!!! DEVELOPMENT MODE !!!

γυμναστηριο οικαδε

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
talaipwros

Re: γυμναστηριο οικαδε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Daje έγραψε: 04 Σεπ 2018, 23:03 talaipwre, εχεις εξωσυζυγικη σχεση?
οχι βεβαια, με την συζυγουλα και τα τεκνα παρεα ολα
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Σεπ 2018, 22:40 Μη τρως πρόλογο με πολυόργανα και διαδρόμους. Θα γίνουν κρεμάστρες για ρούχα,
Η περίπτωση να πιάσει κάτι τέτοιο είναι να είσαι φάτσα στην τηλεόραση και να παρακολουθάς αγαπημένη εκπομπή καθώς γυμνάζεσαι. Αλλιώς είναι βαρετά.
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

Daje έγραψε: 04 Σεπ 2018, 23:03 talaipwre, εχεις εξωσυζυγικη σχεση?
Σκάσε πανάθεμάσε, θα μας κάψεις όλους εσύ, κρύβε λόγια!
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Σεπ 2018, 22:17 Δεν χρειάζεται κανένα όργανο για να γίνεις τούμπανο. Βυθίσεις μπορείς να κάνεις και ανάμεσα απο δύο έπιπλα. Έλξεις με κλειστή λαβή στα κουφώματα της πόρτας.
Αν δεν το έχεις ανακαλύψει ταλαίπωρε, ρίξε μια ματιά σε ασκήσεις bodyweight. Έχουν αποτέλεσμα, σχετικά γρήγορα. Και εμείς έχουμε κάτι όργανα στο σπίτι, ένα ελλειπτικό που το περισσότερο διάστημα είναι κρεμάστρα, κάτι βαράκια, έναν διάδρομο που επίσης το περισσότερο διάστημα είναι κρεμάστρα. Μόνο λίγο ελλειπτικό έκανα πριν χρόνια αλλά ο άντρας μου θυμάται τα όργανα πού και πού κατά διαστήματα που κάνει προσπάθειες να επανέλθει. Κυρίως όμως όταν έχει ζέστη, γενικά του αρέσει να είναι έξω. Εγώ γράφτηκα σε δύο γυμναστήρια, στην αρχή είχε πλάκα στο γυμναστήριο της γειτονιάς που γνωρίστηκα με κάτι κυρίες, μετά σε ένα άλλο χλιδάτο μακριά που μου φέρανε δίμετρους γυμναστές να μου δείχνουν τα όργανα, αλλά βαριόμουν και αγανακτούσα να διασχίζω παρατημένες γειτονιές και σκουπίδια για να πάω στο χλιδάτο γυμναστήριο, μετά τα βαρέθηκα όλα αυτά και βρήκα ένα χόμπι που μου αρέσει να το κάνω πολλές ώρες και γυμνάζει. Δεν το έχω βαρεθεί εδώ και αρκετό καιρό. Συνδυάζει φύση, κοινωνικότητα, να ξεφεύγω από τη γειτονιά... και είναι σε ένα από τα πιο υπέροχα μέρη της Αττικής! Και στα διαλείμματα τρώω και τα ψαράκια μου στις ταβερνούλες. Αλλά πάλι δεν μπορώ να το κρατήσω καιρό γιατί κλέβει από τον ελεύθερο χρόνο που ως εργαζόμενη δεν έχω αρκετό. Bodyweight είναι το μόνο που κάνω ακόμα διαχρονικά σποραδικά σπίτι και στη δουλειά όταν βλέπω σημεία που χαλαρώνουν λίγο.

Τέλος πάντων, θέλω να πω ότι είναι νορμάλ να βαριέσαι τη γυμναστική αν δεν έχει στοιχεία που να σε τραβάνε να την κάνεις για καιρό. Με αυτή την έννοια, έχει νόημα να πεις θα βλέπω τηλεόραση πχ παράλληλα αν κάνω γυμναστήριο στο σπίτι.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Έχω πάρει ενα ελλειπτικό, Diadora , με ηλεκτρομαγνήτη, πολύ καλό, κρατάει πολλά ρούχα πάνω :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”