https://m.naftemporiki.gr/story/1802813 ... liasmenous
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ MRNA
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- omg kai 3 lol
Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ MRNA
"Χθες στα γραφεία πολλών αυστριακών ΜΜΕ έφθασαν ηλεκτρονικά μηνύματα που καλούσαν σε «ένοπλη αντίσταση ενάντια στην τρέλα του κορονοϊού». Ο αποστολέας έκανε λόγο για «ελευθερία ή θάνατο» και απαιτούσε να μη γίνει lockdown και υποχρεωτικός εμβολιασμός. «Οι ελεύθεροι άνθρωποι θα βάλουν τέρμα στη δικτατορία του κορονοϊού» ανέφερε ο συντάκτης της επιστολής, στην οποία περιλαμβάνονταν ακόμη απειλές κατά της ζωής του Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ και του υπουργού Υγείας Βόλφγκανγκ Μουκστάιν και φωτογραφίες όπλων. Η έρευνα για τον αποστολέα είναι σε εξέλιξη. Στις διαδηλώσεις συμμετείχαν μεταξύ άλλων το νεοσύσταστο σκεπτικιστικό απέναντι στα εμβόλια κόμμα MFG, αλλά και ακροδεξιές και νεοναζιστικές οργανώσεις. Μεταξύ των μηνυμάτων που διαδίδονταν τα τελευταία 24ωρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν και οι «σοβαρές» προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο ακούσιου «εμβολιασμού» των διαδηλωτών από τα ελικόπτερα της αστυνομίας, ακόμη και για βίαιο εμβολιασμό στα πόδια, από κρατικούς υπαλλήλους οι οποίοι κρύβονται κάτω από τα καλύμματα φρεατίων στον δρόμο."

Πω...το έκανα εικόνα.omg kai 3 lol έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 09:29 "ακόμη και για βίαιο εμβολιασμό στα πόδια, από κρατικούς υπαλλήλους οι οποίοι κρύβονται κάτω από τα καλύμματα φρεατίων στον δρόμο."Spoiler
Χθες στα γραφεία πολλών αυστριακών ΜΜΕ έφθασαν ηλεκτρονικά μηνύματα που καλούσαν σε «ένοπλη αντίσταση ενάντια στην τρέλα του κορονοϊού». Ο αποστολέας έκανε λόγο για «ελευθερία ή θάνατο» και απαιτούσε να μη γίνει lockdown και υποχρεωτικός εμβολιασμός. «Οι ελεύθεροι άνθρωποι θα βάλουν τέρμα στη δικτατορία του κορονοϊού» ανέφερε ο συντάκτης της επιστολής, στην οποία περιλαμβάνονταν ακόμη απειλές κατά της ζωής του Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ και του υπουργού Υγείας Βόλφγκανγκ Μουκστάιν και φωτογραφίες όπλων. Η έρευνα για τον αποστολέα είναι σε εξέλιξη. Στις διαδηλώσεις συμμετείχαν μεταξύ άλλων το νεοσύσταστο σκεπτικιστικό απέναντι στα εμβόλια κόμμα MFG, αλλά και ακροδεξιές και νεοναζιστικές οργανώσεις. Μεταξύ των μηνυμάτων που διαδίδονταν τα τελευταία 24ωρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν και οι «σοβαρές» προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο ακούσιου «εμβολιασμού» των διαδηλωτών από τα ελικόπτερα της αστυνομίας,
![]()
Παρκάρει ο Στύγιος, κατεβαίνει από το αυτοκίνητο για να πάει στο σχολείο, περνάει δίπλα από το φρεάτιο, πετιέται ο κρατικός υπάλληλος και...
...ΧΡΑΤΣ! του καρφώνει την βελόνα με την πρώτη δόση Pfizer...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
και μετά απο 29 μεταλλαξεις που εχει κολλησει ,ο Στυγιος γινεται ΒενομΛοξίας έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 09:48Πω...το έκανα εικόνα.omg kai 3 lol έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 09:29 "ακόμη και για βίαιο εμβολιασμό στα πόδια, από κρατικούς υπαλλήλους οι οποίοι κρύβονται κάτω από τα καλύμματα φρεατίων στον δρόμο."Spoiler
Χθες στα γραφεία πολλών αυστριακών ΜΜΕ έφθασαν ηλεκτρονικά μηνύματα που καλούσαν σε «ένοπλη αντίσταση ενάντια στην τρέλα του κορονοϊού». Ο αποστολέας έκανε λόγο για «ελευθερία ή θάνατο» και απαιτούσε να μη γίνει lockdown και υποχρεωτικός εμβολιασμός. «Οι ελεύθεροι άνθρωποι θα βάλουν τέρμα στη δικτατορία του κορονοϊού» ανέφερε ο συντάκτης της επιστολής, στην οποία περιλαμβάνονταν ακόμη απειλές κατά της ζωής του Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ και του υπουργού Υγείας Βόλφγκανγκ Μουκστάιν και φωτογραφίες όπλων. Η έρευνα για τον αποστολέα είναι σε εξέλιξη. Στις διαδηλώσεις συμμετείχαν μεταξύ άλλων το νεοσύσταστο σκεπτικιστικό απέναντι στα εμβόλια κόμμα MFG, αλλά και ακροδεξιές και νεοναζιστικές οργανώσεις. Μεταξύ των μηνυμάτων που διαδίδονταν τα τελευταία 24ωρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν και οι «σοβαρές» προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο ακούσιου «εμβολιασμού» των διαδηλωτών από τα ελικόπτερα της αστυνομίας,
![]()
Παρκάρει ο Στύγιος, κατεβαίνει από το αυτοκίνητο για να πάει στο σχολείο, περνάει δίπλα από το φρεάτιο, πετιέται ο κρατικός υπάλληλος και...
...ΧΡΑΤΣ! του καρφώνει την βελόνα με την πρώτη 21η δόση Pfizer...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος perseus την 22 Νοέμ 2021, 10:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ξυπολητοι περπατανε στο δρομο στην Αυστρια?omg kai 3 lol έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 09:29 "Χθες στα γραφεία πολλών αυστριακών ΜΜΕ έφθασαν ηλεκτρονικά μηνύματα που καλούσαν σε «ένοπλη αντίσταση ενάντια στην τρέλα του κορονοϊού». Ο αποστολέας έκανε λόγο για «ελευθερία ή θάνατο» και απαιτούσε να μη γίνει lockdown και υποχρεωτικός εμβολιασμός. «Οι ελεύθεροι άνθρωποι θα βάλουν τέρμα στη δικτατορία του κορονοϊού» ανέφερε ο συντάκτης της επιστολής, στην οποία περιλαμβάνονταν ακόμη απειλές κατά της ζωής του Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ και του υπουργού Υγείας Βόλφγκανγκ Μουκστάιν και φωτογραφίες όπλων. Η έρευνα για τον αποστολέα είναι σε εξέλιξη. Στις διαδηλώσεις συμμετείχαν μεταξύ άλλων το νεοσύσταστο σκεπτικιστικό απέναντι στα εμβόλια κόμμα MFG, αλλά και ακροδεξιές και νεοναζιστικές οργανώσεις. Μεταξύ των μηνυμάτων που διαδίδονταν τα τελευταία 24ωρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν και οι «σοβαρές» προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο ακούσιου «εμβολιασμού» των διαδηλωτών από τα ελικόπτερα της αστυνομίας, ακόμη και για βίαιο εμβολιασμό στα πόδια, από κρατικούς υπαλλήλους οι οποίοι κρύβονται κάτω από τα καλύμματα φρεατίων στον δρόμο."
![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
talaipwros
ρε τι γράφουν, οι ψεκασμένοι, αχαχαχαχαχα, χαχαχααχ, αααααχ.omg kai 3 lol έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 09:29 Μεταξύ των μηνυμάτων που διαδίδονταν τα τελευταία 24ωρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν και οι «σοβαρές» προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο ακούσιου «εμβολιασμού» των διαδηλωτών από τα ελικόπτερα της αστυνομίας, ακόμη και για βίαιο εμβολιασμό στα πόδια, από κρατικούς υπαλλήλους οι οποίοι κρύβονται κάτω από τα καλύμματα φρεατίων στον δρόμο."
![]()
εσυ που γραφεις ''εμπεριστατωμενα'' πες μου τα ονοματα των ''91 νεκρων απο κοβιντ'' τοτε
Ξεκινάμε απ τον Βασίλη που σε πίστεψε και τώρα σαπίζει κάτω από κάποιο μάρμαρο. Κοίτα να απολαύσεις το κείμενο, η αφελής γυναικούλα του νομίζει ότι έγινε αγγελάκι :Καdy έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 13:06εσυ που γραφεις ''εμπεριστατωμενα'' πες μου τα ονοματα των ''91 νεκρων απο κοβιντ'' τοτε![]()
Πάντα μου έλεγες ότι θα πεθάνεις νέος. Πόσο ήλπιζα ότι έκανες λάθος. Πάντα μου έλεγες “Ελπίζω να πεθάνω πρώτος γιατί αν πεθάνεις δεν θα μπορώ να ζήσω άλλο”. Πάντα έλεγες ότι δεν θα ήθελες ποτέ να είσαι σε υποστήριξη ζωής, και έτσι η όμορφη και αθώα καρδιά σου απλά άφησε να φύγει.
Έχω ευχηθεί αμέτρητες φορές να μπορούσα απλά να αλλάξω θέση μαζί σου, αλλά τώρα ξέρω ότι ήθελες να είμαι εδώ για το αγόρι μας, η ζωντανή απόδειξη ότι ήσουν αληθινός.
Λένε ότι χρειάζεται ένα χωριό για να μεγαλώσεις ένα παιδί, και αυτό ακριβώς πρόκειται να συμβεί. Ξέρω ότι ξέρεις ότι είναι σε ασφαλή χέρια, και ξέρω ότι επιτέλους επανενώθηκες με τον φύλακα άγγελό σου, τον αδερφό σου [
Μου λείπουν οι μεγάλες αγκαλιές σου, το όμορφο χαμόγελό σου, τα ηλίθια αστεία του μπαμπά σου που έκαναν τα μάτια μου να γυρίζουν. Μου λείπει ο τρόπος που έπαιζες και γελούσες με τον Yioti και με έκανες να αισθάνομαι απόλυτα σίγουρος ότι ήσουν ο καλύτερος μπαμπάς που θα μπορούσαν να έχουν τα μωρά μου. Ήσουν ο καλύτερός μου φίλος Chili. Περάσαμε χρόνια τραύματος και σκότους και όταν βρεθήκαμε τελικά είδαμε το φως. Αλλάξαμε ο ένας τον άλλον με τον πιο όμορφο τρόπο και είμαι τόσο περήφανη για τον άντρα που έγινες. Είχες την πιο ευγενική καρδιά και τις πιο αγνές προθέσεις, και με αγάπησες περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο.
Ευγενικέ μου γίγαντα, φασόλια τσίλι μου, δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει τώρα. Δεν είμαι προετοιμασμένη για ό,τι χρειάζεται για να μεγαλώσω το αγόρι μας χωρίς εσένα. Αλλά όταν κοιτάζω το όμορφο πρόσωπό του και τη μύτη που μοιράστηκες, ξαφνικά ξέρω ότι έχω τη δύναμη που χρειάζεται για να μεγαλώσω έναν άντρα. Θα σε ξέρει πάντα, με περισσότερους από έναν τρόπους. Εσύ θα είσαι το πρότυπό του και αν αποδειχθεί ο μισός άντρας που ήσουν, εγώ θα είμαι η πιο περήφανη μητέρα στη γη. Θα τον βλέπεις να μεγαλώνει και θα νιώθει την παρουσία σου σε κάθε βήμα. Υπόσχομαι [
Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά ψυχή μου με όλα όσα είμαι. Δεν αντέχω τον πόνο. Παρακαλώ καθοδήγησέ με και προστάτεψε μας. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς εσένα.
Επιτέλους απελευθερώθηκες από τους ανθρώπινους δεσμούς σου άγγελέ μου. Αναπαύσου στον παράδεισο. Μου λείπεις τόσο γαμώτο πολύ».
https://www.protothema.gr/greece/articl ... o-emvolio/
https://www.reuters.com/legal/governmen ... 021-11-18/perseus έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 09:14Και ουτε πρόκειται σε αυτη την ζωη σε 55 χρονια θα τα δωσουνΚαdy έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 13:47δεν εχω προσβαση στα αρχεια της φαιζερ,στηριζομαι σε καταγεγραμενες μαρτυριες των θυματων της ομωςstavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:34
Βάζε επίσημες πηγές σε αυτά που παραθέτεις για να μπορούμε να συζητάμε.
Πχ. την καταγεγραμμένη παρενέργεια στην Pfizer.![]()
εσυ μπορεις να μου πεις ,αφου εισαι τοσο τυπικος,τα ονοματα των ''''91 νεκρων απο κορονοιο''' που '''''πεθαναν''' προχθες?![]()
λογικο να θελουν μεχρι το 2076(Reuters) - Freedom of Information Act requests are rarely speedy, but when a group of scientists asked the federal government to share the data it relied upon in licensing Pfizer’s COVID-19 vaccine, the response went beyond typical bureaucratic foot-dragging.
As in 55 years beyond.
That’s how long the Food & Drug Administration in court papers this week proposes it should be given to review and release the trove of vaccine-related documents responsive to the request. If a federal judge in Texas agrees, plaintiffs Public Health and Medical Professionals for Transparency can expect to see the full record in 2076.
αν συνεχιστει το προγραμμα απεριοριστου εμβολιασμου θα χουν απομεινει το πολυ 100εκ ανθρωποι μεχρι τοτε που θα ναι δικτυωμενοι ολοι την ωρα στο metaverse 30.0
Σίγουρα δεν θέλεις τηλέφωνα και διεθύνσεις;Καdy έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 13:06εσυ που γραφεις ''εμπεριστατωμενα'' πες μου τα ονοματα των ''91 νεκρων απο κοβιντ'' τοτε![]()
οχι,απλως ονοματεπωνυμο και ηλικια,οπως εδωσα εγω με την 12χρονη κοπελα που εμεινε παραλυτη απο το φαιζερ
εσυ που εισαι τοσο τυπικος σιγουρα θα εχεις τα στοιχεια
εσυ που εισαι τοσο τυπικος σιγουρα θα εχεις τα στοιχεια
Δεν υπάρχει 12χρονη που έμεινε παράλυτη από το Πφάιζερ.Καdy έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 13:41 (...) με την 12χρονη κοπελα που εμεινε παραλυτη απο το φαιζερ (...)
Οι άνθρωποι δέχθηκαν καλοπροαίρετα να ασχοληθούν με την υπόθεση περιμένοντας τα στοιχεία.
Ακόμα περιμένουν στοιχεία στα δικαστήρια εκεί, που αποδεικνύουν σχέση εμβολίου και παραλυσίας.
Αν τα έχεις εσύ, μην ξεχάσεις να τους τα πας. Η ίδια η άτυχη κοπέλα τα ψάχνει ακόμα.
ναι,εμεινε παραλυτη απο μονη της για να δυσφημισει τον μπουρλα
τα ονοματα των ''''''91 νεκρων απο κοβιντ''''' εχεις διαθεσιμα?
τα ονοματα των ''''''91 νεκρων απο κοβιντ''''' εχεις διαθεσιμα?
Οι άνθρωποι μένουν παράλυτοι πολύ πριν τα εμβόλια, πολύ πριν το ηλεκτρικό ρεύμα και πολύ πριν να ανακαλύψουν τον τροχό.
Τις ίδιες ανοησίες έγραφες και πιο πριν, με τις μυοκαρδίτιδες όταν σου έδειξα ότι 7-10 νέοι, κάτω των 18 πεθαίνουν από μυοκαρδίτιδα κάθε μήνα στην Ελλάδα, εδώ και δεκαετίες.
Τις ίδιες κι όταν σου έδειξα ότι επαγγελματίες αθλητές μένουν στον τόπο, κατά την διάρκεια της άθλησης, με συχνότητα περίπου 1 στους 100.000 από διάφορες αιτίες, εδώ και δεκαετίες.
Συμφωνώ πως οι άνθρωποι πέθαιναν απρόσμενα και πριν τα μπόλια,απλώς μετά τα μπόλια αυτά για κάποιο λόγο οι ανεξήγητοι θάνατοι αυξήθηκαν
Τα ονόματα των 91 νεκρών από κοουβιντ ναιντιν έχεις διαθέσιμα?γιατί μπορώ να υποθέσω κι εγώ πως αυτοί οι άνθρωποι δεν υπήρξαν καν
Τα ονόματα των 91 νεκρών από κοουβιντ ναιντιν έχεις διαθέσιμα?γιατί μπορώ να υποθέσω κι εγώ πως αυτοί οι άνθρωποι δεν υπήρξαν καν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 2657 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-
- 1 Απαντήσεις