Μπορεί να είναι και αυτό. Έτσι όπως κοίταξα τον πήχη μου νωρίτερα έχω και δύο μελανιές κατά μήκος του, οπότε ίσως κάπου να το βάρεσα σε κάτι αγροτικές εργασίες τις προάλλες. Θα δω πως θα πάει, και θα περάσω από γιατρό σε λίγες ημέρες.talaipwros έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 13:21cubital tunnel syndromeΛεγεών έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:47 Το τελευταίο τριήμερο όπως ακουμπάω τον αριστερό αγκώνα στο γραφείο, υπό συγκεκριμένη γωνία πιάνεται ο τένοντας και νιώθω ένα μούδιασμα από τον αγκώνα μέχρι και τα δύο τελευταία δάχτυλα (μικρό και παράμεσο).
Κάποια ιδέα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τένοντας χεριού και μούδιασμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Τένοντας χεριού και μούδιασμα
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
talaipwros
ξεκινας με λιγεσ φυσικοθεραπειες για αρχη, πηγαινε ομως στον gp γιατ αν ειναι να σε στειλει για NCS εχει συνηθως μακρα αναμονη. Αρκετα συχνα μετα απο 3-4 μηνες περναει μονο του. 10% ψευδως αρνητικο NCS, πιθανοτητα για double crush αμα εχεις και στον αυχενα κατι, εστιαζουμε αρχικα αγκωνα ουτως ή αλλως.Λεγεών έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 13:56Μπορεί να είναι και αυτό. Έτσι όπως κοίταξα τον πήχη μου νωρίτερα έχω και δύο μελανιές κατά μήκος του, οπότε ίσως κάπου να το βάρεσα σε κάτι αγροτικές εργασίες τις προάλλες. Θα δω πως θα πάει, και θα περάσω από γιατρό σε λίγες ημέρες.talaipwros έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 13:21cubital tunnel syndromeΛεγεών έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:47 Το τελευταίο τριήμερο όπως ακουμπάω τον αριστερό αγκώνα στο γραφείο, υπό συγκεκριμένη γωνία πιάνεται ο τένοντας και νιώθω ένα μούδιασμα από τον αγκώνα μέχρι και τα δύο τελευταία δάχτυλα (μικρό και παράμεσο).
Κάποια ιδέα;
αν δεις οτι το grip power πεφτει ή κυριως αν δεις οτι οι μεσοστεοι μυες/adductor στο χερι αδυνατιζουν, επιταχυνεις τις διαδικασιες.
αυτα
Ωλενια νευριτιδα.
Όχι. Να συμβουλευτείς ειδικό για την περίπτωσή σου. Περαστικά να ευχηθώ.Λεγεών έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:47 Το τελευταίο τριήμερο όπως ακουμπάω τον αριστερό αγκώνα στο γραφείο, υπό συγκεκριμένη γωνία πιάνεται ο τένοντας και νιώθω ένα μούδιασμα από τον αγκώνα μέχρι και τα δύο τελευταία δάχτυλα (μικρό και παράμεσο).
Κάποια ιδέα;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Λέγι, δεν είναι καλός γιατρός αυτός, μην τον ακούς, ούτε 3 διαφορετικά χάπια δεν σου πρότεινε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Άλλαξε χέρι και θα με θυμηθείςΛεγεών έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:47 Το τελευταίο τριήμερο όπως ακουμπάω τον αριστερό αγκώνα στο γραφείο, υπό συγκεκριμένη γωνία πιάνεται ο τένοντας και νιώθω ένα μούδιασμα από τον αγκώνα μέχρι και τα δύο τελευταία δάχτυλα (μικρό και παράμεσο).
Κάποια ιδέα;
Αυτό ναι!jason0 έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:04Άλλαξε χέρι και θα με θυμηθείςΛεγεών έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:47 Το τελευταίο τριήμερο όπως ακουμπάω τον αριστερό αγκώνα στο γραφείο, υπό συγκεκριμένη γωνία πιάνεται ο τένοντας και νιώθω ένα μούδιασμα από τον αγκώνα μέχρι και τα δύο τελευταία δάχτυλα (μικρό και παράμεσο).
Κάποια ιδέα;
Μπράβο ρε γιατρέ!
Θέλω και εγώ μερικές συμβουλές αν γίνεται, σε αυτό το νήμα, να μην ανοίγω άλλο, το χεις;
.
.
Ναι λέγεsys3x έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:06Αυτό ναι!jason0 έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:04Άλλαξε χέρι και θα με θυμηθείςΛεγεών έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:47 Το τελευταίο τριήμερο όπως ακουμπάω τον αριστερό αγκώνα στο γραφείο, υπό συγκεκριμένη γωνία πιάνεται ο τένοντας και νιώθω ένα μούδιασμα από τον αγκώνα μέχρι και τα δύο τελευταία δάχτυλα (μικρό και παράμεσο).
Κάποια ιδέα;
Μπράβο ρε γιατρέ!
Θέλω και εγώ μερικές συμβουλές αν γίνεται, σε αυτό το νήμα, να μην ανοίγω άλλο, το χεις;
Πάνε κι εσύ σε γιατρό. Τί διάολο; Δυο χρόνια; Ρε δεν στέκετε από μυαλό. Jesus Christ και η μανούλα του δλδ.AlienWay έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 13:49 Εμένα για κάποιο λόγο, η αριστερή ρώγα είναι μόνιμα πρισμένη και τσούζει. Εδώ και δύο χρόνια συμβαίνει αυτό.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τενοντίτιδα. Κορτιζόνη.Λεγεών έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:47 Το τελευταίο τριήμερο όπως ακουμπάω τον αριστερό αγκώνα στο γραφείο, υπό συγκεκριμένη γωνία πιάνεται ο τένοντας και νιώθω ένα μούδιασμα από τον αγκώνα μέχρι και τα δύο τελευταία δάχτυλα (μικρό και παράμεσο).
Κάποια ιδέα;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ώπα ώπα, οκ, την δέχομαι την διάγνωση, θεραπεία όμως δε βλέπω, αριθμούς, τηλέφωνα, τιμούλες κτρ, γιατρέ μου.
.
.