Είναι όντως από την τσέπη του και τώρα το νοσοκομείο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αδερφια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αδερφια
Στηρίζω.perseus έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:09 Ουτε μισο ευρω παραπανω απο οτι χρειαζεται σκιστε τους πουσταραδες να τα παιρνουν απο τους εμβολιασμενους βρωμιαρηδες μονο.
Ούτε μισό ευρώ σε μη απαραίτητα είδη και υπηρεσίες.
-
Δημοκράτης
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εγω παντα πληρωνα τους φορους μου.
Εσεις του κινηματος "Δεν πληρωνω" ?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Θυσιες κανω...
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- George_V
Μπα οχι σκετο "δεν πληρωνω τωρα αλλα θα τα πληρωσω μαζεμενα οταν μου ερθει η λυπητερη".
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Για σενα λες ?δεν με νοιαζει ,ετσι και αλλιως οταν τα τιναξεις θα τα πληρωσουν οι κληρονομοιGeorge_V έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:40Μπα οχι σκετο "δεν πληρωνω τωρα αλλα θα τα πληρωσω μαζεμενα οταν μου ερθει η λυπητερη".
Θα τους πληρώσεις και θα πεις και συγγνώμη. Μέχρι τελευταίο τάλαρο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- George_V
Εγω φροντιζω να τακτοποιω τους λογαριασμους μου εγκαιρως.perseus έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:43Για σενα λες ?δεν με νοιαζει ,ετσι και αλλιως οταν τα τιναξεις θα τα πληρωσουν οι κληρονομοι
Αλλωστε ελπιζω να ζησω αλλα 40 χρονια ακομα.
Για σενα ανησυχω που αυτα που δεν πληρωνεις τωρα θα τα πληρωσεις μαζεμενα στο τελος.
- Cecily Anne
Eν τω μεταξύ είναι και βλάκας. Πιο εύκολα πας μέσα για τέτοια χρέη, παρά για σοβαρά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γιατί είμαστε βρωμιάρηδες; Έλληνες πολίτες είμαστε που επιλέξαμε να εμβολιαστούμε. Τί σχέση έχουν οι φόροι που όλοι πληρώνουμε, (δίκαιοι, άδικοι..), με το γεγονός του εμβολιασμού; Γιατί αυτό το άκρατο μίσος;perseus έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:09 Ουτε μισο ευρω παραπανω απο οτι χρειαζεται σκιστε τους πουσταραδες να τα παιρνουν απο τους εμβολιασμενους βρωμιαρηδες μονο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
επειδη μισει τον κουλη, και ο κουλης ειπε να εμβολιαστουμε, αρα δεν εμβολιαζεται και μισει τους εμβολιασμενους, σαν να ειναι ολοι οπαδοι του κουλη.Πασιφάη έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 13:12Γιατί είμαστε βρωμιάρηδες; Έλληνες πολίτες είμαστε που επιλέξαμε να εμβολιαστούμε. Τί σχέση έχουν οι φόροι που όλοι πληρώνουμε, (δίκαιοι, άδικοι..), με το γεγονός του εμβολιασμού; Γιατί αυτό το άκρατο μίσος;perseus έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:09 Ουτε μισο ευρω παραπανω απο οτι χρειαζεται σκιστε τους πουσταραδες να τα παιρνουν απο τους εμβολιασμενους βρωμιαρηδες μονο.
κλασσικη περιπτωση βλαβης.
blr.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση