nostromos έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:17 εχω απορια πως θα γινει αναγκαστικος ο εμβολιασμος ... θα μπαινει η αστυνομια σε σπιτια και νοσοκομοι θα καρφωνουνε το εμβολιο σε ακινητοποιημενα ατομα ...?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός από 1/2/2022 στην Αυστρία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
talaipwros
Re: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός από 1/2/2022 στην Αυστρία.
- Dwarven Blacksmith
Καλά και το ΚΤΕΟ υποχρεωτικό είναι αλλά δεν έρχονται με το ζόρι να σου αλλάξουν το υγρό φρένων. Απλά σου βάζουν πρόστιμο μέχρι να το κάνεις εσύ.nostromos έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:17 εχω απορια πως θα γινει αναγκαστικος ο εμβολιασμος ... θα μπαινει η αστυνομια σε σπιτια και νοσοκομοι θα καρφωνουνε το εμβολιο σε ακινητοποιημενα ατομα ...? μιλαμε για ακραιες καταστασεις
εδω αλλοι ειναι σε αναστολη εργασιας το προστιμο θα φοβηθουνε ...?Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:20Καλά και το ΚΤΕΟ υποχρεωτικό είναι αλλά δεν έρχονται με το ζόρι να σου αλλάξουν το υγρό φρένων. Απλά σου βάζουν πρόστιμο μέχρι να το κάνεις εσύ.nostromos έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:17 εχω απορια πως θα γινει αναγκαστικος ο εμβολιασμος ... θα μπαινει η αστυνομια σε σπιτια και νοσοκομοι θα καρφωνουνε το εμβολιο σε ακινητοποιημενα ατομα ...? μιλαμε για ακραιες καταστασεις
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Μέικ λοβ νοτ γουόρ.Ασέβαστος έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:51Nαι.
αλλα, καλος φασισμος, απαραιτητος. ειναι οπως στον πολεμο, δεν μπορει να γινει δημοκρατικα, οι ανωτεροι παιρνουν αποφασεις, και οι κατωτεροι εκτελουν.
εχουμε πολεμο με τον ιο. καλουνται ολοι να πολεμησουν, με οτι οπλα εχουμε. δεν μπορει να επιτραπει στους ψεκες να μεινουν στα μετοπισθεν.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Στην Ολλανδία από που προέρχονται τόσες αντιδράσεις;
https://www.independent.co.uk/news/uk/h ... 61008.htmltalaipwros έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:20nostromos έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:17 εχω απορια πως θα γινει αναγκαστικος ο εμβολιασμος ... θα μπαινει η αστυνομια σε σπιτια και νοσοκομοι θα καρφωνουνε το εμβολιο σε ακινητοποιημενα ατομα ...?![]()
![]()
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Για τον Αδωνη το Μητσοτάκη και το Παπανδρέου λέω.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 19:24Τότε να κόψεις την οποιαδήποτε θεραπεία χρησιμοποιεί σκευάσματα από τις πουτάνες του κεφαλαίου.Fixer66 έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:56Να δεχτώ ένα νόμο από το θεό ή τη φύση. Οχι από αυτές τις ελεεινές πουτάνες του κεφαλαίου.Ασέβαστος έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 17:55
ναι, εισαι. αν δεν υπακουσεις, θα υποστεις τις συνεπειες του νομου.
αυτο ακριβως σημαινει "νομος". οτι εισαι υποχρεωμενος να υπακουσεις.
Δε πρόκειται να δεχθώ αμαχητί ένα νόμο που θεωρώ παράλογο ή καταπιεστικό.Ασέβαστος έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 19:55θεος δεν υπαρχει.Fixer66 έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:56Να δεχτώ ένα νόμο από το θεό ή τη φύση. Οχι από αυτές τις ελεεινές πουτάνες του κεφαλαίου.Ασέβαστος έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 17:55
ναι, εισαι. αν δεν υπακουσεις, θα υποστεις τις συνεπειες του νομου.
αυτο ακριβως σημαινει "νομος". οτι εισαι υποχρεωμενος να υπακουσεις.
δεχεσαι ηδη τους νομους του κρατους. αυτους που εχουν φτιαξει οι πουτανες του κεφαλαιου η οποιος αλλος νομιζεις εσυ.
αν δεν τους δεχεσαι, τιμωρεισαι.
Κανείς δεν έχει το αλάθητο του πάπα. Επομένως όσο λιγότεροι εξαναγκασμοί μεταξύ εμάς των πιθηκακίων, τόσο το καλύτερο.BOOMER έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 20:57Με το ίδιο δικαίωμα που σου έχει επιβάλλει και όλα τα υπόλοιπα εμβόλια στην πορεία της ζωής. Είναι το μίνιμουμ που επιβάλλουν οι κοινωνίες μας ,ώστε να μπορείτε να συμμετέχετε σε αυτές. Αν αισθάνεσαι στα αλήθεια τη λειτουργία των κοινωνιών μας ως φασισμός , αντίστοιχα και η κοινωνία μας σε θεωρεί μολυσματική βόμβα. Μοιραία θα αναμετρηθούμε και ήδη γνωρίζουμε ποιός θα επικρατήσει.Fixer66 έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 13:49 Αυτό είναι φασισμός. Με ποιό δικαίωμα θα με αναγκάσει η κυβέρνηση να βάλω κάτι στο σώμα μου;
https://vaccination-info.eu/el/embolias ... mboliasmos
Φαντάζομαι όταν αναφέρονται στην υποχρεωτικότητα θα εννοούν ότι δεν θα μπορεί ο κόσμος να εργαστεί χωρίς το εμβόλιο κι έτσι θα είναι αναγκασμένος να εμβολιαστεί αργά ή γρήγορα.
Αναρωτιέμαι όμως αν το κράτος είναι έτοιμο να αποζημιώσει όσους πάθουν ζημιά από το εμβόλιο αφού θα είναι υποχρεωτικό.
Αναρωτιέμαι όμως αν το κράτος είναι έτοιμο να αποζημιώσει όσους πάθουν ζημιά από το εμβόλιο αφού θα είναι υποχρεωτικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 1451 την 20 Νοέμ 2021, 11:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
να μην τον δεχθεις αμαχητι. να τον πολεμησεις, αυτο ειναι υγειες.Fixer66 έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 07:47
Δε πρόκειται να δεχθώ αμαχητί ένα νόμο που θεωρώ παράλογο ή καταπιεστικό.
θα χασεις ομως. θα νικησει η λογικη, και θα υποταχθεις σε αυτην.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
και το κρανος στη μοτο υποχρεωτικο ειναι.1451 έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 08:09 Φαντάζομαι όταν αναφέρονται την υποχρεωτικότητα θα εννοούν ότι δεν θα μπορεί ο κόσμος να εργαστεί χωρίς το εμβόλιο κι έτσι θα είναι αναγκασμένος να εμβολιαστεί αργά ή γρήγορα.
να με αποζημιωσει το κρατος για τη φαλακρα;
Το κράνος και η ζώνη δεν προκαλούν μυοκαρδίτιδα.
Η φαλάκρα δεν έχει να κάνει με κράνη κι ακουστικά, αλλιώς έπρεπε να έχω καραφλιάσει πριν από χρόνια.
Η φαλάκρα δεν έχει να κάνει με κράνη κι ακουστικά, αλλιώς έπρεπε να έχω καραφλιάσει πριν από χρόνια.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
εστω κι ετσι, ιδιο αποτελεσμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις
- 1449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 16 Απαντήσεις