Στα στατιστικά του ΗΒ οι αναλογίες είναι τελείως διαφορετικές. Πιστεύω τα στατιστικά του ΗΒ. Στ' αρχίδια μου τι λέει το κανάλι της ελληνικής κυβέρνησης.axilmar έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 11:3285% στις μεθ ειναι ανεμβολιαστοι. Χτες στην ΕΡΤ1 στις ειδησεις.hellegennes έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 11:09Δεν είναι. Οι εμβολιασμένοι έχουν κρούσματα διπλάσια και τριπλάσια σε σχέση με τον πληθυσμό τους.axilmar έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 10:44 Αρα βοηθαει το εμβολιο, εφοσον οι εμβολιασμενοι ειναι λιγοτεροι απο τους ανεμβολιαστους στα περιστατικα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σοκ στην ΕΡΤ γιατρός στον «αέρα» αποκαλύπτει: 38% των περιστατικών Covid αφορούν εμβολιασμένους!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Σοκ στην ΕΡΤ γιατρός στον «αέρα» αποκαλύπτει: 38% των περιστατικών Covid αφορούν εμβολιασμένους!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Σοκ στην ΕΡΤ γιατρός στον «αέρα» αποκαλύπτει: 38% των περιστατικών Covid αφορούν εμβολιασμένους!
Στα στατιστικά του HB τα στοιχεία είναι παρεμφερή με τα Ελληνικά. Επίσης τα στατιστικά της Πορτογαλίας ,Ιρλανδίας και Δανίας δείχνουν σε οποιονδήποτε αντιλαμβάνεται αριθμητική δ΄δημοτικού την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού. Δικαιούστε να μην εμβολιάζεστε για οποιοδήποτε σύμπλεγμα κουβαλάτε. Οποιαδήποτε άλλη αρλούμπα ,είναι απλά βιοτρομοκρατία. Τουλάχιστον έγινε η αρχή απ τη μεριά της δικαιοσύνης :Δημήτρης Αλικάκοςhellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:27Στα στατιστικά του ΗΒ οι αναλογίες είναι τελείως διαφορετικές. Πιστεύω τα στατιστικά του ΗΒ. Στ' αρχίδια μου τι λέει το κανάλι της ελληνικής κυβέρνησης.axilmar έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 11:3285% στις μεθ ειναι ανεμβολιαστοι. Χτες στην ΕΡΤ1 στις ειδησεις.hellegennes έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 11:09
Δεν είναι. Οι εμβολιασμένοι έχουν κρούσματα διπλάσια και τριπλάσια σε σχέση με τον πληθυσμό τους.
12 λ. ·
Η αρχή άργησε κοντά δυο χρόνια, αλλά έγινε.
Έχουμε την πρώτη σύλληψη και παραπομπή σε δίκη δημοφιλούς αντιεμβολιαστή με τις κατηγορίες:
- Διέγερση σε ανυπακοή. 183 ΠΚ
- Διάδοση ψευδών ειδήσεων. 191 ΠΚ (και τα δυο κατ' εξακολούθηση)
Επιτέλους η πολιτεία κατάλαβε ότι είναι άλλο πράγμα η «ελευθερία της έκφρασης» και άλλο κάποιος να στέλνει κόσμο στις ΜΕΘ και στο θάνατο με τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς του που τους πιστεύουν χιλιάδες αφελείς.
Η υπόθεση πήρε το δρόμο της και η δικαιοσύνη θα κρίνει. Ο κ. Αντωνιάδης είναι πια κατηγορούμενος, και ως τέτοιος πρέπει πια να αντιμετωπιστεί. Δηλαδή με σεβασμό στο δικαίωμα της υπεράσπισης του εαυτού του και στο τεκμήριο της αθωότητας.
Αλλά ας δούμε όλη την εικόνα. Δείτε καταρχάς την ανάρτηση (2η εικόνα), από ένα άλλο επικίνδυνο "φρούτο".
Μίσος, καθαρός παραλογισμός (πηχτή βλακεία) και ευκαιρία να μαζέψουμε κι άλλους πελάτες.
Το λάθος έγινε από την αρχή. Που οι λέξεις "fake news" έγιναν μόδα και ακαδημαϊκή προσέγγιση. Αναλύσεις, γραφήματα, βιβλιογραφία, διαλέξεις, συνέδρια και όλα αυτά τα καλά.
Μόνο που δεν ήταν (μόνο) αυτά.
Ήταν (κυρίως) δράματα στις εντατικές και θάνατος. Ήταν διαλυμένες ζωές, σωματικός πόνος, δάκρυα, γολγοθάς χιλιάδων ανθρώπων να αναρρώσουν. Καθημερινή αγωνία συγγενών και φίλων μπροστά στη διασωλήνωση του δικού τους ανθρώπου: «θα ζήσει;»
Η φράση ανθρώπων που αρνήθηκαν την επιστήμη, την ίδια την πραγματικότητα, γιατί «μα το είπε ο τάδε στο facebook» είναι πια γνωστή σε όλους τους γιατρούς που παλεύουν το θηρίο του ιού στα νοσοκομεία.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της διασποράς fake news σε θέματα δημόσιας υγείας.
Το λάθος έγινε από την αρχή. Δεν ήταν, πρωτίστως, φαινόμενο προς ανάλυση. Ήταν, και είναι, πόλεμος με τον παραλογισμό. Ήταν αγώνας για ζωή.
Πας στον μπακάλη και του ζητάς γάλα για το μωρό σου. Κι εκείνος σου δίνει χλωρίνη γιατί «έτσι είπε στο FB ο νικόλας που τα ξέρει όλα».
Να το αναλύσουμε;
Όχι.
Στο σκαμνί.
Κάθε μέρα 80 συμπατριώτες μας φεύγουν έτσι : https://www.kathimerini.gr/visual/nyt-v ... p5nuTA4AwU
- hellegennes
BOOMER έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:32Στα στατιστικά του HB τα στοιχεία είναι παρεμφερή με τα Ελληνικά.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:27Στα στατιστικά του ΗΒ οι αναλογίες είναι τελείως διαφορετικές. Πιστεύω τα στατιστικά του ΗΒ. Στ' αρχίδια μου τι λέει το κανάλι της ελληνικής κυβέρνησης.
Όχι, δεν είναι. Οι νοσηλείες στο ΗΒ είναι 64% πλήρως εμβολιασμένοι - 33% ανεμβολίαστοι - 3% μερικώς εμβολιασμένοι:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θέλω link με κάποιον που τα υποστηρίζει αυτά επώνυμα με στοιχεία από το υπουργείο υγείας της μεγάλης Βρετανίας,όχι μια φωτογραφία,βιοτρομοκράτη.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:45BOOMER έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:32Στα στατιστικά του HB τα στοιχεία είναι παρεμφερή με τα Ελληνικά.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:27
Στα στατιστικά του ΗΒ οι αναλογίες είναι τελείως διαφορετικές. Πιστεύω τα στατιστικά του ΗΒ. Στ' αρχίδια μου τι λέει το κανάλι της ελληνικής κυβέρνησης.
Όχι, δεν είναι. Οι νοσηλείες στο ΗΒ είναι 64% πλήρως εμβολιασμένοι - 33% ανεμβολίαστοι - 3% μερικώς εμβολιασμένοι:
![]()
Μια μια γρήγορη ματιά η εικόνα στη Μ.Βρετανία είναι αυτή και σίγουρα σε σχέση με τον 6 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό είναι πολύ καλύτερη από την Ελλάδα: https://www.bbc.com/news/uk-51768274 & https://www.google.com/search?q=great+b ... nt=gws-wiz
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BOOMER την 18 Νοέμ 2021, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Του UK Health Security Agency είναι, αγαπητέ αναλφάβητε:
https://www.gov.uk/government/publicati ... ce-reports
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στη Μεγάλη Βρεττανία με 6 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό απ την Ελλάδα ,νοσηλεύονται σε ΜΕΘ 2 φορές περισσότεροι απ την Ελλάδα και έχει 2,5φορές περισσότερους θανάτους από την Ελλάδα. Αν δεν κατανοείς ακόμη πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού ,βρες κάποιον που να έχει τελειώσει 4η δημοτικού να σου εξηγήσει. Το ότι αν ήταν το 100% του πληθυσμού εμβολιασμένο και υπήρχε 1 ασθενής σε νοσοκομείο ,άρα όσοι νοσηλεύονται (100%) θα ήταν εμβολιασμένοι ,άστο είναι πολύπολοκο. Σε κάθε περίπτωση , το link δεν έχει καμιά σχέση με τις ασυναρτησίες που αραδιάζεις. Ας ελπίσουμε οι οικείοι σου να μην είναι νοητικού επιπέδου αντίστοιχου με των θυμάτων της συμμορίας Αντωνιάδη/Τίγκα/Ποντίκα.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:55 Του UK Health Security Agency είναι, αγαπητέ αναλφάβητε:
Στα περι αναλφαβητισμού από συμπλεγματικούς ανώνυμους βιοτρομοκράτες που καθημερινά ηδονίζονται με τον θάνατο των ανόητβν θυμάτων τους, δεν θα μπω καν στην διαδικασία να απαντήσω. Αν είσαι ιατρός ή οτιδήποτε παρεμφερές ,βγες ανοικτά και υποστήριξε τις ανοησίες σου ,να δούμε. Εκτος κι αν είσαι κάποιος απ αυτούς που ασχολείται ήδη μαζί τους ο εισαγγελέας.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Στην αρχή πάντως παρουσίαζαν όλους τους θανάτους ως covid, μιλάμε τώρα για ανθρώπους 80+ που είχαν άλλα 527 προβλήματα υγείας.
Τώρα για να υπερασπιστούν τα εμβόλια λένε ότι δεν πέθαναν από covid αλλά από άλλες λοιμώξεις...
Ό,τι μας συμφέρει
Τώρα για να υπερασπιστούν τα εμβόλια λένε ότι δεν πέθαναν από covid αλλά από άλλες λοιμώξεις...
Ό,τι μας συμφέρει
Ασ' το. Δε νιώθει.BOOMER έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 14:01Στη Μεγάλη Βρεττανία με 6 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό απ την Ελλάδα ,νοσηλεύονται σε ΜΕΘ 2 φορές περισσότεροι απ την Ελλάδα και έχει 2,5φορές περισσότερους θανάτους από την Ελλάδα. Αν δεν κατανοείς ακόμη πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού ,βρες κάποιον που να έχει τελειώσει 4η δημοτικού να σου εξηγήσει. Το ότι αν ήταν το 100% του πληθυσμού εμβολιασμένο και υπήρχε 1 ασθενής σε νοσοκομείο ,άρα όσοι νοσηλεύονται (100%) θα ήταν εμβολιασμένοι ,άστο είναι πολύπολοκο. Σε κάθε περίπτωση , το link δεν έχει καμιά σχέση με τις ασυναρτησίες που αραδιάζεις. Ας ελπίσουμε οι οικείοι σου να μην είναι νοητικού επιπέδου αντίστοιχου με των θυμάτων της συμμορίας Αντωνιάδη/Τίγκα/Ποντίκα.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:55 Του UK Health Security Agency είναι, αγαπητέ αναλφάβητε:
Στα περι αναλφαβητισμού από συμπλεγματικούς ανώνυμους βιοτρομοκράτες που καθημερινά ηδονίζονται με τον θάνατο των ανόητβν θυμάτων τους, δεν θα μπω καν στην διαδικασία να απαντήσω. Αν είσαι ιατρός ή οτιδήποτε παρεμφερές ,βγες ανοικτά και υποστήριξε τις ανοησίες σου ,να δούμε. Εκτος κι αν είσαι κάποιος απ αυτούς που ασχολείται ήδη μαζί τους ο εισαγγελέας.
- hellegennes
Δεν διάβασα καν τι λες πέρα απ' αυτήν λέξη, αφενός γιατί την έγραψες ανορθόγραφα, αφετέρου γιατί η μόνη αποδεκτή απάντηση είναι «έχεις δίκιο, τα ελληνικά στατιστικά δεν μοιάζουν καθόλου με τα αγγλικά».BOOMER έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 14:01Στη Μεγάλη Βρεττανίαhellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:55 Του UK Health Security Agency είναι, αγαπητέ αναλφάβητε:
Έφερες 85% νοσηλευόμενους ανεμβολίαστους από Ελλάδα, σού φέρνω 33% από Αγγλία ενώ έχεις πει ότι τα στατιστικά είναι παρεμφερή. Σου φαίνονται ιδιαίτερα κοντινοί αριθμοί;
Οποιαδήποτε άλλη παρεκτροπή είναι μη αποδεκτή απάντηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 14:10Δεν διάβασα καν τι λες πέρα απ' αυτήν λέξη, αφενός γιατί την έγραψες ανορθόγραφα, αφετέρου γιατί η μόνη αποδεκτή απάντηση είναι «έχεις δίκιο, τα ελληνικά στατιστικά δεν μοιάζουν καθόλου με τα αγγλικά».BOOMER έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 14:01Στη Μεγάλη Βρεττανίαhellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:55 Του UK Health Security Agency είναι, αγαπητέ αναλφάβητε:
Έφερες 85% νοσηλευόμενους ανεμβολίαστους από Ελλάδα, σού φέρνω 33% από Αγγλία ενώ έχεις πει ότι τα στατιστικά είναι παρεμφερή. Σου φαίνονται ιδιαίτερα κοντινοί αριθμοί;
Οποιαδήποτε άλλη παρεκτροπή είναι μη αποδεκτή απάντηση.
Το να με ψέγει για ανορθογραφία ένα αντιεμβολιαστικό τρόλ είναι γελοίο. Δέχομαι να με ψέγει για ορθογραφία φιλόλογος ,όπως και να με ψέγει για ιατρικά ζητήματα ιατρός. Τελικά εσύ τι είσαι αντιεμβολιαστή βιοτρομοκράτη;
Μου φέρνεις στατιστικά από την Μεγάλη Βρεττανία ,στην οποία περιλαμβάνεται η Αγγλία ( ο ψέκας δεν γνωρίζει καν ότι η Αγγλία είναι μέρος της Μεγάλης Βρετανίας) , στα οποία όλοι βλέπουμε ότι χάρη στο μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού ,ενώ έχει 6 φορές περισσότερο πληθυσμό , έχει λιγότερο από 2 φορές περισσότερους νοσηλευόμενους σε ΜΕΘ , και λιγότερο από 2,5 φορές περισσότερους θανάτους απ την Ελλάδα.
Μη αποδεκτή είναι η επαφή όντων σαν εσένα με αφελείς κανονικούς ανθρώπους ,αφού βλέπουμε ολοφάνερα την βιοτρομοκρατία που προσπαθείς να ασκήσεις.
Παρεκτορπή είναι να αμφισβητείς την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού με σκοπό να αποτρέψεις άτομα που φοβούνται από το να εμβολιαστούν.
Κατά συνέπεια με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ ,είσαι ικανός να κατανοήσεις από τα στοιχεία της Μεγάλης Βρετανίας ότι ο εμβολιασμός μεγαλύτερου ποσόστου πληθυσμού σε σχέση με τηνΕλλάδα έχει σώσει πολλές ζωές και πολλές νοσηλείες σε ΜΕΘ ; Οτι αν είχε το ίδιο ποσοστό εμβολιασμού θα έπρεπε να έχει 3.000+ σε ΜΕΘ και 500 νεκρούς την ημέρα;
Αν έχεις ίχνος αξιοπρέπειας ,το παραδέχεσαι και εξαφανίζεσαι. Αν όχι ,επιβεβαιώνεις ότι είσαι συμπλεγματικός βιοτρομοκράτης που επιθυμεί θανάτους αφελών συμπολιτών μας.
- hellegennes
Δεν είδα παραδοχή της διαφοράς των στατιστικών μεταξύ της Ελλάδας και της Αγγλίας στην πρώτη πρόταση και έτσι δεν διάβασα παραπέρα τι έγραψες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το πινακακι για ΜΒ δε λεει τιποτα απο μονο του. Το υπολοιπο κειμενο λεει και ξαναλεει για ποιο λογο τα νουμερα ειναι αυτα, αν και "φαινονται" διαφορετικα. Πχ
In the context of very high vaccine coverage in the population, even with a highly effective vaccine, it is expected that a large
proportion of cases, hospitalisations and deaths would occur in vaccinated individuals, simply because a larger proportion of the
population are vaccinated than unvaccinated and no vaccine is 100% effective. This is especially true because vaccination has
been prioritised in individuals who are more susceptible or more at risk of severe disease. Individuals in risk groups may also be
more at risk of hospitalisation or death due to non-COVID-19 causes, and thus may be hospitalised or die with COVID-19 rather
than because of COVID-19.
Παραπανω γραφει και αλλα. Πχ στους 45-50 ο εμβολιασμος ειναι στο 80% (1/5) αλλα οι νεκροι ειναι περιπου ιδιοι (~50) που σημαινει πχ οτι στους 10 σαρανταρηδες, εαν πεθαινε ο ενας απο τους δυο ανεμβολιαστους (η' αντιστοιχως), τοτε θα πεθαινε ο ενας απο τους υπολοιπους 8 εμβολιασμενους.
Το οτι οι εμβολιασμενοι ειναι διπλασιοι και τριπλασιοι παιζει απο τους 50+ και ειναι φυσικο αποτελεσμα του τεραστιου ποσοστο εμβολιασμου.
In the context of very high vaccine coverage in the population, even with a highly effective vaccine, it is expected that a large
proportion of cases, hospitalisations and deaths would occur in vaccinated individuals, simply because a larger proportion of the
population are vaccinated than unvaccinated and no vaccine is 100% effective. This is especially true because vaccination has
been prioritised in individuals who are more susceptible or more at risk of severe disease. Individuals in risk groups may also be
more at risk of hospitalisation or death due to non-COVID-19 causes, and thus may be hospitalised or die with COVID-19 rather
Παραπανω γραφει και αλλα. Πχ στους 45-50 ο εμβολιασμος ειναι στο 80% (1/5) αλλα οι νεκροι ειναι περιπου ιδιοι (~50) που σημαινει πχ οτι στους 10 σαρανταρηδες, εαν πεθαινε ο ενας απο τους δυο ανεμβολιαστους (η' αντιστοιχως), τοτε θα πεθαινε ο ενας απο τους υπολοιπους 8 εμβολιασμενους.
Το οτι οι εμβολιασμενοι ειναι διπλασιοι και τριπλασιοι παιζει απο τους 50+ και ειναι φυσικο αποτελεσμα του τεραστιου ποσοστο εμβολιασμου.
- hellegennes
Εδώ συζητάμε για το αν με τα παρόμοια ποσοστά εμβολιασμού μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας είναι λογική η διαφορά 33% ανεμβολίαστων στις νοσηλείες VS 85% στην Ελλάδα. Ε, δεν είναι.Navis έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 15:23 Το πινακακι για ΜΒ δε λεει τιποτα απο μονο του. Το υπολοιπο κειμενο λεει και ξαναλεει για ποιο λογο τα νουμερα ειναι αυτα, αν και "φαινονται" διαφορετικα. Πχ
Ούτε καν αν σταθμίσεις ως προς τους πληθυσμούς των εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων δεν είναι*, πόσο μάλλον τα αστάθμιστα ποσοστά.
* είναι 70-80%, ανάλογα την ηλικιακή ομάδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
οκ,
μα εχει ΜΟΝΟ νοημα αν τις σταθμισεις ως προς το ποσοστο εμβολιασμων (που ειναι αρκετα διαφορετικο, οπως φαινεται).
μα εχει ΜΟΝΟ νοημα αν τις σταθμισεις ως προς το ποσοστο εμβολιασμων (που ειναι αρκετα διαφορετικο, οπως φαινεται).
- hellegennes
Ναι, αλλά οι εν ελλάδι υποστηρικτές της άποψης ότι τα εμβόλια είναι κατά 99% αποτελεσματικά θεωρούν ότι είναι πιο δραματικό να χρησιμοποιήσουν τα αστάθμιστα ποσοστά, για να πούνε «να, το 30% των ανεμβολίαστων παράγει το 90% των νοσηλειών». Όχι, δεν είναι αλήθεια αυτό.Navis έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 15:47 οκ,
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 721 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 0 Απαντήσεις