Δε σε συμπαθώ. Μη μου μιλάς. Μην με ξανααποκαλέσεις baby.Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:45Πόση γκρίνια χωράει σε μια περσόνα ρε χιόνι;
Βάλε ένα ουισκάκι και χαλάρωσε.
Και μιλά καλύτερα.
Ok baby?
Κατανοητό;
Δε σε συμπαθώ. Μη μου μιλάς. Μην με ξανααποκαλέσεις baby.Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:45Πόση γκρίνια χωράει σε μια περσόνα ρε χιόνι;
Και μιλά καλύτερα.
Ok baby?
Γιατι ξηγιέσαι ξενέρωτα κουκλα ?
Θα κάνουμε μια συμφωνία.xioni έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:49Δε σε συμπαθώ. Μη μου μιλάς. Μην με ξανααποκαλέσεις baby.Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:45Πόση γκρίνια χωράει σε μια περσόνα ρε χιόνι;
Και μιλά καλύτερα.
Ok baby?
Κατανοητό;
Γιατί έχω παιδί και θέλω να είμαι νηφάλια ετ ολ ταημς.
Είσαι απλά τραγικός. Πιστεύω πως δεν έχεις πιει σοβαρά ουίσκι και δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει ουίσκι. Αν δεν έχεις λεφτά μην πίνεις. Μην ξεφτιλίζεσαι βρε αδερφέ. Αν έχω να διαλέξω ανάμεσα σε χλωρίνη και jameson θα πιω χλωρίνη. Έλεος. Το παίζεις και γκουρού, γράφεις και για βαρελάκια. Άσχετε.
Θα τα περασω τεστ ντραιβ . Μου εχει κατσει το κατυ σαρκ σαν γευση . καλα μη φανταστεις πως ειμαι ψαγμενος ουισκακιας γενικοτερα αν μου αρεσει κατι το κραταω και τελος .

Ε δεν ειπαμε να γινεις νεροφιδα . 24/7
Δεν απευθύνθηκα σε κανέναν προσωπικά, απλά δεν θέλω να ακούω για ιρλανδέζικα. Επίσης, δεν θα βάζεις εσύ τους κανόνες.Εσύ δεν θα με ξαναπείς baby και εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει.Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:53Θα κάνουμε μια συμφωνία.xioni έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:49Δε σε συμπαθώ. Μη μου μιλάς. Μην με ξανααποκαλέσεις baby.Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:45
Πόση γκρίνια χωράει σε μια περσόνα ρε χιόνι;
Και μιλά καλύτερα.
Ok baby?
Κατανοητό;
Δεν θα ξαναπείς σε κανέναν να βγάλει τον σκασμό εβερ αγκεν κι εγώ δεν θα σε ξαναπώ baby.
Κατανοητό;
εισαι η velvy απο το μπου?Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:53Θα κάνουμε μια συμφωνία.xioni έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:49Δε σε συμπαθώ. Μη μου μιλάς. Μην με ξανααποκαλέσεις baby.Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:45
Πόση γκρίνια χωράει σε μια περσόνα ρε χιόνι;
Και μιλά καλύτερα.
Ok baby?
Κατανοητό;
Δεν θα ξαναπείς σε κανέναν να βγάλει τον σκασμό εβερ αγκεν κι εγώ δεν θα σε ξαναπώ baby.
Κατανοητό;
Ελευθερία έχουμε. Θα γράφει ο καθένας ότι γουστάρει εφόσον δεν αντιβαίνει τους κανόνες. Ξιδάκι, αν δεν σου αρέσει, να μην συμμετέχεις στο νήμα.xioni έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:59Δεν απευθύνθηκα σε κανέναν προσωπικά, απλά δεν θέλω να ακούω για ιρλανδέζικα. Επίσης, δεν θα βάζεις εσύ τους κανόνες.Εσύ δεν θα με ξαναπείς baby και εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει.Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:53Θα κάνουμε μια συμφωνία.xioni έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:49
Δε σε συμπαθώ. Μη μου μιλάς. Μην με ξανααποκαλέσεις baby.
Κατανοητό;
Κατανοητό;
Κατανοητό;
Το μπου είναι το μπουρδέλα ντοτ Κομ;
Δεν παραβαίνω τους κανόνες. Από την άλλη, σου ζήτησα ήρεμα να μην με ξανααποκαλέσεις baby. Δεν το σέβεσαι βλέπω. Κρίμα.Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:03Ελευθερία έχουμε. Θα γράφει ο καθένας ότι γουστάρει εφόσον δεν αντιβαίνει τους κανόνες. Ξιδάκι, αν δεν σου αρέσει, να μην συμμετέχεις στο νήμα.xioni έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:59Δεν απευθύνθηκα σε κανέναν προσωπικά, απλά δεν θέλω να ακούω για ιρλανδέζικα. Επίσης, δεν θα βάζεις εσύ τους κανόνες.Εσύ δεν θα με ξαναπείς baby και εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει.Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:53
Θα κάνουμε μια συμφωνία.
Κατανοητό;
Κατανοητό;
Κατάλαβες baby;
Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:06Το μπου είναι το μπουρδέλα ντοτ Κομ;
Ωχ, το μάτι μου.
Εσύ τι πίνεις βραδιάτικο δεν μας είπες;
Κι εγώ σου ζήτησα να μην ξαναπείς σε κανέναν να βγάλει τον σκασμό.xioni έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:07Δεν παραβαίνω τους κανόνες. Από την άλλη, σου ζήτησα ήρεμα να μην με ξανααποκαλέσεις baby. Δεν το σέβεσαι βλέπω. Κρίμα.Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 02:03Ελευθερία έχουμε. Θα γράφει ο καθένας ότι γουστάρει εφόσον δεν αντιβαίνει τους κανόνες. Ξιδάκι, αν δεν σου αρέσει, να μην συμμετέχεις στο νήμα.xioni έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:59
Δεν απευθύνθηκα σε κανέναν προσωπικά, απλά δεν θέλω να ακούω για ιρλανδέζικα. Επίσης, δεν θα βάζεις εσύ τους κανόνες.Εσύ δεν θα με ξαναπείς baby και εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει.
Κατανοητό;
Κατάλαβες baby;
τι γνωμη εχεις για την clinex λεμονι?xioni έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:56Είσαι απλά τραγικός. Πιστεύω πως δεν έχεις πιει σοβαρά ουίσκι και δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει ουίσκι. Αν δεν έχεις λεφτά μην πίνεις. Μην ξεφτιλίζεσαι βρε αδερφέ. Αν έχω να διαλέξω ανάμεσα σε χλωρίνη και jameson θα πιω χλωρίνη. Έλεος. Το παίζεις και γκουρού, γράφεις και για βαρελάκια. Άσχετε.