Εσύ ρε φίλε δεν ήσουν ο οικογενειαρχης ή κάνω λαθος; τα βράδια παίζεις τον γαμάο μάο;Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 08:21Αμέ. Το πιο γλυκό ψωμί γίνεται έτσι.Naida έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 06:05Με την μπσωλή ζυμώνεις εσύ; ελπίζω να μην είσαι φούρναρης και πουλάς στον κόσμο ψωμί![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όμορφες plus size γυναίκες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Όμορφες plus size γυναίκες
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν πάει ένα προς ένα η αναλογία. Όσες είναι κάτω των 60 δεν "ζυμώνονται", τις παίρνεις στα χέρια και στα όρθια.Gherschaagk έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 08:27Έχεις δει γυναίκα 50 κιλά με ύψος 1,65 και πάνω;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ε, οργώσαμε και κάποια άλλα χωράφια εκτός από αυτό που σπείραμε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 08:33Εσύ ρε φίλε δεν ήσουν ο οικογενειαρχης ή κάνω λαθος; τα βράδια παίζεις τον γαμάο μάο;Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 08:21Αμέ. Το πιο γλυκό ψωμί γίνεται έτσι.Naida έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 06:05
Με την μπσωλή ζυμώνεις εσύ; ελπίζω να μην είσαι φούρναρης και πουλάς στον κόσμο ψωμί![]()
![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Λες για ζυμάρι 50 κιλά που σε πετάει πίσω.Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 08:35Δεν πάει ένα προς ένα η αναλογία. Όσες είναι κάτω των 60 δεν "ζυμώνονται", τις παίρνεις στα χέρια και στα όρθια.
Θεωρείς πως μια γυναίκα στα 50 κιλά είναι χοντρή, αφράτη, τσουπωτή, κανονική;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ο μόνος τρόπος που θα έκανα έρωτα στις 3 και 5 θα ήταν να με δέσουν στο κρεβάτι και να με αναγκάσουν να κάνω τη σεξουαλική πράξη. Η μία θα αναλάμβανε το πάνω μέρος μου κι η άλλη το κάτω. Θα φορούσαν και οι δύο μυτερές γόβες ενώ από την κουζίνα θα μου ερχόταν η μυρωδιά των εδεσμάτων που θα είχαν ετοιμάσει για μετά.Volk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 16:09Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 08:41 πλακα κάνεις ρε μπουμπη. Αυτες είναι χοντρές. Που ζεις ρε φίλε; Σε πίνακα του ρούμπενς; α τι ειπα πάλι ο πούστης.
3 και 5 απο αυτες που εχει ανεβασει, αξιζουν ενα δυνατο ματς, εχουν εντονο σεξουαλισμο!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν θες μία δλδ αλλά 2 και να σε δέσουν στο κρεβάτι. Να σε ξεθεώσουμε αρκεί να σε ταΐσουν μετά.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 08:49Ο μόνος τρόπος που θα έκανα έρωτα στις 3 και 5 θα ήταν να με δέσουν στο κρεβάτι και να με αναγκάσουν να κάνω τη σεξουαλική πράξη. Η μία θα αναλάμβανε το πάνω μέρος μου κι η άλλη το κάτω. Θα φορούσαν και οι δύο μυτερές γόβες ενώ από την κουζίνα θα μου ερχόταν η μυρωδιά των εδεσμάτων που θα είχαν ετοιμάσει για μετά.Volk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 16:09Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 08:41 πλακα κάνεις ρε μπουμπη. Αυτες είναι χοντρές. Που ζεις ρε φίλε; Σε πίνακα του ρούμπενς; α τι ειπα πάλι ο πούστης.
3 και 5 απο αυτες που εχει ανεβασει, αξιζουν ενα δυνατο ματς, εχουν εντονο σεξουαλισμο!
Κίνκυ.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ναι, αλλά δύο είναι το όριο μου. Δεν το έκανα ποτέ με δύο ταυτόχρονα, αν δεν βάλω μέσα κάτι καργιόλες γίδες στο χωριό μου, και θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον για μένα. Βλέπω ότι υπάρχει διαφορά στο χρώμα οπότε όταν θα εναλλάσονταν τα ωραία αιδοία στην ακόρεστη γλώσσα μου, θα καταλάβαινα ποιο είναι ποιο. Καύλωσα πάλι πρωινιάτικα.Gherschaagk έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 08:56Δεν θες μία δλδ αλλά 2 και να σε δέσουν στο κρεβάτι. Να σε ξεθεώσουμε αρκεί να σε ταΐσουν μετά.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 08:49Ο μόνος τρόπος που θα έκανα έρωτα στις 3 και 5 θα ήταν να με δέσουν στο κρεβάτι και να με αναγκάσουν να κάνω τη σεξουαλική πράξη. Η μία θα αναλάμβανε το πάνω μέρος μου κι η άλλη το κάτω. Θα φορούσαν και οι δύο μυτερές γόβες ενώ από την κουζίνα θα μου ερχόταν η μυρωδιά των εδεσμάτων που θα είχαν ετοιμάσει για μετά.Volk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 16:09
Κίνκυ.
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Κολλησες στο νούμερο, παρότι σου είπα πως δεν πάει 1:1 η αναλογία. Το ζυμάρι 50 κιλών είναι το όριο που μπορούσε παλιά να ζυμώσει ένας γεροδεμένος φούρναρης, και που μπορούσε κάπως να το κουμαντάρει. Για αυτό είπα 50 κιλά. Τώρα, τα ζυμωνουν ολα οι μηχανές, μόνο το πλάσιμο γίνεται χειρωνακτικά. Τι θες τώρα, κατηγοριοποίηση βάσει του BMI; Υπάρχουν αδύνατες, λεπτές, πιασιματούλες, αφράτες, μπαμπάσικες, χοντρές και υπάρχει και κατηγορία τοφαλέ και θωρηκτού Ποτέμκιν. Είπαμε, τα πιασίματα είναι τα χερούλια του έρωτα, αλλά δεν θα γίνουμε και κάπτεν Άχαμπ.Gherschaagk έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 08:40Λες για ζυμάρι 50 κιλά που σε πετάει πίσω.Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 08:35Δεν πάει ένα προς ένα η αναλογία. Όσες είναι κάτω των 60 δεν "ζυμώνονται", τις παίρνεις στα χέρια και στα όρθια.
Θεωρείς πως μια γυναίκα στα 50 κιλά είναι χοντρή, αφράτη, τσουπωτή, κανονική;
☦𓀢
☦𓀢
9/10 για την όρθια και 7/10 για την καθισμενη
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Ποιος δεν την έχει κάνει σφεντόνα για πάρτη της;
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ.
δυνατο point.Naida έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 23:34
Τελοσπαντων, μην προγκατε τους αφρατολοβερς. Σκεφτείτε, λιγότερες φεμινίστριες.
ευελπιστω να εχω κανει κι εγω κατι στη ζωη μου για να σωσω καποιες γυναικες απο τετοια καταντια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Λυπάμαι που θα το πω,αλλά έχει στυλ.
Το ντύσιμό της παραπέμπει σε mod/ska/skinhead fashion,εγκρίνεται.
Φάτσα,δεν...ντεκαβλέ.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Χάλασε και η Ουρανίτσα, μην την ψάχνετε σε μπιμπιντάμπελγιου ατραπούς πλέον

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μικρή δεν της είχαν μιλήσει για τις οριζόντιες ρίγες;BigChiefWahoo έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 11:43Λυπάμαι που θα το πω,αλλά έχει στυλ.
Το ντύσιμό της παραπέμπει σε mod/ska/skinhead fashion,εγκρίνεται.
Φάτσα,δεν...ντεκαβλέ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-
- 10 Απαντήσεις