Καλά με πιάσατε. Αυτή είμαι.Kotas έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:08Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:06Το μπου είναι το μπουρδέλα ντοτ Κομ;
Ωχ, το μάτι μου.
Εσύ τι πίνεις βραδιάτικο δεν μας είπες;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα αγαπημενα σας ουισκι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Τα αγαπημενα σας ουισκι
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
καλα δεν θα επιμεινω, απλως σε αποκαλεσε βελβυ και κατι θυμηθηκαGherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:10Kotas έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:08Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:06
Το μπου είναι το μπουρδέλα ντοτ Κομ;
Ωχ, το μάτι μου.
Εσύ τι πίνεις βραδιάτικο δεν μας είπες;![]()
Καλά με πιάσατε. Αυτή είμαι.
πεσαμε στους χρηστες του 30ριου μακαλαν παλι 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι εγώ τι φταίω;Kotas έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:12καλα δεν θα επιμεινω, απλως σε αποκαλεσε βελβυ και κατι θυμηθηκα
Κανονικά θα έπρεπε να με πληρώνετε για να σας μιλάω για ουίσκι. Να με κοιτάτε στα μάτια παρακλητικά. Άσχετοι.
Βέλβι, άστο.
Βέλβι, άστο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πολύ θα ήθελα να το δω αυτό.xioni έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:14 Κανονικά θα έπρεπε να με πληρώνετε για να σας μιλάω για ουίσκι. Να με κοιτάτε στα μάτια παρακλητικά. Άσχετοι.
Βέλβι, άστο.
Χιόνι ρίχτο.
Πως κάνουνε αυτό που βάζεις το όνομα χρήστη και γίνεται μπλε για να το δει; (ανέλαβε βέλβ, κάνε κάτι ουσιαστικό στη ζωή σου). Heleggennes, είσαι να κάνουμε το πρώτο bottle share του πχόρουμ; 4-5 μπουκαλάκια, 300 με 400 ευρώ, 40ml, 15 φορουμίτες. Τι λέτε;
για πειτε κανα καλο ουισκαδικο με ωραιο χωρο στην αθηνα, εκτος απο το μπαρ 56 στο κολωνακι που εχω παει
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
xioni έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:20 Πως κάνουνε αυτό που βάζεις το όνομα χρήστη και γίνεται μπλε για να το δει; (ανέλαβε βέλβ, κάνε κάτι ουσιαστικό στη ζωή σου). Heleggennes, είσαι να κάνουμε το πρώτο bottle share του πχόρουμ; 4-5 μπουκαλάκια, 300 με 400 ευρώ, 40ml, 15 φορουμίτες. Τι λέτε;
hellegennes σε ζητάνε.
Θες να σου ζουλήξω τα μάγουλα; Ατιμούλικο.
Πως το έκανες αυτό ρε ατομάρα; Να βγαίνει μπλε το όνομα; Πραγματικά σε θαυμάζω.Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:24xioni έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:20 Πως κάνουνε αυτό που βάζεις το όνομα χρήστη και γίνεται μπλε για να το δει; (ανέλαβε βέλβ, κάνε κάτι ουσιαστικό στη ζωή σου). Heleggennes, είσαι να κάνουμε το πρώτο bottle share του πχόρουμ; 4-5 μπουκαλάκια, 300 με 400 ευρώ, 40ml, 15 φορουμίτες. Τι λέτε;![]()
![]()
hellegennes σε ζητάνε.
Ζούλα.
CVKotas έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:21 για πειτε κανα καλο ουισκαδικο με ωραιο χωρο στην αθηνα, εκτος απο το μπαρ 56 στο κολωνακι που εχω παει
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ξαναπροσπαθήσουμε άλλη μία.xioni έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:27Πως το έκανες αυτό ρε ατομάρα; Να βγαίνει μπλε το όνομα; Πραγματικά σε θαυμάζω.Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:24xioni έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:20 Πως κάνουνε αυτό που βάζεις το όνομα χρήστη και γίνεται μπλε για να το δει; (ανέλαβε βέλβ, κάνε κάτι ουσιαστικό στη ζωή σου). Heleggennes, είσαι να κάνουμε το πρώτο bottle share του πχόρουμ; 4-5 μπουκαλάκια, 300 με 400 ευρώ, 40ml, 15 φορουμίτες. Τι λέτε;![]()
![]()
hellegennes σε ζητάνε.
Ζούλα.
Πάρε το μηδέν.
δεν θα μπορουσες να εισαι η βελβυ, εκεινη φοραγε μονο μαυραGherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:42Ξαναπροσπαθήσουμε άλλη μία.xioni έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:27Πως το έκανες αυτό ρε ατομάρα; Να βγαίνει μπλε το όνομα; Πραγματικά σε θαυμάζω.Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:24
![]()
![]()
hellegennes σε ζητάνε.
Ζούλα.
Πάρε το μηδέν.
Τα παντα, δεν εχει στανταρ ηλικιακο προφιλ. Ενηλικες παντα αλλα οχι καποιας χ ηλικιας.
Η μουσικη επισης ειναι πολυ καλη.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 15 Απαντήσεις