Puma έγραψε: 01 Οκτ 2020, 23:05
Linux Mint σε desktop, laptop.
Bodhi Linux σε netbook.
Με ελάιτενμεντ;
Ακριβώς. Είναι ωραίο αισθητικά και αρκετά ικανοποιητικό από θέμα ταχύτητας (δεδομένης της περιορισμένης ισχύος του netbook).
Αυτό ακριβώς. Στο καινούργιο μηχάνημα που είμαι ήδη σε διαδικασία και φτιάχνω ελπίζω να δουλεύει καλά ο περιηγητής φακέλων. Αυτό το γαμάτο που το mouse-on κάνει προεπισκόπηση μέχρι και σε βίντεο. Είχα σκυλιάσει να κάνω τον dolphin έτσι στο kde αλλά τζίφος.
Σου δουλεύει καλά εσένα αυτό που λέω; Ή δεν το έχεις;
Ακριβώς. Είναι ωραίο αισθητικά και αρκετά ικανοποιητικό από θέμα ταχύτητας (δεδομένης της περιορισμένης ισχύος του netbook).
Αυτό ακριβώς. Στο καινούργιο μηχάνημα που είμαι ήδη σε διαδικασία και φτιάχνω ελπίζω να δουλεύει καλά ο περιηγητής φακέλων. Αυτό το γαμάτο που το mouse-on κάνει προεπισκόπηση μέχρι και σε βίντεο. Είχα σκυλιάσει να κάνω τον dolphin έτσι στο kde αλλά τζίφος.
Σου δουλεύει καλά εσένα αυτό που λέω; Ή δεν το έχεις;
Χμμ... για να είμαι ειλικρινής, δε θυμάμαι αν το έχω. Έχω πολλούς μήνες να ανοίξω το netbook. Ίσως και πάνω από χρόνο,
klg έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:53
Πάντως απο τον Χαοτικό περιμένω τουλάχιστον να έχει hardware στο οποίο μπορεί να τρέξει libreboot και να μην μπουτάρει το μηχάνημά του με τα malicious blobs των καπιταλιστικών OEMs.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Πασιφάη έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 13:18
Linux mint. Ελαφρύ, γρήγορο, το έβαλε το έτερον ήμισυ στο νετμπουκάκι. Με τα Windows 7, σερνόταν.
Μετά από αυτό εγώ πάω μπάσο δικιά μου, παύω να σε διεκδικώ και θα φροντίσω να παύσει και ο άλλος, εξάλλου δεν έχω και τίποτε παραπάνω να σε προσφέρω μόνον λίγο παραπάνω αστείρευτη υψηλή τεχν αλλά και τι α την κανς, ούτε τρώγεται ούτε υπάρχει καν στην πραγματικότητα.
Linux mint. Ελαφρύ, γρήγορο, το έβαλε το έτερον ήμισυ στο νετμπουκάκι. Με τα Windows 7, σερνόταν.
Μετά από αυτό εγώ πάω μπάσο δικιά μου, παύω να σε διεκδικώ και θα φροντίσω να παύσει και ο άλλος, εξάλλου δεν έχω και τίποτε παραπάνω να σε προσφέρω μόνον λίγο παραπάνω αστείρευτη υψηλή τεχν αλλά και τι α την κανς, ούτε τρώγεται ούτε υπάρχει καν στην πραγματικότητα.
Ορίστε ρε μαλάκα, σε λίγο το μισο phorum θα είναι σε linux.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Ορίστε ρε μαλάκα, σε λίγο το μισο phorum θα είναι σε linux.