!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ MRNA

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ MRNA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Beria έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:24
Καdy έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 13:29
αυτο το κανει στος ηλικιωμενους,εχω διαβασει την μελετη :c020:
αλλα απο τη στιγμη που και το δικο σου σωμα παραγει την σπαικ πρωτεινη δεν νομιζεις πως προκαλειται το ιδιο προβλημα και στους εμβολιασμενους? :smt017
:003:
Ε, ναι.
Ούτως ή αλλως, το ένα τρίτο των Ελλήνων είναι πανέτοιμο να κάνει διαγνώσεις και να συνταγογραφεί για τα πάντα όλα, χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω ενημέρωση.

Ειδικώς αν στηθούν πάγκοι στην πλατεία Συντάγματος, όπου θα γίνονται καθημερινές αναλύσεις για τα ιατρικά τρέχοντα θέματα, με επίτιμους καλεσμένους κάθε μέρα, θα έχουμε κάνει ακόμη ένα τεράστο βήμα στην αμεσοδημοκρατική ιατρική.

viewtopic.php?f=29&t=33900&start=240

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

stavmanr έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:14
stavmanr έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 08:20

Δεν υπάρχει τέτοιο δεδομένο.
Το αντίθετο: μελέτες δείχνουν σοβαρά προβλήματα λόγω νόσησης από Covid. Πχ. κατά τη μόλυνση, η spike protein του ιού πιθανόν να καταστρέψει μέρος του DNA που ευθύνεται για την αποσφαλμάτωση του κώδικα. Αυτό έχει ως συνέπεια την ανοσοκαταστολή του κυττάρου.
αλλα απο τη στιγμη που και το δικο σου σωμα παραγει την σπαικ πρωτεινη δεν νομιζεις πως προκαλειται το ιδιο προβλημα και στους εμβολιασμενους? :smt017
Το κάνει σε όλους. Δεν διαλέγει ποιο DNA είναι πιο μπαγιάτικο. Δεν λειτουργούν έτσι οι ιοί.

Δεν προκαλείται καθόλου το ίδιο πρόβλημα από μία ψευδοακίδα του εμβολίου από ότι από δεκάδες χιλιάδες ακίδες του ιού, ο οποίος πολλαπλασιάζεται μέσα στο σώμα σου και προσβάλλει δεκάδες χιλιάδες κύτταρα ταυτόχρονα.
τοτε για ποιο λογο οσοι αναρρωνουν απο κοβιντ γινονται περδικι μετα?

btw για κατι υγιεις εφηβους/20αρηδες που μετα το εμπολιο επαθαν εμφραγματα,εγκεφαλικα,παραλυση τι εχεις να πεις?
πχ.12 χρονη εμεινε παραλυτη απο το φαιζερ
https://www.foxnews.com/media/ohio-woma ... wheelchair

εχει υπαρξει εστω και ενας 12χρονος που να μεινε παραλυτος απο τον ''κοβιντ''? :c020:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Καdy έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:25

Το κάνει σε όλους. Δεν διαλέγει ποιο DNA είναι πιο μπαγιάτικο. Δεν λειτουργούν έτσι οι ιοί.

Δεν προκαλείται καθόλου το ίδιο πρόβλημα από μία ψευδοακίδα του εμβολίου από ότι από δεκάδες χιλιάδες ακίδες του ιού, ο οποίος πολλαπλασιάζεται μέσα στο σώμα σου και προσβάλλει δεκάδες χιλιάδες κύτταρα ταυτόχρονα.

btw για κατι υγιεις εφηβους/20αρηδες που μετα το εμπολιο επαθαν εμφραγματα,εγκεφαλικα,παραλυση τι εχεις να πεις?
πχ.12 χρονη εμεινε παραλυτη απο το φαιζερ
https://www.foxnews.com/media/ohio-woma ... wheelchair

εχει υπαρξει εστω και ενας 12χρονος που να μεινε παραλυτος απο τον ''κοβιντ''? :c020:
Εγώ πάντως όταν βλέπω κάποιους να γράφουν σαν 11χρονα, σκέφτομαι ότι ήταν ασυμπτωματικοί φορείς του κόβιντ και το έπαθαν το εγκεφαλικό χωρίς να το καταλάβουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Όσοι δεν αναρρώνουν από Covid είναι επειδή ο ιός πολλαπλασιάζεται ταχύτατα μέσα στον οργανισμό και ταυτόχρονα πιθανόν να προκαλεί ανοσοκαταστολή σε πολλούς άτυχους.
Όσοι αναρρώνουν από Covid είναι επειδή κατάφεραν να αναπτύξουν έγκαιρα την άμυνά τους απέναντι σε εκείνον.

Το θέμα είναι ότι αν πιστεύεις ότι ένα ψευδοστέλεχος spikeprotein είναι ικανό να αλλάξει το DNA σου, ενώ δεκάδες χιλιάδες spikeproteins που αναπαράγονται στο σώμα σου όχι, μάλλον έχεις ένα θεματάκι λογικής.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

stavmanr έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:34

Όσοι δεν αναρρώνουν από Covid είναι επειδή
Εικόνα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Καdy

για τους νεους υγιεις ανθρωπους που εμειναν παραλυτοι ή με καρδιακα απο τα μπολια εχεις να πεις τιποτα? :c020:
Καdy

Το θέμα είναι ότι αν πιστεύεις ότι ένα ψευδοστέλεχος spikeprotein είναι ικανό να αλλάξει το DNA σου, ενώ δεκάδες χιλιάδες spikeproteins που αναπαράγονται στο σώμα σου όχι, μάλλον έχεις ένα θεματάκι λογικής.
ολοι οι ιοι αναπαραγονται χρησιμοποιωντας τα κυτταρα μας,το ανοσοποιητικο μου ειναι αρκετα δυνατο για να αντιμετωπισει τον ιο χωρις να γινει μονιμο εργοστασιο παραγωγης σπαικ προτειν απο το μπολι :smt023
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ήρθα να δηλώσω ότι μετά το μρνα πφιζερ, πηδάω σαν Αραβικό άλογο σε ανήφορο με 80% κλίση. Βγαίνουν όλα, απο σεχ μεχρι γυμναστικη, τοσο ακουραστα και αβίαστα που αισθάνομαι Υπεράνθρωπος. Επισης, εδω και κατι μηνες κανω πολυ ο,τι να'ναι διατροφη, δεν προσεχω καθολου και δεν εχω παχύνει καν, ουτε κιλακι δεν εχω παρει, ενω προ μρνα τα επαιρνα με τη σέσουλα. Σιγουρα επηρεάστηκε το δνα μου απο το μπόλιον, αλλά προς το καλυτερον! Αναμένομεν 3ην δόσιν!
Αυτά, φεύγω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 19 Νοέμ 2021, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καdy

βρειτε μου 1(ΕΝΑΝ) 12χρονο που να μεινε παραλυτος απο τον κοβιντ btw
ηδη εχω βρει μια 12χρονη κοπελα που εμεινε παραλυτη απο το μπολι
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Καdy έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 20:48 και γυμναζοντουσαν πριν.με δεδομενο πως τα εμπολια αυτα προκαλουν προβληματα στην καρδια συνεχιζετε να γυμναζεστε οπως πριν?
Πιστευω οτι ειμαι οπως πρωτα, αλλα τον καιρο που εκανα τις δοσεις τα ειχα σταματησει ολα.
Γνωστος μου που εκανε βαρια σωματικη εργασια, εφυγε απο τη δουλεια για να κανει το εμβολιο, ξαναγυρισε και καταπονουταν. Ειχε καρδιολογικες παρενεργειες.
Υπαρχουν αθλητες που ειναι σκεπτικοι
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

vantono έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:41 Ήρθα να δηλώσω ότι μετά το μρνα πφιζερ, πηδάω σαν Αραβικό άλογο σε ανήφορο με 80% κλίση. Βγαίνουν όλα, απο σεχ μεχρι γυμναστικη, τοσο ακουραστα και αβίαστα που αισθάνομαι Υπεράνθρωπος. Επισης, εδω και κατι μηνες κανω πολυ ο,τι να'ναι διατροφη, δεν προσεχω καθολου και δεν εχω παχύνει καν, ουτε κιλακι δεν εχω παρει, ενω προ μρνα τα επαιρνα με τη σέσουλα.
Αυτά, φεύγω.
Προ μρνα δεν χρειαζοταν εξτρα θερμιδες ο οργανισμος για να επισκευασει συνεχομενες και μονιμες βλαβες
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Καdy έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:39

ολοι οι ιοι αναπαραγονται χρησιμοποιωντας τα κυτταρα μας,το ανοσοποιητικο μου ειναι αρκετα δυνατο για να αντιμετωπισει τον ιο (...)
Κανείς δεν ξέρει αν το ανοσοποιητικό του είναι ικανό να αντιμετωπίσει τον ιό.
Δεν υπάρχει αντιcovidόμετρο.

Εικάζεις, υποθέτεις, ευελπιστείς.
Κάνεις αυτοσχέδιο πείραμα, με πειραματόζωο τον εαυτό σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 19 Νοέμ 2021, 23:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giorgos mpekos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgos mpekos »

έχω κάνει εμβόλιο πφιζερ. ευτυχώς δεν έχω πάθει τίποτα.στο φεισμπουκ διαβάζεις ότι παθαινεις άμα κάνεις το εμβολιο χίλια κακα τα περισσότερα δεν πιστεύω πια οτι ισχυουν
Καdy

stavmanr έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:42
Καdy έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:39

ολοι οι ιοι αναπαραγονται χρησιμοποιωντας τα κυτταρα μας,το ανοσοποιητικο μου ειναι αρκετα δυνατο για να αντιμετωπισει τον ιο (...)
Κανείς δεν ξέρει αν το ανοσοποιητικό του είναι ικανό να αντιμετωπίσει τον ιό.
Δεν υπάρχει αντιcovidόμετρο.

Εικάζεις, υποθέτεις, ευελπιστείς.
για νεα παιδια που εμειναν παραλυτα/πεθαναν απο το μπολι τι εχεις να πεις? :bored:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

GoBack έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:42
vantono έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:41 Ήρθα να δηλώσω ότι μετά το μρνα πφιζερ, πηδάω σαν Αραβικό άλογο σε ανήφορο με 80% κλίση. Βγαίνουν όλα, απο σεχ μεχρι γυμναστικη, τοσο ακουραστα και αβίαστα που αισθάνομαι Υπεράνθρωπος. Επισης, εδω και κατι μηνες κανω πολυ ο,τι να'ναι διατροφη, δεν προσεχω καθολου και δεν εχω παχύνει καν, ουτε κιλακι δεν εχω παρει, ενω προ μρνα τα επαιρνα με τη σέσουλα.
Αυτά, φεύγω.
Προ μρνα δεν χρειαζοταν εξτρα θερμιδες ο οργανισμος για να επισκευασει συνεχομενες και μονιμες βλαβες
Ε μα πια, πάλι τις δυνατές σου ψεκιές αρχίζεις :102: :roll:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”