40 χρόνια γεμίζει αυτό το σακούλι. Μάλλον κοντέινερ θα είναι. Κάποια στιγμή πρέπει να το πάρεις απόφαση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ανταλλαγές
- hellegennes
Re: ανταλλαγές
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Για πολιτικούς μιλάμε. Με προετοιμασία ή όχι το επίπεδο ήταν αξιοπρεπές. Είχαμε γίνει αρκετές φορές ρεζίλι σε ανάλογες περιστάσεις σε βαθμό που να παρακαλάμε να έχουν μαζί τους μεταφραστή. Σε αυτό το video κι εμένα μου χτύπησε το τούρκι αλλά το θεωρώ δευτερεύον.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:30 Σιγά την ευχέρεια. Επίπεδο lower για έναν άνθρωπο που υποτίθεται ότι σπούδασε ένα κάρο χρόνια στην Αμερική και προφορά γιδοβοσκού. Υπόψη πως ό,τι έχεις δει μέχρι στιγμής είναι από κείμενα γραμμένα από πριν. Το μόνο που έχω δει προς ώρας να είναι ντεμι-αυθόρμητο ήταν στην ερώτηση εκείνης της δημοσιογράφου για το μεταναστευτικό, που έγινε θέμα. Όπου τα αγγλικά του ήταν τραγικά.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πας επιχειρηματίας απατεώνας.foscilis έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 12:32και με κάποιο τρόπο στη συνέχεια απέκτησε αρκετά λεφτά ώστε να αγοράσει μια ολόκληρη συνοικία.Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 00:45Για αυτά τα μάρμαρα πολεμησαμε, είχε πει ο Μακρυγιάννης.gassim έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 00:43 Εγώ πάντως δεν έχω πολυκαταλάβει γιατί θέλουμε τόσο πολύ να γυρίσουν πίσω τα μάρμαρα.
Κάπως λαϊκίστικη μου κάνει όλη αυτή η πρεμούρα διαχρονικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Ποιοι πρωθυπουργοί δεν ήξεραν να μιλάνε αγγλικά ή γαλλικά σε στοιχειώδες επίπεδο εκτός από τον Τσίπρα;ST48410 έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:38Για πολιτικούς μιλάμε. Με προετοιμασία ή όχι το επίπεδο ήταν αξιοπρεπές. Είχαμε γίνει αρκετές φορές ρεζίλι σε ανάλογες περιστάσεις σε βαθμό που να παρακαλάμε να έχουν μαζί τους μεταφραστή. Σε αυτό το video κι εμένα μου χτύπησε το τούρκι αλλά το θεωρώ δευτερεύον.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:30 Σιγά την ευχέρεια. Επίπεδο lower για έναν άνθρωπο που υποτίθεται ότι σπούδασε ένα κάρο χρόνια στην Αμερική και προφορά γιδοβοσκού. Υπόψη πως ό,τι έχεις δει μέχρι στιγμής είναι από κείμενα γραμμένα από πριν. Το μόνο που έχω δει προς ώρας να είναι ντεμι-αυθόρμητο ήταν στην ερώτηση εκείνης της δημοσιογράφου για το μεταναστευτικό, που έγινε θέμα. Όπου τα αγγλικά του ήταν τραγικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν είναι το ίδιο να δεις κάτι απο το ίντερνετ με το να το δεις ζωντανά.ST48410 έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 12:26Αυτό μπορεί να έπαιζε μεγαλύτερο ρόλο σε εποχές προ internet. Τώρα δεν χρειάζεται καν να πάει κάποιος στο Βρετανικό Μουσείο για να δει πως είναι τα Ελγίνεια.gassim έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 00:57 Ναι οκ δεν θα με πείραζε και να γυρίσουν αλλά αυτη την στιγμή είναι στο μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου, τα βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι τον χρόνο και η ιστορική τους σημασία και η προέλευση τους περιγράφεται με ακρίβεια.
Πιο πολύ για διαφήμιση του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού σε ενα τεράστιο κοινό που μπορεί να του γεννηθεί η επιθυμία να έρθει στην Ελλάδα μου φαίνεται, παρά σαν λάφυρα ληστείας.
Προσωπικά θα ήθελα να γυρίσουν και άλλα εκθέματα από Γαλλία και Γερμανία κυρίως. Είναι πλούτος αυτό το πράγμα. Και όχι με αυστηρά οικονομικούς όρους. Και κατά κάποιον τρόπο κειμήλιο αφού αντιλαμβανόμαστε την ταυτότητά μας ως συνέχεια εκείνων.
Εγώ πάλι πιστεύω οτι και να έχεις εκθέματα στα μεγαλύτερα μουσεία της Ευρώπης πάλι πλούτος είναι.
Ωστόσο σέβομαι και την δική σου άποψη, αν γύριζαν δεν θα έλεγα όχι αλλά δεν το θεωρώ και τόσο σημαντικό όσο το παρουσιάζουν.
hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:3340 χρόνια γεμίζει αυτό το σακούλι. Μάλλον κοντέινερ θα είναι. Κάποια στιγμή πρέπει να το πάρεις απόφαση.
Υ.Γ δεν τρελενομαι και τοσο πολυ με την επιστροφη των μαρμαρων για να ειμαι ειλικρινης.
Αν επιστραφουν,καλως,αν οχι,εχουμε πιο σοβαρα προβληματα να ασχοληθουμε.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα εάν δεν επέμενε να μιλά αγγλικά στις διεθνείς του επαφές.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:54Ποιοι πρωθυπουργοί δεν ήξεραν να μιλάνε αγγλικά ή γαλλικά σε στοιχειώδες επίπεδο εκτός από τον Τσίπρα;ST48410 έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:38Για πολιτικούς μιλάμε. Με προετοιμασία ή όχι το επίπεδο ήταν αξιοπρεπές. Είχαμε γίνει αρκετές φορές ρεζίλι σε ανάλογες περιστάσεις σε βαθμό που να παρακαλάμε να έχουν μαζί τους μεταφραστή. Σε αυτό το video κι εμένα μου χτύπησε το τούρκι αλλά το θεωρώ δευτερεύον.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:30 Σιγά την ευχέρεια. Επίπεδο lower για έναν άνθρωπο που υποτίθεται ότι σπούδασε ένα κάρο χρόνια στην Αμερική και προφορά γιδοβοσκού. Υπόψη πως ό,τι έχεις δει μέχρι στιγμής είναι από κείμενα γραμμένα από πριν. Το μόνο που έχω δει προς ώρας να είναι ντεμι-αυθόρμητο ήταν στην ερώτηση εκείνης της δημοσιογράφου για το μεταναστευτικό, που έγινε θέμα. Όπου τα αγγλικά του ήταν τραγικά.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- hellegennes
Φυσικά. Εγώ είμαι ο πρώτος που το έχει πει αυτό και έχω ρίξει καρακραξίδι στον Τσίπρα. Αλλά μόνο ο Τσίπρας ήταν ρεζίλης σ' αυτόν τον τομέα.Beria έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 16:14Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα εάν δεν επέμενε να μιλά αγγλικά στις διεθνείς του επαφές.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:54Ποιοι πρωθυπουργοί δεν ήξεραν να μιλάνε αγγλικά ή γαλλικά σε στοιχειώδες επίπεδο εκτός από τον Τσίπρα;ST48410 έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:38
Για πολιτικούς μιλάμε. Με προετοιμασία ή όχι το επίπεδο ήταν αξιοπρεπές. Είχαμε γίνει αρκετές φορές ρεζίλι σε ανάλογες περιστάσεις σε βαθμό που να παρακαλάμε να έχουν μαζί τους μεταφραστή. Σε αυτό το video κι εμένα μου χτύπησε το τούρκι αλλά το θεωρώ δευτερεύον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ζούμε σε ένα σύστημα.
hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 21:32Φυσικά. Εγώ είμαι ο πρώτος που το έχει πει αυτό και έχω ρίξει καρακραξίδι στον Τσίπρα. Αλλά μόνο ο Τσίπρας ήταν ρεζίλης σ' αυτόν τον τομέα.Beria έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 16:14Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα εάν δεν επέμενε να μιλά αγγλικά στις διεθνείς του επαφές.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:54
Ποιοι πρωθυπουργοί δεν ήξεραν να μιλάνε αγγλικά ή γαλλικά σε στοιχειώδες επίπεδο εκτός από τον Τσίπρα;
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
- hellegennes
Ποιο είναι το πρόβλημα που διακρίνεις εδώ; Ακόμα και η προφορά του είναι καλύτερη από του Μητσοτάκη. Στο πολύ ελάχιστο ξέρει πώς να προφέρει την Τουρκία και δεν γίνεται ρεντίκολο εκστομίζοντας «τούρκι».
Τούρκι, ρε μαλάκα.

Τούρκι, ρε μαλάκα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Υδράργυρος
Δηλαδη με εναμισι λεπτο βιντεο καταλαβαν οι αγγλοι αν ειναι καλος πθ ο κουλης; ας ρωτησουν εμας που τον τρωμε στη μαπα. Ενας βλακας ειναιAlienWay έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:32 Βασικά τα σχόλια δείτε.
https://twitter.com/GMB/status/1460516977269690368
-
talaipwros
https://mobile.twitter.com/As_prosexes/ ... 5736151050Υδράργυρος έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 02:15Δηλαδη με εναμισι λεπτο βιντεο καταλαβαν οι αγγλοι αν ειναι καλος πθ ο κουλης; ας ρωτησουν εμας που τον τρωμε στη μαπα. Ενας βλακας ειναιAlienWay έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:32 Βασικά τα σχόλια δείτε.
https://twitter.com/GMB/status/1460516977269690368
Πιο πολλά σαρδάμ έκανε στα Ελληνικά την εποχή εκείνη.
Τέλος πάντων. Άνευ ουσίας το ζήτημα της προσφοράς του Μητσοτάκη.
- hellegennes
Δεν είναι άνευ ουσίας αν σκεφτείς ότι σπούδασε επί σειρά ετών στην Αμερική και κατείχε θέσεις σε εταιρείες που έπρεπε να συνεννοείται στα αγγλικά.
Θα ήταν άνευ ουσίας αν ήξερε αγγλικά μόνο από εκμάθηση. Το ότι δεν ξέρει να προφέρει σωστά ακόμη και στοιχειώδη πράγματα (όπως η Τουρκία), που μαθαίνει κανείς στην A Junior, δείχνει ότι παπάρια σπουδές έκανε και το πτυχίο του είναι 100% αγορασμένο.
Αυτό επίσης συνεπάγεται μια σειρά από άλλα πράγματα, όπως το ότι είναι τεμπελχανάς, διεφθαρμένος, δεν έχει καμμιά αληθινή διάθεση για μελέτη και εν τέλει δεν είναι κατάλληλος για αρχηγός κράτους.
Θα ήταν άνευ ουσίας αν ήξερε αγγλικά μόνο από εκμάθηση. Το ότι δεν ξέρει να προφέρει σωστά ακόμη και στοιχειώδη πράγματα (όπως η Τουρκία), που μαθαίνει κανείς στην A Junior, δείχνει ότι παπάρια σπουδές έκανε και το πτυχίο του είναι 100% αγορασμένο.
Αυτό επίσης συνεπάγεται μια σειρά από άλλα πράγματα, όπως το ότι είναι τεμπελχανάς, διεφθαρμένος, δεν έχει καμμιά αληθινή διάθεση για μελέτη και εν τέλει δεν είναι κατάλληλος για αρχηγός κράτους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,