Τι κρίμα;Kotas έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:43δεν θα μπορουσες να εισαι η βελβυ, εκεινη φοραγε μονο μαυραGherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:42Ξαναπροσπαθήσουμε άλλη μία.xioni έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:27
Πως το έκανες αυτό ρε ατομάρα; Να βγαίνει μπλε το όνομα; Πραγματικά σε θαυμάζω.
Ζούλα.
Πάρε το μηδέν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα αγαπημενα σας ουισκι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Τα αγαπημενα σας ουισκι
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μου θύμισες ένα ποίημα του Γκόρπα.Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:42Ξαναπροσπαθήσουμε άλλη μία.xioni έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:27Πως το έκανες αυτό ρε ατομάρα; Να βγαίνει μπλε το όνομα; Πραγματικά σε θαυμάζω.Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:24
![]()
![]()
hellegennes σε ζητάνε.
Θες να σου ζουλήξω τα μάγουλα; Ατιμούλικο.
Ζούλα.
Πάρε το μηδέν.
«Να μη χαθούμε μες στην ερημιά του κόσμου έλεγε
χαθήκαμε μες στο κατάμεστο ξενυχτάδικο
άγγελοι μετανάστες σε αθηναϊκό υπόγειο ουρανό.
Το πρωί μου τηλεφώνησε να μάθει αν τη θέλω ακόμα.
Δε σ’ ακούω της είπα πάρε το μηδέν.
Αλλά εκείνη πήρε λάθος… Πήρα λάθος μου είπε
να με συγχωρείτε»
απο την αντιδραση σου ομως στο αψεντι θα μπορουσες να εισαι, κατι τετοιο φανταζομαι θα επινεGherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:45Τι κρίμα;![]()
Δεν ξέρω γιατί πρένω να το εξηγήσω αλλά δεν είναι η "βέλβυο απο το μπου". Γενικά μάλλον το έχετε πάρει πολύ κυριολεκτικά του συγκεκριμένο νήμα στο θέμα το αλκοόλ.Kotas έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:43δεν θα μπορουσες να εισαι η βελβυ, εκεινη φοραγε μονο μαυραGherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:42Ξαναπροσπαθήσουμε άλλη μία.xioni έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:27
Πως το έκανες αυτό ρε ατομάρα; Να βγαίνει μπλε το όνομα; Πραγματικά σε θαυμάζω.
Ζούλα.
Πάρε το μηδέν.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Εντάξει, σκάσε τώρα.Kotas έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:49απο την αντιδραση σου ομως στο αψεντι θα μπορουσες να εισαι, κατι τετοιο φανταζομαι θα επινε
δεν θα μου περναγε καν απο το μυαλο αν δεν την ειχαν αναφερει ετσι, τα προφιλ δεν ταιριαζουν με τιποτα
Αλλά είπες να γράψεις τη μαλακία σου anyway.Kotas έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:51δεν θα μου περναγε καν απο το μυαλο αν δεν την ειχαν αναφερει ετσι, τα προφιλ δεν ταιριαζουν με τιποτα
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
επρεπε να το επιβεβαιωσω, συνηθως στα φορουμ ανακυκλωνονται τα ιδια ατομαklg έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:52Αλλά είπες να γράψεις τη μαλακία σου anyway.Kotas έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:51δεν θα μου περναγε καν απο το μυαλο αν δεν την ειχαν αναφερει ετσι, τα προφιλ δεν ταιριαζουν με τιποταklg έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:49
Δεν ξέρω γιατί πρένω να το εξηγήσω αλλά δεν είναι η "βέλβυο απο το μπου". Γενικά μάλλον το έχετε πάρει πολύ κυριολεκτικά του συγκεκριμένο νήμα στο θέμα το αλκοόλ.
kotas, είσαι μαλάκας κανονικός τελικά.
αυτο ειναι επιχειρημα ad hominem, δεν ταιριαζει σε πουλερικο
- hellegennes
Τους άλλους 13 πού θα τους βρεις;xioni έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:20 Πως κάνουνε αυτό που βάζεις το όνομα χρήστη και γίνεται μπλε για να το δει; (ανέλαβε βέλβ, κάνε κάτι ουσιαστικό στη ζωή σου). Heleggennes, είσαι να κάνουμε το πρώτο bottle share του πχόρουμ; 4-5 μπουκαλάκια, 300 με 400 ευρώ, 40ml, 15 φορουμίτες. Τι λέτε;
Εγώ είμαι μέσα, αλλά προς το παρόν κάνει ναζάκια η κυβέρνηση και προτιμώ να κάτσω σπίτι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Moυ αρεσουν τα καπνιστα, αλλα φανταζομαι οτι υπαρχει εκει καποιο οριο.Orion22 έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 20:12 Blackdog, Εξαρτάται το πόσο σου αρέσουν τα peated-"καπνιστά", αφού δεν έχεις δοκιμάσει αλλη φορά, πάρε το lagavulin.
Ειναι αρκετα πιο ήπιο,
Ποιος δινει σινγκλ μαλτ σε μπαρ; Ποσο εχει το ποτηρι;Volk έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 20:31
Πριν χωσεις τα λεφτα για να παρεις μπουκαλι, δοκιμασε τα σε κανα μαγαζι σε σφηνακι να δεις αν σου κανουν γευστικα οι εντονες καπνιλες και μετα κανε την αγορα.
Καλο το μαρκετινγκ που χουν στησει, αλλα οι εντονες καπνιλες μπουχτηζουν, αν δεν εισαι σκληρος φαν των καπνικων, θα μεινει το μπουκαλι στην ακρη, τσαμπα λεφτα. Δοκιμασε τα πρωτα σε σφηνακι και μετα.
Εχω ξανακουσει σκληρες κριτικες για τα λαγκαβουλιν, απο ατομα που κατεχουν το αθλημα και τεινω να τους πιστεψω. Για αυτο λυπαμαι το 80ρι και δεν εχω παρει ακομα...
Το λαφροιντ που ειπες πριν παντως δεν μου φαινεται τοσο καπνιστο. Εχω παρατηρησει οτι μου αρεσουν οι εντονες και τραχειες γευσεις οπως του ταλισκερ παρα οι λουλουδατες-φρουτενιες και εξευγενισμενες των μη καπνιστων ουισκι. Οχι οτι σνομπαρω τα δευτερα, απλα προτιμω τα πρωτα
Παρολα αυτα εχεις δικιο οτι το να πιεις πανω απο 3 ποτηρια καπνιστο, σου βαραινει το κεφαλι.
Πολυ χρησιμη πληροφορια αυτη, θα πηγαινα στο 18ρι κατευθειαν. Λογω ετων πιστευα οτι θα ηταν καλυτερο.hellegennes έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:14
Uigeadail ή Lagavulin 12άρι. Μετά θα έβαζα το Lagavulin 16αρι και τελευταίο το 18άρι.
να ενα "εξευγενισμενο" που μου αρεσει πολυ
https://www.skroutz.gr/s/31784493/Singl ... 700ml.html
Singleton 12...luscious nectar ονομα και πραμα
Επισης ειναι πολυ καλο το singleton dufftown 12
https://www.skroutz.gr/s/5693948/Single ... 700ml.html
Ειναι το κλασσικο της σειρας, η γευση παρομοια με το προηγουμενο, αλλα τσιμπαει ενα τικ πιο πανω.
Τα θεωρω πολυ καλα ουισκι και την τιμη τους εξευτελιστικη. Απορω πως δεν ειναι τοσο γνωστα
https://www.skroutz.gr/s/31784493/Singl ... 700ml.html
Singleton 12...luscious nectar ονομα και πραμα
Επισης ειναι πολυ καλο το singleton dufftown 12
https://www.skroutz.gr/s/5693948/Single ... 700ml.html
Ειναι το κλασσικο της σειρας, η γευση παρομοια με το προηγουμενο, αλλα τσιμπαει ενα τικ πιο πανω.
Τα θεωρω πολυ καλα ουισκι και την τιμη τους εξευτελιστικη. Απορω πως δεν ειναι τοσο γνωστα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Blackdog την 21 Νοέμ 2021, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 15 Απαντήσεις