Πόσες φορές τα πλένεις την ημέρα, τα δόντια σου;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 14:02Δεν σου κάθομαι. Βρες κανένα κορίτσι.sys3x έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 13:34Σε είπα να βγούμε να κεράσω ποτάρα - καφέ την προηγούμενη Τρίτη, δεν ήθελες.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός από 1/2/2022 στην Αυστρία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός από 1/2/2022 στην Αυστρία.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Στο μεταξύ, στη Γη των Ελευθέρων:

https://www.foxbusiness.com/economy/dis ... ne-mandateDisney World pauses COVID-19 vaccine mandate
Florida's governor signed new legislation this week aimed at restricting COVID-19 vaccine mandates by employers
"I told Floridians that we would protect their jobs, and today we made that the law," DeSantis said in a press release this week. "Nobody should lose their job due to heavy-handed COVID mandates, and we had a responsibility to protect the livelihoods of the people of Florida. I’m thankful to the Florida Legislature for joining me in standing up for freedom."
Effective immediately, private employer COVID-19 vaccine mandates are prohibited. Employers who violate employee health protections will be fined up to $50,000 per violation. Government entities may not require COVID-19 vaccinations of anyone. Educational institutions may not require students to be vaccinated against COVID-19. School districts may not have school face mask policies or quarantine healthy students. Parents and students may sue violating school districts and recover costs and attorney's fees.![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ακου να σου πω μπούμερ (τουλάχιστον έχεις γνώθι σαυτόν και δεν θα σκούζεις πως σε βρίζω), μην προσπαθείς να μου χρεώσεις τα στραβά της γενιάς σου. Όποιος κάνει κάτι από αυτά, μόνον μπούμερ μπορεί να είναι.BOOMER έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:37Juno έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 20:20 Ωραία σπάτε πλάκα, όμως κανείς δεν αναρωτιέται πώς θα επιβάλλουν τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς;
Δεν λέω για lock downs και υποχρεωτικά rapid, αλλά για εικόνες να σπάει η αστυνομία την πόρτα και να σέρνει τον κόσμο για εμβολιασμό ή να επιβάλλουν φυλάκιση.
Καταλαβαίνετε πως αν γίνει η αρχή, θα υπάρχει προηγούμενο για να καταπατηθούν ελευθερίες;
Οπως επιβάλλεται για όλα τα υπόλοιπα εμβόλια που είναι υποχρεωτικά εδώ και δεκαετίες.
Καταλαβαίνεις πως η αρχή έγινε από τότε που οι άνθρωποι οργανώθηκαν σε κοινωνίες;
Εννοείται ότι για να συμμετέχεις στην κοινωνία μας , έχεις συμφωνήσει ότι δεν είσαι ελεύθερη να ουρείς στα πόδια των περαστικών , να κολλάς τα κακάδια απ τη μύτη σου στα μαλλιά του διπλανού ,να αφορεύεις στα συντριβάνια , να κάνεις εμετό στις κατσαρόλες εστιατορίων ή να μεταδίδεις ιούς επειδή σου έμεινε απωθημένο που τα άλλα παιδάκια στο σχολείο καταλάβαιναν την κυρία ,ενώ εσύ όχι.
Ανάλογοι κανόνες υπάρχουν για εκατοντάδεις ζητήματα ,ανεξαρτήτως φυλής ,θρησκείας,πολιτεύματος κλπ κλπ. Γι αυτό και η εκληματικότητα διαχωρίζεται σε πολιτική ,οικονομική ,ποινική ,υγειονομική κλπ κλπ.
Διαβάζω τις βλακείες που έγραψες και φαίνεται ξεκάθαρα το παράπονό σου. Αν καταπιέζεσαι που δεν μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα μέσα στην κοινωνία μας, να πας για ψυχοθεραπεία.
Επίσης καταλάβαινα την κυρία πολύ πιο γρήγορα από όλα τα άλλα παιδάκια. Εσύ από την άλλη, φαίνεται να έχεις σοβαρό θέμα στην κατανόηση απλού κειμένου.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται εδώ. Εγώ γιατί να ασχοληθώ με την Αυστραλία, μήπως θα πάω να μείνω εκεί;BigChiefWahoo έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 22:02Australian Police likes this post.Juno έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 20:20 Ωραία σπάτε πλάκα, όμως κανείς δεν αναρωτιέται πώς θα επιβάλλουν τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς;
Δεν λέω για lock downs και υποχρεωτικά rapid, αλλά για εικόνες να σπάει η αστυνομία την πόρτα και να σέρνει τον κόσμο για εμβολιασμό ή να επιβάλλουν φυλάκιση.
Καταλαβαίνετε πως αν γίνει η αρχή, θα υπάρχει προηγούμενο για να καταπατηθούν ελευθερίες;
Χαμπάρι δεν έχεις πάρει τι γίνεται εκεί,ε ;
Εγώ βλέπω πως η κατάσταση πολώνεται και δεν μου αρέσει.
Αυτό ρωτάω εδώ και τόσες σελίδες και κάποιοι μπούμερς που ξέρουν μόνον να στέκονται μπροστά στο ΑΤΜ κάθε πρώτη του μηνός, απάντησαν χωρίς να έχουν καταλάβει την ερώτηση.nostromos έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:17 εχω απορια πως θα γινει αναγκαστικος ο εμβολιασμος ... θα μπαινει η αστυνομια σε σπιτια και νοσοκομοι θα καρφωνουνε το εμβολιο σε ακινητοποιημενα ατομα ...? μιλαμε για ακραιες καταστασεις
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Είναι δυνατό να ξέρω τι γίνεται στην Αυστραλία και να μην ξέρω τι γίνεται εδώ ;Juno έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 12:56Εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται εδώ. Εγώ γιατί να ασχοληθώ με την Αυστραλία, μήπως θα πάω να μείνω εκεί;BigChiefWahoo έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 22:02
Australian Police likes this post.
Σου την έδωσα ως παράδειγμα για να απαντηθεί το ερώτημά σου,πως περίπου δηλαδή έχουν στα πλάνα τους την εφαρμογή του υποχρεωτικού εμβολιασμού.
Και αυτό που φαντάζεσαι,δεν απέχει και πολύ από τη μελλοντική πραγματικότητα,που όντως θα μπαίνουν στο σπίτι σου με το ζόρι μπάτσοι και περίεργοι υγειονομικοί,για να σε τρυπήσουν.
Αν δεν θέλεις,ξύλο.
Να βραχεί και λίγο το βρακί του κάθε χαζοtalaipwrou δηλαδή.
Καμία κυβέρνηση στην Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει τέτοιο πολιτικό κόστος.BigChiefWahoo έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 13:06Είναι δυνατό να ξέρω τι γίνεται στην Αυστραλία και να μην ξέρω τι γίνεται εδώ ;Juno έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 12:56Εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται εδώ. Εγώ γιατί να ασχοληθώ με την Αυστραλία, μήπως θα πάω να μείνω εκεί;BigChiefWahoo έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 22:02
Australian Police likes this post.
Σου την έδωσα ως παράδειγμα για να απαντηθεί το ερώτημά σου,πως περίπου δηλαδή έχουν στα πλάνα τους την εφαρμογή του υποχρεωτικού εμβολιασμού.
Και αυτό που φαντάζεσαι,δεν απέχει και πολύ από τη μελλοντική πραγματικότητα,που όντως θα μπαίνουν στο σπίτι σου με το ζόρι μπάτσοι και περίεργοι υγειονομικοί,για να σε τρυπήσουν.
Αν δεν θέλεις,ξύλο.
Να βραχεί και λίγο το βρακί του κάθε χαζοtalaipwrou δηλαδή.
Δεν είμεθα Σκανδιναβία κύριε, όπου αν βγει νόμος η καθεμία να κάνει ένα παιδί με λαθρομετανάστη, με την απαραίτητη επιστημονική εξήγηση περί ανανέωσης DNA, θα πάνε όλες. Έστω και κλαίγοντας, αρκεί να μην βγουν έξω να τα σπάσουν σαν τίποτα απολίτιστες του Νότου.
Εντωμεταξύ η Ισπανική Γρίπη που είχε χτυπήσει ανεξαιρέτως νέους και γέρους, υγιείς και ασθενείς, μετά από δύο χρόνια εξαφανίστηκε.
Τώρα μας λένε για τετραετία με την πλειοψηφία του πληθυσμού εμβολιασμένη σε πολλές χώρες.
Μυστήριο πράγμα!
Τώρα μας λένε για τετραετία με την πλειοψηφία του πληθυσμού εμβολιασμένη σε πολλές χώρες.
Μυστήριο πράγμα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 21 Νοέμ 2021, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- BigChiefWahoo
Εντάξει.Juno έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 13:14
Καμία κυβέρνηση στην Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει τέτοιο πολιτικό κόστος.
Δεν είμεθα Σκανδιναβία κύριε, όπου αν βγει νόμος η καθεμία να κάνει ένα παιδί με λαθρομετανάστη, με την απαραίτητη επιστημονική εξήγηση περί ανανέωσης DNA, θα πάνε όλες. Έστω και κλαίγοντας, αρκεί να μην βγουν έξω να τα σπάσουν σαν τίποτα απολίτιστες του Νότου.
Ναι. Μετά θα εισβάλλουν ξανά στα σπίτια μας και θα μας δέρνουν ξανά για να μην ψηφίσουμε άλλους.BigChiefWahoo έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 13:17Εντάξει.Juno έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 13:14
Καμία κυβέρνηση στην Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει τέτοιο πολιτικό κόστος.
- BigChiefWahoo
ΟΚ.Juno έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 13:18
Ναι. Μετά θα εισβάλλουν ξανά στα σπίτια μας και θα μας δέρνουν ξανά για να μην ψηφίσουμε άλλους.
ετοιμάζεις την επόμενη υστερία ε?
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
αφου ο κοροιδοιος σκοτωνει μονο κακους ανεμβολιαστους ποιο ειναι το προβλημα σας?
Στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
talaipwros
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις
- 1449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 16 Απαντήσεις