Καλά, αν πάθει κάνα ατύχημα κάποιος δικός σου και έχουν πήξει από τους ανεμβολιαστους οι μεθ, και πεθάνει σε κάνα θάλαμο, ξανά έλα να μας πεις.esu έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:13 Σιγά μην είμαστε 5 χρόνια σε lockdown. Απ την στιγμή που διαδόθηκε ο ιός στον πληθυσμό τέλος. Έχουμε εμβόλια, πλέον βγαίνει και φάρμακο.
Οι νοσταλγοί του 2020 να κλειστείτε μόνοι σας μέσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
91 νεκροί. «Η άρτια εκστρατεία που οργάνωσα».
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: 91 νεκροί. «Η άρτια εκστρατεία που οργάνωσα».
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις τατουάζ τη μούρη του Μητσοτάκη στο δεξιό κωλομέρι.vantono έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:17Αν πάμε λοκντάουν, θα πάω να τρυπηθώ και 3η φορά σαν ενα "ευχαριστω" στην κυβερνηση, που θα εχει παρει τη σωστη απόφαση. Και μετά τατουάζ στον καρπό το QRcode του πιστοποιητικου για γρηγορο σκαναρισμα.BigChiefWahoo έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:13Όπως ο vantono ας πούμε,που πήγε και τρυπήθηκε από όλες τις πλευρές.Chainis έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:07
Συμπτωματικά εντελώς αυτοί που ζητάνε λοκντάουν είναι και κατά του εμβολιασμού.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μα δεν θα αλλάξει κάτι και να γινόταν. Άντε να σεβαστούν το lockdown αυτοί που ήδη παίρνουν μέτρα, φοράνε μάσκα, κρατάνε αποστάσεις, πλένουν τα χεράκια τους και είναι εμβολιασμένοι. Οι υπόλοιποι αρνητές των πάντων, θα κάνουν τα ίδια και εν μέσω lockdown. Άρα οι ΜΕΘ θα συνεχίσουν να γεμίζουν με βούρλα. Το lockdown είχε λογική όταν δεν ξέραμε τίποτα για τον ιό, όχι τώρα που είναι προστατευμένο το 70% του πληθυσμού, είτε λόγω νόσησης είτε λόγω εμβολίου.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
- EKPLIKTIKOS
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:19Καλά, αν πάθει κάνα ατύχημα κάποιος δικός σου και έχουν πήξει από τους ανεμβολιαστους οι μεθ, και πεθάνει σε κάνα θάλαμο, ξανά έλα να μας πεις.esu έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:13 Σιγά μην είμαστε 5 χρόνια σε lockdown. Απ την στιγμή που διαδόθηκε ο ιός στον πληθυσμό τέλος. Έχουμε εμβόλια, πλέον βγαίνει και φάρμακο.
Οι νοσταλγοί του 2020 να κλειστείτε μόνοι σας μέσα.
Δικέ μου, δίκιο έχεις. Εγώ έβαλα τη μηχανή ήδη στο γκαράζ εδώ κ μια βδομάδα γιατί πέρασα από τα επείγοντα για δικό μου άνθρωπο κ γίνεται της καργιολας.
Υπάρχουν.
Μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ και ακροδεξιοί σαν πολιτικός χώρος.
Προσωπικά ξέρω 3-4 που ξεσπαθόνουν μόνιμα κατά των εμβολίων και τον τελευταίο καιρό στις κουβέντες λένε ετοιμαστείτε για νέο λοκντάουν.
Μαζί με τις άλλες γνωστές κατηγορίες αντεμβολιαστών κι αυτοί.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Το να λες ετοιμαστειτε για νεο λοκνταουν δεν σημαινει οτι το θες κιολας,ειναι απλα αποτυπωση της πραγματικοτητας.Ετοιμαστειτε λοιπονChainis έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:27Υπάρχουν.
Προσωπικά ξέρω 3-4 που ξεσπαθόνουν μόνιμα κατά των εμβολίων και τον τελευταίο καιρό στις κουβέντες λένε ετοιμαστείτε για νέο λοκντάουν.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Σε μένα το λες ; Στον Chainis πεσ' το,που πλάθει φανταστικά σενάρια.vantono έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:17
Αν πάμε λοκντάουν, θα πάω να τρυπηθώ και 3η φορά σαν ενα "ευχαριστω" στην κυβερνηση, που θα εχει παρει τη σωστη απόφαση. Και μετά τατουάζ στον καρπό το QRcode του πιστοποιητικου για γρηγορο σκαναρισμα.
- EKPLIKTIKOS
Ρε δικέ μου, να ξεσκονισω τον παγκο λες; πάει το γυμναστήριο;
Είναι σύνηθες πολλοι να εκφράζουν την επιθυμία τους σαν λογικό ενδεχόμενο.GoBack έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:28Το να λες ετοιμαστειτε για νεο λοκνταουν δεν σημαινει οτι το θες κιολας,ειναι απλα αποτυπωση της πραγματικοτητας.Ετοιμαστειτε λοιπονChainis έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:27Υπάρχουν.GoBack έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:18
Υπαρχουν αυτοι σε σημαντικο ποσοστο,η τους εφευραμε τωρα απλα για να γινεται κουβεντα;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- BigChiefWahoo
Γιατί,πας ακόμα γυμναστήριο,με τόσα κρούσματα ;EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:31
Ρε δικέ μου, να ξεσκονισω τον παγκο λες; πάει το γυμναστήριο;
Σου φταίνε κι εσένα οι ψεκ ;
Οι ανεμβολίαστοι εμποδίζουν την κανονικότατα.BigChiefWahoo έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:29Σε μένα το λες ; Στον Chainis πεσ' το,που πλάθει φανταστικά σενάρια.vantono έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:17
Αν πάμε λοκντάουν, θα πάω να τρυπηθώ και 3η φορά σαν ενα "ευχαριστω" στην κυβερνηση, που θα εχει παρει τη σωστη απόφαση. Και μετά τατουάζ στον καρπό το QRcode του πιστοποιητικου για γρηγορο σκαναρισμα.
Το λοκντάουν εμποδίζει την κανονικότατα.
Και η κανονικότατα δεν εξυπηρετεί την αριστερά μας είχε πει ευθαρσώς η Κα Αχτσιογλου.
Αυτής της ξέφυγε αλλά είμαι σίγουρος ότι την ίδια νοοτροπία και επιθυμία έχουν μεγάλο ποσοστό συριζαιων.
Και μεγάλο ποσοστό ακροδεξιών σκέφτεται το ίδιο, θέλουν με κάθε θυσία αποτυχία της ΝΔ.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Πραγματικα ζείτε σε ένα παράλληλο σύμπαν. Προστατευμένο λεει το 70% του πληθυσμού. Η αλήθεια είναι οτι κινδυνεύει να νοσήσει βαριά περα από το 30% των ανεμβολίαστων και ένα τουλάχιστον 20% που είναι εμβολιασμένοι (80% προστασία παρέχει από σοβαρή νόσηση στην καλύτερη) συν δεν ξέρω εγώ πόσοι που ειναι κοντά στο εξάμηνο απο τη β δόση ή έχει περάσει το εξάμηνο. Για αυτό και σε όλες τις σοβαρές χώρες πια παίρνουν μέτρα. Στο Κουλισταν λογω αφραγκίας πάνε να περάσουν σαν "λύση" το θα νοσήσουμε όλοι ας νοσήσουμε εμβολιασμένοι. Το κάνουν και σε άλλες χώρες που δεν έχουν μια.esu έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:24 Μα δεν θα αλλάξει κάτι και να γινόταν. Άντε να σεβαστούν το lockdown αυτοί που ήδη παίρνουν μέτρα, φοράνε μάσκα, κρατάνε αποστάσεις, πλένουν τα χεράκια τους και είναι εμβολιασμένοι. Οι υπόλοιποι αρνητές των πάντων, θα κάνουν τα ίδια και εν μέσω lockdown. Άρα οι ΜΕΘ θα συνεχίσουν να γεμίζουν με βούρλα. Το lockdown είχε λογική όταν δεν ξέραμε τίποτα για τον ιό, όχι τώρα που είναι προστατευμένο το 70% του πληθυσμού, είτε λόγω νόσησης είτε λόγω εμβολίου.
Εχετε σύνδρομο καταδίωξης πραγματικά. Ολοι πολεμούν τον άνακτα Κούλη Λουδοβικο που τα έχει κάνει όλα τέλεια. Καλά πραγματικά τα πιστεύετε αυτά που γράφετε?Chainis έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:39Οι ανεμβολίαστοι εμποδίζουν την κανονικότατα.BigChiefWahoo έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:29Σε μένα το λες ; Στον Chainis πεσ' το,που πλάθει φανταστικά σενάρια.vantono έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:17
Και η κανονικότατα δεν εξυπηρετεί την αριστερά μας είχε πει ευθαρσώς η Κα Αχτσιογλου.
Αυτής της ξέφυγε αλλά είμαι σίγουρος ότι την ίδια νοοτροπία και επιθυμία έχουν μεγάλο ποσοστό συριζαιων.
Και μεγάλο ποσοστό ακροδεξιών σκέφτεται το ίδιο, θέλουν με κάθε θυσία αποτυχία της ΝΔ.
Εσύ πήγαινε κλείσου σε ένα κελάρι και βγες το 2028.Arisvilla έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:42Πραγματικα ζείτε σε ένα παράλληλο σύμπαν. Προστατευμένο λεει το 70% του πληθυσμού. Η αλήθεια είναι οτι κινδυνεύει να νοσήσει βαριά περα από το 30% των ανεμβολίαστων και ένα τουλάχιστον 20% που είναι εμβολιασμένοι (80% προστασία παρέχει από σοβαρή νόσηση στην καλύτερη) συν δεν ξέρω εγώ πόσοι που ειναι κοντά στο εξάμηνο απο τη β δόση ή έχει περάσει το εξάμηνο. Για αυτό και σε όλες τις σοβαρές χώρες πια παίρνουν μέτρα. Στο Κουλισταν λογω αφραγκίας πάνε να περάσουν σαν "λύση" το θα νοσήσουμε όλοι ας νοσήσουμε εμβολιασμένοι. Το κάνουν και σε άλλες χώρες που δεν έχουν μια.esu έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:24 Μα δεν θα αλλάξει κάτι και να γινόταν. Άντε να σεβαστούν το lockdown αυτοί που ήδη παίρνουν μέτρα, φοράνε μάσκα, κρατάνε αποστάσεις, πλένουν τα χεράκια τους και είναι εμβολιασμένοι. Οι υπόλοιποι αρνητές των πάντων, θα κάνουν τα ίδια και εν μέσω lockdown. Άρα οι ΜΕΘ θα συνεχίσουν να γεμίζουν με βούρλα. Το lockdown είχε λογική όταν δεν ξέραμε τίποτα για τον ιό, όχι τώρα που είναι προστατευμένο το 70% του πληθυσμού, είτε λόγω νόσησης είτε λόγω εμβολίου.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
- BigChiefWahoo
Άλλο έγραψες και μην κάνεις την πάπια,μεγάλος άνθρωπος.Chainis έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:39
Οι ανεμβολίαστοι εμποδίζουν την κανονικότατα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
-
- 28 Απαντήσεις