Δεν μπορώ να κρίνω με βάση το μελλονnemo έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:41και στο μελλον θα δουμε τρομαχτικές διαφορές γιατι απο τωρα συναγωνίζονται για τον υπεράνθρωπο
Μπορώ όμως με βάση το παρελθόν
Δεν μπορώ να κρίνω με βάση το μελλονnemo έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:41και στο μελλον θα δουμε τρομαχτικές διαφορές γιατι απο τωρα συναγωνίζονται για τον υπεράνθρωπο
χμμ... με τι κριτηρια;Γκουερινο 4 έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:46Δεν μπορώ να κρίνω με βάση το μελλονnemo έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:41και στο μελλον θα δουμε τρομαχτικές διαφορές γιατι απο τωρα συναγωνίζονται για τον υπεράνθρωπο
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
την ομορφια το καλλος την μορφωση και την ευγένεια κλπ δεν ειναι κατα αναγκη από το χρώμαBazoomba έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 19:48χμμ... με τι κριτηρια;Γκουερινο 4 έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:46Δεν μπορώ να κρίνω με βάση το μελλονnemo έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:41
και στο μελλον θα δουμε τρομαχτικές διαφορές γιατι απο τωρα συναγωνίζονται για τον υπεράνθρωπο
Αυτα ειναι απολυτα;nemo έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:31την ομορφια το καλλος την μορφωση και την ευγένεια (...)Bazoomba έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 19:48χμμ... με τι κριτηρια;Γκουερινο 4 έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:46
Δεν μπορώ να κρίνω με βάση το μελλον
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Μην το λες...ε, όχι και κανείς. Μην είσαι τόσο σίγουρος! Διάβασε ανάμεσα από τις γραμμές στα ποστς ορισμένων.esu έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:02Κανείς δεν μίλησε για ανώτερη/κατώτερη φυλή. Μιλάμε όμως για διαφορετική φυλή.Λοξίας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:24 ΥΓ.2
Οι πληροφορίες που έφερε ο esu, δεν νομίζω ότι ανατρέπουν το πιο πάνω.
Εννοώ πως η εκπληκτική καταδυτική άπνοια που έχει αναπτύξει η φυλή των Sama-Bajau, δεν την κάνει "ανώτερη" από την φυλή, για παράδειγμα, των Κινέζων.
Καλά...μην παραπονεθείς ότι σε είπα ανεπαρκή!nemo έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 17:08 θα ανακαλεσω καθε παπαρια που ειπα αν μου αποδειξεις οτι η επιστημη ειναι σε θεση να αναγνωρίσει αν ενα πτωμα ανηκει σε συγκεκριμενη
φυλη χωρις το φαινότυπο δηλαδη να στο ζωγραφισω να τους δωσω πνευμονια σπληνες εγκεφαλο καρδιες και αιμα κλπ
ειναι σε θεση να μου πουν αν αυτα ανηκουν σε λευκο μαυρο κιτρινο; αν ναι τοτε λεω χαζομαρες αν οχι τοτε λετε εσεις
απαντησε μου σε αυτο και μετα θα σου και εγω
Μόλις αναίρεσες ο ίδιος το δικό σου επιχείρημα, με το οποίο (υποτίθεται) πως με "τσάκωσες"...
Η ρατσιστική νοοτροπία δεν κρύβεται...είναι σαν τον βήχα.nemo έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 17:08συνοψίζοντας το νήμα βλέπουμε πως οι ιδρυματικοί της φωλιάς του κούκου το κυριο μέλημα τους είναι να εντοπίσουν ρατσιστικά σχόλια
οπως και η επιστήμη σημερα προσπαθεί να αναδείξει τις ομοιότητες αντι να τονίσει καποια διαφορά
Η ρατσιστική νοοτροπία δεν κρύβεται...είναι σαν τον βήχα.
ρε ψαροκεφαλε ειναι ψεματα; ειναι ψεμα για μας που βρισκομαστε τοσο χαμηλα απο την δυτικη ευρωπη; δλδ αν το πει καποιος θα ειναι ρατσιστης;Λοξίας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:41Μην το λες...ε, όχι και κανείς. Μην είσαι τόσο σίγουρος! Διάβασε ανάμεσα από τις γραμμές στα ποστς ορισμένων.esu έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:02Κανείς δεν μίλησε για ανώτερη/κατώτερη φυλή. Μιλάμε όμως για διαφορετική φυλή.Λοξίας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:24 ΥΓ.2
Οι πληροφορίες που έφερε ο esu, δεν νομίζω ότι ανατρέπουν το πιο πάνω.
Εννοώ πως η εκπληκτική καταδυτική άπνοια που έχει αναπτύξει η φυλή των Sama-Bajau, δεν την κάνει "ανώτερη" από την φυλή, για παράδειγμα, των Κινέζων.
Δεν εννούν απλώς για διαφορετικές φυλές (γνωστό άλλωστε), αλλά υπονοούν ανωτερότητα.
Διότι, για παράδειγμα, "οι μαύροι δεν αξιοποίησαν το άλογο για να οργώνουν και να έχουν να τρώνε και αυτό φανερώνει την ειδοποιό διαφορά του ψυχισμού (κάπως έτσι) "!!!
Οπότε τι κάνει νιάου νιάου;![]()
Εγω δεν ισχυριστηκα οτι μπορω να ιεραρχησω τις ανθρωπινες φυλες
λοξια αλλού αυτα ! σε μενα δεν πιανουν -την υποκρισια εννοω αν και σε καποιο βαθμο την κατανοώ αλλα οπου την βλεπω θα τα χώνω
Τι λες ρε παιδάκι μου; ΤΙ εννοείς;nemo έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 22:26ρε ψαροκεφαλε ειναι ψεματα; ειναι ψεμα για μας που βρισκομαστε τοσο χαμηλα απο την δυτικη ευρωπη; δλδ αν το πει καποιος θα ειναι ρατσιστης;Λοξίας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:41Μην το λες...ε, όχι και κανείς. Μην είσαι τόσο σίγουρος! Διάβασε ανάμεσα από τις γραμμές στα ποστς ορισμένων.esu έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:02
Κανείς δεν μίλησε για ανώτερη/κατώτερη φυλή. Μιλάμε όμως για διαφορετική φυλή.
Δεν εννούν απλώς για διαφορετικές φυλές (γνωστό άλλωστε), αλλά υπονοούν ανωτερότητα.
Διότι, για παράδειγμα, "οι μαύροι δεν αξιοποίησαν το άλογο για να οργώνουν και να έχουν να τρώνε και αυτό φανερώνει την ειδοποιό διαφορά του ψυχισμού (κάπως έτσι) "!!!
Οπότε τι κάνει νιάου νιάου;![]()
αμα χρειαζεσαι οξειες τονους στιξης κλπ για να με διαβαζεις και να καταλαβεις αναρωτησου λιγο μηπως εισαι χαμηλων νοηματων;