Διαγωνισμός πιο γκέι φωτογραφίας;GoBack έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:32Oκ θα βγω και εγω απο τη ντουλαπα.Ειμαι πληρως εμβολιασμενος απο τον Σεπτεμβρη.vantono έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:04 Για να μαθαίνετε μπαλίτσα... Η διαφορά 1ης με 2η δόση ειναι τόσο γεωμετρικά όσο και αστρονομικά εμφανέστατη, όπως βλέπετε.
Θα το σκεφτώ πολύ αν θα ανεβασω φωτό απο την 3η δοση, γιατι δεν θα με χωράει και το πλάνο.
Ευχαριστούμε τον Πατέρα Κτηνίατρο για το δώρο του στην Ανθρωπότητα!
Ντοκουμεντο
Spoiler
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ MRNA
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ MRNA
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ειναι γκει η πιθηκισια τριχα μου που εχω να την τριμαρω 3 χρονια;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Γυναικεία δάχτυλαGoBack έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 01:10 Ειναι γκει η πιθηκισια τριχα μου που εχω να την τριμαρω 3 χρονια;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Μπράτσο και βυζί = γκέι.
Λιγότερο γκέι θα ήταν αν ήταν ολόσωμη.
Τα γυναικεία δάχτυλα είπα να μην τα σχολιάσω, γιατί μ' αυτά γεννήθηκε το παιδί, τι να κάμει;
Τα γυναικεία δάχτυλα είπα να μην τα σχολιάσω, γιατί μ' αυτά γεννήθηκε το παιδί, τι να κάμει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Εμπαινα, τι κινητό είναι αυτό;
Βλεπεις βυζι;Τα δαχτυλα προφανως δεν ειναι γυναικεια,αν παω ενα καλοκαιρι στα χωραφια θα ροζιασουν οπως τα δικα σας.hellegennes έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 01:53 Μπράτσο και βυζί = γκέι.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αν κάνεις το εμβόλιο θα γίνουν αντρίκια.GoBack έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 02:00Βλεπεις βυζι;Τα δαχτυλα προφανως δεν ειναι γυναικεια,αν παω ενα καλοκαιρι στα χωραφια θα ροζιασουν οπως τα δικα σας.hellegennes έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 01:53 Μπράτσο και βυζί = γκέι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Εντάξει, έχεις καλύψει την ρώγα. Περνάς για PG13 στην Αμερική. Ακόμη όμως και μόνο το μπράτσο είναι καραγκέι.GoBack έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 02:00Βλεπεις βυζι;Τα δαχτυλα προφανως δεν ειναι γυναικεια,αν παω ενα καλοκαιρι στα χωραφια θα ροζιασουν οπως τα δικα σας.hellegennes έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 01:53 Μπράτσο και βυζί = γκέι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
σιγα ρε παιδιά που ειναι γυναικεία αυτα τα δάκτυλα.
μήπως σας μπερδεύει που κραταει το κινητό σαν γκέι;
μήπως σας μπερδεύει που κραταει το κινητό σαν γκέι;
-
talaipwros
Αρχίζω και προβληματίζομαι για τα κατά πόσο η επιλογή του ονόματος GoBack ήτο τυχαία ή κρύβει κάποιο υποσυνείδητο μήνυμα
Πηξτε μεσηλικες
μην το παίρνεις στραβά, τεσπα εννοώ δεν ειναι τέτοιο θέμα, και ο χέλης νιάτο ειναι και με την ιδια τεχνική ζουλάει το παχάκι που μοιάζει με μπράτσο στο βυζί.
δεν βγάζεις μια ακόμα να δούμε μήπως παρεξηγήσαμε;
δεν βγάζεις μια ακόμα να δούμε μήπως παρεξηγήσαμε;
Δες ενα πστη π ειχε να μπει πχορουμ μισο μηνα και αποφασισε να κανει τωρα το φακτ τσεκερ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBack την 20 Νοέμ 2021, 03:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ανέβασε και άλλη πόζα, τι άλλο μπορεί να παει στραβά;
Εχω λυγισει απο το μπουλινγκ ψαχνω εδω και μια ωρα να βρω πως γινεται delete απο το imgur 
Eπισης αυτο ειναι το αριστερο χερι,το αλλο ειναι 25% μεγαλυτερο.
Eπισης αυτο ειναι το αριστερο χερι,το αλλο ειναι 25% μεγαλυτερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBack την 20 Νοέμ 2021, 03:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 2657 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-
- 1 Απαντήσεις