!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τούνη vs Aegean airlines

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Καλά δεν έκανε;

Ναι
5
24%
Όχι
16
76%

Σύνολο ψήφων: 21

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Τούνη vs Aegean airlines

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Τούνη: «Πέταξα ένα 50άρικο στους υπαλλήλους της Aegean κι έφυγα!»
Συντάκτης Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δημοσιεύτηκε 19 Νοεμβρίου 2021 - 10:25

Η ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Τούνη ξεσήκωσε γι' άλλη μία φορά θύελλα αντιδράσεων.

Η Ιωάννα Τούνη συγκεντρώνει και πάλι γύρω της τα βλέμματα, αυτή τη φορά για την αντίδρασή της απέναντι στους υπαλλήλους της Aegean.

Ένα στόρι της στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης έβαλε… φωτιά στα social media και έγινε αμέσως trend στο Twitter αφού η γνωστή influencer κατηγορεί τους υπαλλήλους της γνωστής αεροπορικής εταιρίας πως της ζήτησαν 40 € για μία υπέρβαρη χειραποσκευή.

Σύμφωνα με την ίδια, το γεγονός πως κατεβαίνει διαρκώς στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, πετώντας με Aegean, θα έπρεπε να σημαίνει πως θα τυγχάνει και καλύτερης αντιμετώπισης.

Τελικά, η Ιωάννα Τούνη τους «πέταξε», όπως αποκάλυψε ένα 50άρικο και σηκώθηκε κι έφυγε. Μάλιστα, ζήτησε και τη γνώμη των 827.000 ακολούθων της για το εάν έπραξε σωστά ή όχι.

«Ψωμόλυσσες. Πετάω minimum δύο φορές κάθε βδομάδα μαζί τους. Τους έχω αφήσει έναν σκασμό λεφτά. Και μου έκαναν ολόκληρο σκηνικό (σε άδεια πτήση) γιατί είχα δύο κιλά έξτρα στη χειραποσκευή μου! Και με χρέωσαν +40€. Τους πέταξα 50€ και έφυγα. Καλά δεν έκανα;», αναφέρει χαρακτηριστικά η γνωστή Θεσσαλονικιά στο story της.
https://www.sportime.gr/media/touni-pet ... -ki-efiga/

και το στόρυ :lol:
Εικόνα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Τούνη vs Aegean airlines

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 11:08
Τούνη: «Πέταξα ένα 50άρικο στους υπαλλήλους της Aegean κι έφυγα!»
Συντάκτης Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δημοσιεύτηκε 19 Νοεμβρίου 2021 - 10:25

Η ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Τούνη ξεσήκωσε γι' άλλη μία φορά θύελλα αντιδράσεων.

Η Ιωάννα Τούνη συγκεντρώνει και πάλι γύρω της τα βλέμματα, αυτή τη φορά για την αντίδρασή της απέναντι στους υπαλλήλους της Aegean.

Ένα στόρι της στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης έβαλε… φωτιά στα social media και έγινε αμέσως trend στο Twitter αφού η γνωστή influencer κατηγορεί τους υπαλλήλους της γνωστής αεροπορικής εταιρίας πως της ζήτησαν 40 € για μία υπέρβαρη χειραποσκευή.

Σύμφωνα με την ίδια, το γεγονός πως κατεβαίνει διαρκώς στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, πετώντας με Aegean, θα έπρεπε να σημαίνει πως θα τυγχάνει και καλύτερης αντιμετώπισης.

Τελικά, η Ιωάννα Τούνη τους «πέταξε», όπως αποκάλυψε ένα 50άρικο και σηκώθηκε κι έφυγε. Μάλιστα, ζήτησε και τη γνώμη των 827.000 ακολούθων της για το εάν έπραξε σωστά ή όχι.

«Ψωμόλυσσες. Πετάω minimum δύο φορές κάθε βδομάδα μαζί τους. Τους έχω αφήσει έναν σκασμό λεφτά. Και μου έκαναν ολόκληρο σκηνικό (σε άδεια πτήση) γιατί είχα δύο κιλά έξτρα στη χειραποσκευή μου! Και με χρέωσαν +40€. Τους πέταξα 50€ και έφυγα. Καλά δεν έκανα;», αναφέρει χαρακτηριστικά η γνωστή Θεσσαλονικιά στο story της.
https://www.sportime.gr/media/touni-pet ... -ki-efiga/

και το στόρυ :lol:
Εικόνα
γυναικοκεντρικος καζινοκαπιταλισμουλης :g030: :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Kαλά έκανε και ας μην έχει δίκιο, μόνο και μονο επειδή αναβαθμίστηκε πλέον και τα βάζει με πολυεθνικές, αντί με τον κυρ-Χαρίλαο από τους Αντίπαξους που δεν ειχε ανοιχτή την ταβέρνα του στις 2:30 το μεσημέρι του Ιουλίου με 45 βαθμους.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

vantono έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 11:14 Kαλά έκανε και ας μην έχει δίκιο, μόνο και μονο επειδή αναβαθμίστηκε πλέον και τα βάζει με πολυεθνικές, αντί με τον κυρ-Χαρίλαο από τους Αντίπαξους που δεν ειχε ανοιχτή την ταβέρνα του στις 2:30 το μεσημέρι του Ιουλίου με 45 βαθμους.
η επανάσταση θα ξεκινήσει από τους ινφλουένσερς
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Αυτή που δεν είναι ψωμολυσσα γιατί δεν έκλεισε μπίζνες; :102:
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 11:14

γυναικοκεντρικος καζινοκαπιταλισμουλης :g030: :g030:
δάσκαλε, έχεις δώσει βαθμολογία για Τούνη;
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Στηρίζουμε καταπιολα .

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ :rtfm:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Πώπω μαλάκα μου ενδιαφέρον θέμααααα!

:smt041 :smt041 :smt041
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Γκιώνης
Phorum.gr user: Γκιώνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκιώνης »

Ως απλό μέλος του Σ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο θα περιμένω επίσημη γραμμή από τον πρόεδρο πριν απαντήσω στο ερώτημα.Σε κάθε περίπτωση πάντως οικτίρω το νηματοθέτη γιατί παρέλειψε να αναρτήσει σχετικό φωτογραφικό υλικό. :011:
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Γκιώνης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 11:41 νηματοθέτη γιατί παρέλειψε να αναρτήσει σχετικό φωτογραφικό υλικό. :011:
Γιατι ???? να επεμβει ο σειρηνακης για πνευματικα δικαιωματα ? :smt018
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 11:31
vantono έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 11:14 Kαλά έκανε και ας μην έχει δίκιο, μόνο και μονο επειδή αναβαθμίστηκε πλέον και τα βάζει με πολυεθνικές, αντί με τον κυρ-Χαρίλαο από τους Αντίπαξους που δεν ειχε ανοιχτή την ταβέρνα του στις 2:30 το μεσημέρι του Ιουλίου με 45 βαθμους.
η επανάσταση θα ξεκινήσει από τους ινφλουένσερς
:giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Αυτούς όλους τους infuencers γιατί δεν τους κλείνουν σε ένα γκουλάγκ;
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

ο κλασικος πονηριδης ελληνας που παει να περασει την βαλιτσα για χειραποσκευη και κανει και φασαρια αμα ο υπαλληλος κανει την δουλεια του και τον γραψει στα λιοκια του

και επιπλεον εχει και το θρασος να γραψει οτι τους πεταξε τα λεφτα στα μουτρα

ουστ τσοκαρο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Ειναι σε ποιον θα πεσεις. Εγω παντα υπερβαρος ειμαι και ευτυχως ποτε δε μου εχουν πει κατι.

Τωρα για 2 κιλα ειναι οντως εκνευριστικο αλλα γιατι εχει την εντυπωση πως θα πρεπει να ξερουν ποια ειναι και οτι πεταει 2 φορες την εβδομαδα?
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 11:58 Ειναι σε ποιον θα πεσεις. Εγω παντα υπερβαρος ειμαι και ευτυχως ποτε δε μου εχουν πει κατι.

Τωρα για 2 κιλα ειναι οντως εκνευριστικο αλλα γιατι εχει την εντυπωση πως θα πρεπει να ξερουν ποια ειναι και οτι πεταει 2 φορες την εβδομαδα?

Γιατί είναι η Τουνη.. Helloooooooo
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”