Εμένα ήρθε χτε να μου πέμψει το χαρτί με τον κωδικό ένα πολύ καλό νακιμού, η αλήθεια είναι ότι μου πέρασε από το μυαλό να μην την κάνω ηλεχτρονικά μιας και μου άφησε το τηλ της "σε περίπτωση που έχω πρόβλημα ή δεν μπορέσω".perseus έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 08:39 Το εκανα χθες οπως ειπα χαζες ερωτησεις καποιες τελειως δυσνοητες,αυτο με το ζεστο νερο το αποκορύφωμα προχειρότητας,παρολα αυτα θα παρω τηλεφωνο το γλομενοφιο διοτι εκανε ωραια γράμματα αρα εχω ελπίδες να ειναι και ωραια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα αυτοαπογραφηθείτε;
Re: Θα αυτοαπογραφηθείτε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
α)ειτε συμπληρωνεις τα στοιχεια κανονικα και λες να μην σε απογραψουν στο αλλο σπιτι σαν μελος του νοικοκυριουCecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:11Δες το συγκεκριμένα, σε ρωτάει:alekhine έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:01αν μενει καποιος στην κυρια κατοικια τοτε μπορεις να μην την βαλεις καν - η απογραφη ειναι πρωτα κατοικιων, οποτε θα την απογραψει αυτος που μενει εκει και αν δεν μενεις μονιμα εκει δεν θα σε δηλωσει κανCecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 13:53 Λύστε μου μια απορία, μήπως ξέρετε.
Σου δίνει 2 επιλογές. 1. Να απογραφείς ως μέλος νοικοκυριού και 2. ως φιλοξενούμενος. Εγώ δηλώνω δευτερεύουσα κατοικία το σπίτι το συγκεκριμένο και με υποχρεώνει για να το κάνω να εγγραφώ ως φιλοξενούμενη.
Μετά από κάτω που βάζω τα στοιχεία της μόνιμης κατοικίας μου βγάζει όταν βάζω το ποντίκι από πάνω ότι αφορά αυτούς που δεν υπάρχει μέλος στη μόνιμη κατοικία να τον απογράψει, γιατί λείπουν. Εμένα υπάρχει άνθρωπος να με απογράψει. Τί στο διάτανο συμπληρώνω σε αυτήν την περίπτωση;
Μα τί μαλακία είναι να κάνουμε απογραφή ουσιαστικά ανά κατοικία και όχι ανά άνθρωπο!
*6. Ποια είναι η σχέση σας με το νοικοκυριό;
α. Είστε μέλος του νοικοκυριού (άτομο που διαμένει μόνιμα στην απογραφόμενη κατοικία)
β. Είστε προσωρινά φιλοξενούμενος σε αυτήν την κατοικία και δεν θα απογραφείτε στη μόνιμη κατοικία σας επειδή δεν υπάρχει κανείς εκεί για να δώσει πληροφορίες
Βάζω το β, γιατί δε διαμένω μόνιμα στην απογραφόμενη κατοικία, αλλά το β σου ανοίγει καρτέλα να δώσεις στοιχεία τώρα της μόνιμης σε περίπτωση που δεν υπάρχει κανείς να με απογράψει. Σε μενα υπάρχει άνθρωπος να με απογράψει. Ε τί κάνω σε αυτή την περίπτωση;
β) απογραφεσαι εκει που μενεις αυτη την στιγμη σαν μελος του νοικοκυριου και τελειωνει εκει το θεμα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Cecily Anne
Το β δεν παίζει διότι δεν είμαι μόνιμη κάτοικος, οπότε δεν έχει νόημα. Το α δεν ξέρω πώς το εννοείς. Θα δείχνει η δική μου καρτέλα ότι είμαι μέλος ενός νοικοκυριού και σε αυτή του άλλου δε θα είμαι μέλος πια; Τεσπα. Εκνευρίστηκα, χες το.alekhine έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:16α)ειτε συμπληρωνεις τα στοιχεια κανονικα και λες να μην σε απογραψουν στο αλλο σπιτι σαν μελος του νοικοκυριουCecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:11Δες το συγκεκριμένα, σε ρωτάει:alekhine έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:01
αν μενει καποιος στην κυρια κατοικια τοτε μπορεις να μην την βαλεις καν - η απογραφη ειναι πρωτα κατοικιων, οποτε θα την απογραψει αυτος που μενει εκει και αν δεν μενεις μονιμα εκει δεν θα σε δηλωσει καν
α. Είστε μέλος του νοικοκυριού (άτομο που διαμένει μόνιμα στην απογραφόμενη κατοικία)
β. Είστε προσωρινά φιλοξενούμενος σε αυτήν την κατοικία και δεν θα απογραφείτε στη μόνιμη κατοικία σας επειδή δεν υπάρχει κανείς εκεί για να δώσει πληροφορίες
Βάζω το β, γιατί δε διαμένω μόνιμα στην απογραφόμενη κατοικία, αλλά το β σου ανοίγει καρτέλα να δώσεις στοιχεία τώρα της μόνιμης σε περίπτωση που δεν υπάρχει κανείς να με απογράψει. Σε μενα υπάρχει άνθρωπος να με απογράψει. Ε τί κάνω σε αυτή την περίπτωση;
β) απογραφεσαι εκει που μενεις αυτη την στιγμη σαν μελος του νοικοκυριου και τελειωνει εκει το θεμα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ωραία τα "απογραφικά" μέχρι στιγμής.
Πρελούδιο όμως για τα ακόμα καλύτερα που θα ακολουθήσουν, με την επι τόπου απογραφή των λάθρο
Πρελούδιο όμως για τα ακόμα καλύτερα που θα ακολουθήσουν, με την επι τόπου απογραφή των λάθρο
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- hellegennes
Συμπληρώνεις κανονικά τα στοιχεία σου και, όταν απογραφείς στην μόνιμη κατοικία σου, συμπληρώνει το άτομο που βρίσκεται εκεί πάλι τα στοιχεία σου. Απογράφεσαι έτσι ως φιλοξενούμενη στην τωρινή σου κατοικία και ως μόνιμη στην άλλην. Δεν σε μετράει δύο φορές σαν άτομο γιατί γίνεται ηλεκτρονικά η αντιστοίχιση.Cecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:18Το β δεν παίζει διότι δεν είμαι μόνιμη κάτοικος, οπότε δεν έχει νόημα. Το α δεν ξέρω πώς το εννοείς. Θα δείχνει η δική μου καρτέλα ότι είμαι μέλος ενός νοικοκυριού και σε αυτή του άλλου δε θα είμαι μέλος πια; Τεσπα. Εκνευρίστηκα, χες το.alekhine έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:16α)ειτε συμπληρωνεις τα στοιχεια κανονικα και λες να μην σε απογραψουν στο αλλο σπιτι σαν μελος του νοικοκυριουCecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:11
Δες το συγκεκριμένα, σε ρωτάει:
Αυτό που συμβαίνει είναι ότι απογράφεσαι σε δυο κατοικίες, μια ως φιλοξενούμενη και μια ως μόνιμη. Αυτό δίνει έναν λόγο μόνιμου/μη μόνιμου πληθυσμού ανά περιοχή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Αυτό υπέθεσα μέχρι που διάβασα το "Είστε προσωρινά φιλοξενούμενος σε αυτήν την κατοικία και δεν θα απογραφείτε στη μόνιμη κατοικία σας επειδή δεν υπάρχει κανείς εκεί για να δώσει πληροφορίες"hellegennes έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:29Συμπληρώνεις κανονικά τα στοιχεία σου και, όταν απογραφείς στην μόνιμη κατοικία σου, συμπληρώνει το άτομο που βρίσκεται εκεί πάλι τα στοιχεία σου. Απογράφεσαι έτσι ως φιλοξενούμενη στην τωρινή σου κατοικία και ως μόνιμη στην άλλην. Δεν σε μετράει δύο φορές σαν άτομο γιατί γίνεται ηλεκτρονικά η αντιστοίχιση.Cecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:18Το β δεν παίζει διότι δεν είμαι μόνιμη κάτοικος, οπότε δεν έχει νόημα. Το α δεν ξέρω πώς το εννοείς. Θα δείχνει η δική μου καρτέλα ότι είμαι μέλος ενός νοικοκυριού και σε αυτή του άλλου δε θα είμαι μέλος πια; Τεσπα. Εκνευρίστηκα, χες το.alekhine έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:16
α)ειτε συμπληρωνεις τα στοιχεια κανονικα και λες να μην σε απογραψουν στο αλλο σπιτι σαν μελος του νοικοκυριου
Αυτό που συμβαίνει είναι ότι απογράφεσαι σε δυο κατοικίες, μια ως φιλοξενούμενη και μια ως μόνιμη. Αυτό δίνει έναν λόγο μόνιμου/μη μόνιμου πληθυσμού ανά περιοχή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Citroenakias έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 17:00Θα πάρει τα τρία μου ο Μητσοτάκης. Κατευθείαν στην τουαλέτα θα πάει ο φακελος του
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
2 φοιτητές στην Αθήνα που συγκατοικούν και ο ένας είναι από Αλεξανδρούπολη και ο άλλος από Καλαμάτα, θεωρούνται για την ΕΛΣΤΑΤ, μόνιμοι κάτοικοι και μέλη του νοικοκυριού. Δεν απογράφονται στα πατρικά τους.Cecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:18Το β δεν παίζει διότι δεν είμαι μόνιμη κάτοικος, οπότε δεν έχει νόημα. Το α δεν ξέρω πώς το εννοείς. Θα δείχνει η δική μου καρτέλα ότι είμαι μέλος ενός νοικοκυριού και σε αυτή του άλλου δε θα είμαι μέλος πια; Τεσπα. Εκνευρίστηκα, χες το.alekhine έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:16α)ειτε συμπληρωνεις τα στοιχεια κανονικα και λες να μην σε απογραψουν στο αλλο σπιτι σαν μελος του νοικοκυριουCecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:11
Δες το συγκεκριμένα, σε ρωτάει:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- hellegennes
Αγνόησέ το. Όταν γίνει η απογραφή στην μόνιμη κατοικία σου, είτε θα υπάρχει μια διπλοεγγραφή που το σύστημα θα την αναγνωρίσει ως διπλοεγγραφή αυτόματα είτε δεν θα σε συμπεριλάβουν και έχει ήδη φανεί η μόνιμη κατοικία σου απ' αυτό που συμπληρώνεις τώρα.Cecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:31 Αυτό υπέθεσα μέχρι που διάβασα το "Είστε προσωρινά φιλοξενούμενος σε αυτήν την κατοικία και δεν θα απογραφείτε στη μόνιμη κατοικία σας επειδή δεν υπάρχει κανείς εκεί για να δώσει πληροφορίες"
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μη ξεχασεις να το ριξεις στη τουαλετα μετα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- Cecily Anne
Πάμε πάλι, δεν με αφορά αυτό που λες διότι δεν είμαι μόνιμη κάτοικος. Κάνω μία ερώτηση συγκεκριμένη, αν δεν ξέρεις, μην απαντάς, το να μου λες κάτι άσχετο δικό σου, δεν με αφορά.vagabondo έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:342 φοιτητές στην Αθήνα που συγκατοικούν και ο ένας είναι από Αλεξανδρούπολη και ο άλλος από Καλαμάτα, θεωρούνται για την ΕΛΣΤΑΤ, μόνιμοι κάτοικοι και μέλη του νοικοκυριού. Δεν απογράφονται στα πατρικά τους.Cecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:18Το β δεν παίζει διότι δεν είμαι μόνιμη κάτοικος, οπότε δεν έχει νόημα. Το α δεν ξέρω πώς το εννοείς. Θα δείχνει η δική μου καρτέλα ότι είμαι μέλος ενός νοικοκυριού και σε αυτή του άλλου δε θα είμαι μέλος πια; Τεσπα. Εκνευρίστηκα, χες το.alekhine έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:16
α)ειτε συμπληρωνεις τα στοιχεια κανονικα και λες να μην σε απογραψουν στο αλλο σπιτι σαν μελος του νοικοκυριου
Σωστό.vagabondo έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:342 φοιτητές στην Αθήνα που συγκατοικούν και ο ένας είναι από Αλεξανδρούπολη και ο άλλος από Καλαμάτα, θεωρούνται για την ΕΛΣΤΑΤ, μόνιμοι κάτοικοι και μέλη του νοικοκυριού. Δεν απογράφονται στα πατρικά τους.Cecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:18Το β δεν παίζει διότι δεν είμαι μόνιμη κάτοικος, οπότε δεν έχει νόημα. Το α δεν ξέρω πώς το εννοείς. Θα δείχνει η δική μου καρτέλα ότι είμαι μέλος ενός νοικοκυριού και σε αυτή του άλλου δε θα είμαι μέλος πια; Τεσπα. Εκνευρίστηκα, χες το.alekhine έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:16
Η ΕΛΣΤΑΤ ενδιαφέρεται για την κύρια κατοικία.
Όταν απογράφεσαι ως φιλοξενούμενος, δηλώνεις την κύρια κατοικία σου και στην ουσία απογράφεσαι ως μόνιμος κάτοικος της κύριας κατοικίας σου που φιλοξενείται σε άλλο σπίτι προσωρινά και δεν μπορεί να απογραφεί σε εκείνη.
Η βεβαίωση απογραφής θα βγάλει τα στοιχεία της ΚΥΡΙΑΣ κατοικίας σου.
- Cecily Anne
Αυτό σκέφτομαι να κάνω, για να είμαι ειλικρινής. Να συμπληρώσω κι εγώ αναλυτικά στη συμπλήρωση της δευτερεύουσας τα στοιχεία της κύριας και να με δηλώσει η μάνα μου στη συμπλήρωση της κύριας ως μέλος και ας λέει ότι αφορά μόνο όσους δεν έχουν κάποιον να τους δηλώσει.hellegennes έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:35Αγνόησέ το. Όταν γίνει η απογραφή στην μόνιμη κατοικία σου, είτε θα υπάρχει μια διπλοεγγραφή που το σύστημα θα την αναγνωρίσει ως διπλοεγγραφή αυτόματα είτε δεν θα σε συμπεριλάβουν και έχει ήδη φανεί η μόνιμη κατοικία σου απ' αυτό που συμπληρώνεις τώρα.Cecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:31 Αυτό υπέθεσα μέχρι που διάβασα το "Είστε προσωρινά φιλοξενούμενος σε αυτήν την κατοικία και δεν θα απογραφείτε στη μόνιμη κατοικία σας επειδή δεν υπάρχει κανείς εκεί για να δώσει πληροφορίες"
Ωχ ωχ ωχ....
τελικα δεν ειναι μονο οι Ελλάνιοι......
Απογραφη πληθυσμου 2021
από λοβιτούρα
Θα ήθελα να διαβάσω απόψεις για την απογραφή πληθυσμού 2021...
https://athens.indymedia.org/post/1615504/
Γράψτους στ'αρχίδια σου
Είμαστε αναρχικοί, δε συνεργαζόμαστε με κράτος και εξουσία.
Δεν απογραφόμαστε, (επειδή μας το ζητάνε)
Δεν εμβολιαζόμαστε, ( επειδή μας το επιβάλουνε)
Δεν ψηφίζουμε, (επειδή μας υποχρεώνουν)
Κυκλοφορούμε παντού και πάντα (με ή χωρίς Lockdown) μες την πόλη και εργαζόμαστε για την ανατροπή του υπάρχοντος όπου βρισκόμαστε, με όποιο μέσο διαθέτουμε
Να πούμε όχι στην απογραφή
Δεν έχω απογραφεί ποτέ, όταν απογραφέας στη πόρτα μου φώναζε δυνατά με φασιστικό στυλ "είναι υποχρεωτικό, ανοίχτε γιατί θα έχετε πρόβλημα" εγώ δεν άνοιξα. Δεν είχα ποτέ κανένα νομικό πρόβλημα.
Η απογραφή έχει σκοπό τη χάραξη κυβερνητικής πολιτικής. Η κυβερνητική πολιτική είναι πάντοτε για το συμφέρον των καπιταλιστών. Άρα οτιδήποτε βοηθάει τη χάραξη κυβερνητικής πολιτικής είναι εναντίων των εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένου της απογραφής.
Απογραφη πληθυσμου 2021
από λοβιτούρα
Θα ήθελα να διαβάσω απόψεις για την απογραφή πληθυσμού 2021...
https://athens.indymedia.org/post/1615504/
Γράψτους στ'αρχίδια σου
Είμαστε αναρχικοί, δε συνεργαζόμαστε με κράτος και εξουσία.
Δεν απογραφόμαστε, (επειδή μας το ζητάνε)
Δεν εμβολιαζόμαστε, ( επειδή μας το επιβάλουνε)
Δεν ψηφίζουμε, (επειδή μας υποχρεώνουν)
Κυκλοφορούμε παντού και πάντα (με ή χωρίς Lockdown) μες την πόλη και εργαζόμαστε για την ανατροπή του υπάρχοντος όπου βρισκόμαστε, με όποιο μέσο διαθέτουμε
Να πούμε όχι στην απογραφή
Δεν έχω απογραφεί ποτέ, όταν απογραφέας στη πόρτα μου φώναζε δυνατά με φασιστικό στυλ "είναι υποχρεωτικό, ανοίχτε γιατί θα έχετε πρόβλημα" εγώ δεν άνοιξα. Δεν είχα ποτέ κανένα νομικό πρόβλημα.
Η απογραφή έχει σκοπό τη χάραξη κυβερνητικής πολιτικής. Η κυβερνητική πολιτική είναι πάντοτε για το συμφέρον των καπιταλιστών. Άρα οτιδήποτε βοηθάει τη χάραξη κυβερνητικής πολιτικής είναι εναντίων των εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένου της απογραφής.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
https://www.liberal.gr/apopsi/ki-o-iosi ... tan/415965

Για τους αρνητές απογραφής...... ένα χιλιαρικάκι ευρώ πρόστιμο στην εφορία, που θα προβλέπεται ότι θα σβηστεί μόλις φέρουν απόδειξη ότι απογράφηκαν.
Μόλις εγγραφεί το πρόστιμο, ένα mail στο κάθε ΑΦΜ που τον ενημερώνει ότι χρωστά χίλια ευρώ στην εφορία. Να δείτε για πότε θα τρέξουν όλοι να δουν πούθε προκύπτει το χρέος και να δείτε για πότε θα μπουν στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ για να απογραφούν.
Για να δούμε επίσης πόσοι είναι οι γενναίοι και οι μάγκες ιδεολόγοι που θα προτιμήσουν να πληρώσουν χίλια ευρώ παρά να πουν πως τους λένε, πόσα δωμάτια έχει το σπίτι τους κι αν έχει κεντρική θέρμανση.
Άντε γιατί παράγινε η ιστορία με τους παλαβούς, που κάνουν αντίσταση στο πουθενά.
Όταν γεννήθηκε ο Χριστός, η Παναγία με τον Ιωσήφ βρέθηκαν στην Βηθλεέμ λόγω απογραφής πληθυσμού, ανόητε.
Ε ανόητε.

Για τους αρνητές απογραφής...... ένα χιλιαρικάκι ευρώ πρόστιμο στην εφορία, που θα προβλέπεται ότι θα σβηστεί μόλις φέρουν απόδειξη ότι απογράφηκαν.
Μόλις εγγραφεί το πρόστιμο, ένα mail στο κάθε ΑΦΜ που τον ενημερώνει ότι χρωστά χίλια ευρώ στην εφορία. Να δείτε για πότε θα τρέξουν όλοι να δουν πούθε προκύπτει το χρέος και να δείτε για πότε θα μπουν στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ για να απογραφούν.
Για να δούμε επίσης πόσοι είναι οι γενναίοι και οι μάγκες ιδεολόγοι που θα προτιμήσουν να πληρώσουν χίλια ευρώ παρά να πουν πως τους λένε, πόσα δωμάτια έχει το σπίτι τους κι αν έχει κεντρική θέρμανση.
Άντε γιατί παράγινε η ιστορία με τους παλαβούς, που κάνουν αντίσταση στο πουθενά.
Όταν γεννήθηκε ο Χριστός, η Παναγία με τον Ιωσήφ βρέθηκαν στην Βηθλεέμ λόγω απογραφής πληθυσμού, ανόητε.
Ε ανόητε.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..