα του μπήξουν το πούστικο.
Κι ο Ιάσονας έκανε ολόκληρο ταξίδι για το πολυπόθητο. Μην κοιτάς που οι σύγχρονοι είναι τεμπέληδες και δεν θέλουν να ιδρώσουν για μία τέτοια αξία...
Επίσης, να υπενθυμίσω ότι το αντρικό το δίνανε δωρεάν και οι ανόητοι ακύρωναν τα ραντεβού τους.
Τώρα πληρώνουν...
Ναι στάβμου, τόσες χιλιετίες οι Έλληνες ταξιδέψαμε σε ολόκληρο το πλανήτη, από την μία άκρη στην άλλη, όμως τώρα κάνουμε ένα μικρό, και δίκαιο νομίζω, διάλειμμα.stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:38Αν θέλει πραγματικά να κάνει το αντρικό, θα πρέπει να ταξιδέψει στο εξωτερικό.sys3x έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 13:40 Είπες ψέματά όμως στον περ, θα πάει και θα του μπήξουν το πούστικο.
Κι ο Ιάσονας έκανε ολόκληρο ταξίδι για το πολυπόθητο. Μην κοιτάς που οι σύγχρονοι είναι τεμπέληδες και δεν θέλουν να ιδρώσουν για μία τέτοια αξία...
Επίσης, να υπενθυμίσω ότι το αντρικό το δίνανε δωρεάν και οι ανόητοι ακύρωναν τα ραντεβού τους.
Τώρα πληρώνουν...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ταξείδι στα Village.nyxtovios έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:20Έχω να πάω εκτός Ελλάδος το Δεκέμβρη και δεν θέλω να παίζω με τα ψεκαστικά στο εξωτερικό. Μπορεί να κάνουν κάνα λοκνταουν και να πάθω σαν τον τομ χανκς στο αεροδρόμιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:11Γιατί ρε παιδιά, τι σας έπιασε;nyxtovios έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 13:44
Εγώ σε 3 μέρες.![]()
Λυπάμαι που θα αφήσω την μεγάλη οικογένεια των ψεκασμένων.![]()
.
.
Όχι τώρα. Εδώ και μερικές χιλιετίες κάνουμε διάλειμμα από τα πάντα.sys3x έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:41Ναι στάβμου, τόσες χιλιετίες οι Έλληνες ταξιδέψαμε σε ολόκληρο το πλανήτη, από την μία άκρη στην άλλη, όμως τώρα κάνουμε ένα μικρό, και δίκαιο νομίζω, διάλειμμα.stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:38Αν θέλει πραγματικά να κάνει το αντρικό, θα πρέπει να ταξιδέψει στο εξωτερικό.sys3x έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 13:40 Είπες ψέματά όμως στον περ, θα πάει και θα του μπήξουν το πούστικο.
Τώρα πληρώνουν...
Έλληνας γίνεσαι, δε γεννιέσαι.stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:44Όχι τώρα. Εδώ και μερικές χιλιετίες κάνουμε διάλειμμα από τα πάντα.sys3x έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:41Ναι στάβμου, τόσες χιλιετίες οι Έλληνες ταξιδέψαμε σε ολόκληρο το πλανήτη, από την μία άκρη στην άλλη, όμως τώρα κάνουμε ένα μικρό, και δίκαιο νομίζω, διάλειμμα.stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:38
Αν θέλει πραγματικά να κάνει το αντρικό, θα πρέπει να ταξιδέψει στο εξωτερικό.
Τώρα πληρώνουν...
Μην είσαι άδικος με τον εαυτό σου στάβμου, μπορεί και να μην είσαι Έλληνας.
.
.
Βρε sys, δεν περιμένω από εσένα πιστοποιητικό ελληνισμού.sys3x έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:47Έλληνας γίνεσαι, δε γεννιέσαι.stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:44Όχι τώρα. Εδώ και μερικές χιλιετίες κάνουμε διάλειμμα από τα πάντα.sys3x έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:41
Ναι στάβμου, τόσες χιλιετίες οι Έλληνες ταξιδέψαμε σε ολόκληρο το πλανήτη, από την μία άκρη στην άλλη, όμως τώρα κάνουμε ένα μικρό, και δίκαιο νομίζω, διάλειμμα.
Μην είσαι άδικος με τον εαυτό σου στάβμου, μπορεί και να μην είσαι Έλληνας.
Ασχολήσου καλύτερα με τα linux που καταλαβαίνεις και πέντε πράγματα.
Εγώ δε ξέρω τπτ στάβμου.stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 15:03Βρε sys, δεν περιμένω από εσένα πιστοποιητικό ελληνισμού.
Ασχολήσου καλύτερα με τα linux που καταλαβαίνεις και πέντε πράγματα.
.
.
Υπάρχει σχέδιο λέμε. Θα μας κάνουν όλα θέμε δεν θέμε.sys3x έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 13:40 Είπες ψέματά όμως στον περ, θα πάει και θα του μπήξουν το πούστικο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδή και συ για κτηνίατρο τείνεις ε, όχι μοντέρνα. Χμ.
Θα το σκεφτώ.
.
.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Σκέψου τι είναι χειρότερο,να είσαι ο Τομ Χανκς στο αεροδρόμιο της ΝΥ ή να μένεις Ελλάδα και να γράφεις στο φλόρουμ ;nyxtovios έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:20
Έχω να πάω εκτός Ελλάδος το Δεκέμβρη και δεν θέλω να παίζω με τα ψεκαστικά στο εξωτερικό. Μπορεί να κάνουν κάνα λοκνταουν και να πάθω σαν τον τομ χανκς στο αεροδρόμιο.
Καλά στο φλόρουμ θα γράφω έτσι και αλλιώςBigChiefWahoo έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 17:04Σκέψου τι είναι χειρότερο,να είσαι ο Τομ Χανκς στο αεροδρόμιο της ΝΥ ή να μένεις Ελλάδα και να γράφεις στο φλόρουμ ;nyxtovios έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:20
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση