!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός από 1/2/2022 στην Αυστρία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός από 1/2/2022 στην Αυστρία.
Με το καλό και στη χώρα μας! Δυσκολο να παρει τοσο αρχιδάτη αποφαση το κουλί, βεβαια. Ακομα δεν εχει βγαλει τη γλωσσα του απο τους βρωμόκωλους των αντιμπολιαστάκηδων ψέκουλων.
Kαι λοκνταουν δηλαδή και υποχρεωτικός εμβολιασμός. Οτι έλεγε ο Γεροτζάφιας πριν μια εβδομάδα οτι χρειάζεται. Το Κούλι ούτε μέτρα παίρνει (εκτος απο το να πετάει έξω τους ανεμβολίαστους από τα θέατρα) και υποχρεωτικό εμβολιασμό δεν κάνει. Εγώ πάντως τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους το θεωρώ πολύ υπερβολικό μέτρο.
-
talaipwros
https://www.theguardian.com/world/live/ ... 9d4ebdb47cΔημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:16 Ας κρατήσουμε το νήμα γιατί μάλλον δεν παίζει να γίνει και βασικά μάλλον είναι παπαριές των ελληνικών ΜΜΠ
Austria to impose new full national lockdown and make vaccinations mandatory
Austria will impose a lockdown for all and make vaccinations mandatory, Chancellor Alexander Schallenberg announced this morning, making the country the first in the EU to take such stringent measures as coronavirus cases spiral.
The country plans to make Covid-19 vaccinations mandatory from 1 February next year, while the lockdown will start from Monday and will be evaluated after 10 days, Schallenberg said.
-
talaipwros
Και πολυ άργησαν, οποιος αρνειται, φυλακή.
Αν γίνει εδώ θα έχει φάση να δούμε πως θα υποχρεωθούν γύφτοι και λαθρομετανάστες 
-
Δημοκράτης
ναι οκ, ξαναλέω ότι θα το δούμε σε 3 μήνεςtalaipwros έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:25https://www.theguardian.com/world/live/ ... 9d4ebdb47cΔημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:16 Ας κρατήσουμε το νήμα γιατί μάλλον δεν παίζει να γίνει και βασικά μάλλον είναι παπαριές των ελληνικών ΜΜΠ
Austria will impose a lockdown for all and make vaccinations mandatory, Chancellor Alexander Schallenberg announced this morning, making the country the first in the EU to take such stringent measures as coronavirus cases spiral.
The country plans to make Covid-19 vaccinations mandatory from 1 February next year, while the lockdown will start from Monday and will be evaluated after 10 days, Schallenberg said.
-
talaipwros
Αλλο αυτό, παντως δεν ειναι παραπληροφορηση των ΜΜΕΔημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:27ναι οκ, ξαναλέω ότι θα το δούμε σε 3 μήνεςtalaipwros έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:25https://www.theguardian.com/world/live/ ... 9d4ebdb47cΔημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:16 Ας κρατήσουμε το νήμα γιατί μάλλον δεν παίζει να γίνει και βασικά μάλλον είναι παπαριές των ελληνικών ΜΜΠ
-
Δημοκράτης
Δεν θα υποχρεωθούν, όπως δεν υποχρεώθηκαν να κάνουν και όλα τα άλλα 2 χρόνια τώραnyxtovios έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:27 Αν γίνει εδώ θα έχει φάση να δούμε πως θα υποχρεωθούν γύφτοι και λαθρομετανάστες![]()
"Περιμένω το πρωτεϊνικό" λέει ο άλλος, δηλαδή πραγματικά εγώ το ότι ο καθένας σας έχει έναν εντελώς μοναδικό λόγο που είναι τελείως μαλάκας το είπα σαν υπερβολή, δεν περίμενα να μου βγει έτσι.
-
Δημοκράτης
οκ αυτό ισχύει. Απλά επειδή κάθε φορά που διαβάζω ειδήσεις στα ελληνικά ΜΜΠ για την ΟΛλανδία και ξέρω τι γίνεται εδώ έχω σταματήσει για να διαβάζω οτιδήποτε στην Ελλάδαtalaipwros έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:28Αλλο αυτό, παντως δεν ειναι παραπληροφορηση των ΜΜΕ
-
Δημοκράτης
κοίτα όταν είσαι 36 και αθλητής και η τελευταία φορά που ανέβασες πυρετό ήταν 4 χρόνια πριν μάλλον δεν χρειάζεται να περιμένεις τίποτα. Απλά δεν χρειάζεται να εμβολιαστείς για τον κόβιντfoscilis έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:28 "Περιμένω το πρωτεϊνικό" λέει ο άλλος, δηλαδή πραγματικά εγώ το ότι ο καθένας σας έχει έναν εντελώς μοναδικό λόγο που είναι τελείως μαλάκας το είπα σαν υπερβολή, δεν περίμενα να μου βγει έτσι.
Κατά τα άλλα ναι πανίβλαξ περίμενα να βγει το τυπικό εμβόλιο με τις αντίστοιχες μελέτες. Τώρα απλώς δεν θα εμβολιαστώ ποτέ
- Cecily Anne
Ειναι απίθανο αυτό που συμβαίνει με τους Έλληνες στην Ολλανδία, είστε μια κόπια όλοι όσοι ξέρω. Με οντισιόν σας διαλέγουν ;Δημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:29οκ αυτό ισχύει. Απλά επειδή κάθε φορά που διαβάζω ειδήσεις στα ελληνικά ΜΜΠ για την ΟΛλανδία και ξέρω τι γίνεται εδώ έχω σταματήσει για να διαβάζω οτιδήποτε στην Ελλάδα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Όταν όλη η Δυτική κουλτούρα βλέπει τον κόσμο με όρους σουπερμάρκετ, είναι όντως ο ψεκας που φταίει; Ή μήπως κατά μία έννοια όντως τον ψεκάζουν;foscilis έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:28 "Περιμένω το πρωτεϊνικό" λέει ο άλλος, δηλαδή πραγματικά εγώ το ότι ο καθένας σας έχει έναν εντελώς μοναδικό λόγο που είναι τελείως μαλάκας το είπα σαν υπερβολή, δεν περίμενα να μου βγει έτσι.
-
Δημοκράτης
έχω κάνει και Γερμανία και Ιρλανδία αλλά δεν βλέπω σε τι ακριβώς είμαστε ίδιοι όλοι οι ΕΛ της Ολλανδίας. Ο καθένας για άλλο λόγο έχει βρεθεί να εργάζεται εδώCecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:32Ειναι απίθανο αυτό που συμβαίνει με τους Έλληνες στην Ολλανδία, είστε μια κόπια όλοι όσοι ξέρω. Με οντισιόν σας διαλέγουν ;Δημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:29οκ αυτό ισχύει. Απλά επειδή κάθε φορά που διαβάζω ειδήσεις στα ελληνικά ΜΜΠ για την ΟΛλανδία και ξέρω τι γίνεται εδώ έχω σταματήσει για να διαβάζω οτιδήποτε στην Ελλάδα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις
- 1449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 16 Απαντήσεις