Εγώ λέω να κάνουν ότι δεν τους βλέπουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 12:19Ε, ναι.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 12:05Φαίνεται δεν τα βρίσκει. Ε, δεν ξεχωρίζουν και οι Πακιστανοί...
Από τη στιγμή λοιπόν που είναι κρυμμένα και δεν τα βρίσκουν οι αρμόδιοι ινσπέκτορς, όσοι διαμαρτύρονται ας μην βάζουν βενζίνη από βενζινάδικα με ανασφάλιστους Πακιστανούς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκοτώθηκε νοσηλεύτρια όταν κοιμήθηκε στο τιμόνι μετά από εξαντλητική βάρδια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Εμπεδοκλής
Re: Σκοτώθηκε νοσηλεύτρια όταν κοιμήθηκε στο τιμόνι μετά από εξαντλητική βάρδια
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ρε σου λέω παρακαλούσα φίλους μου να έρθουν για δουλειά (να έχω παρέα, να μοιραζόμαστε και την βενζίνη διότι δούλευα 20-30χλμ μακριά) και το παίζανε Αντουανέτες. Ήταν βλέπεις τα "καλά" χρόνια ('00s) αλλά μην νομίζεις, δεν έχουν αλλάξει και πολύ τα πράγματα τώρα.Χαοτικός έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 11:39Τι θα γίνει μ' αυτό ρε μλκ; Που οφείλεται; Μήπως από χοντοκωλίαση; Παιδιά που οι γονείς τους δεν τα άφησαν να ζοριστούν λίγο και να σκληρύνουν στη ζωή;Πτολεμαίος έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 11:31Βγάζεις συμπεράσματα για την νοημοσύνη των άλλων, για το που δούλευε ο άλλος, τα οποία φυσικά βγαίνουν από τον κώλο σου.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 09:36
Δεν έχουν λιώσει αρκετά. Επίσης το να δουλεύεις σε εργολαβική εταιρεία του πατέρα σου δεν είναι ακριβώς λιώσιμο...
Όσο για τα περί υπερασπιστή των εργαζομένων, λες ότι είναι καλύτερα να τους βρίζουμε;![]()
Δούλευα σε μεγάλα συνεργεία οικοδομής (τα "καλά" χρόνια) με ποσοστωση 90% σε αλβανούς. Έλληνας δεν πάταγε (ναι, αυτοί οι ίδιοι Έλληνες που τώρα απεργούν για τα - και καλα- δικαιώματα των εργατωνε).
Άσε μας μωρέ μλκ. Αν γινόταν απεργία σε κάθε κλάδο που συμβαίνει δυστυχημα θα έπρεπε όλη η Ελλάδα να έχει 2-3 απεργίες τη μέρα.
Να απεργήσουν οι νοσηλευτές, οι τραυματιοφορεις, να απεργήσουν οι μπάτσοι, να απεργήσουν οι πυροσβεστες, να απεργήσουν οι αεροπορικές, τα καράβια, όλοι να ουμ.
Ξεκόλλα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Όπως σχεδόν στα πάντα. Λόγω ετσιγουσταρισμου και ανευθυνότητας. Δεν φταίνε τα αφεντικά (που φυσικά φταίνε κι αυτά εννοείται). Φταίμε όλοι για όλα.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 12:20Στατιστικά, είμαστε χειρότερα από τους εταίρους μας στην ΕΕ. Στατιστικά πάντα...Πτολεμαίος έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 12:18Εργάτης δούλευα ρε μλκ, τι να "αντικαταστήσω";Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 11:35
Οπότε, όλα καλά. Μια χαρά. Και να πεθάνει και κανένας αλβανός στο συνεργείο θα τον αντικαταστήσεις με πακιστανό που είναι και πιο φθηνός. Δεν έγινε και τίποτε. Τσέπωσε τα χρήματα που απαιτούνται για τα μέτρα προστασίας μαζί με αυτά για τα ασφάλιστρα.
Πως να το κάνουμε τώρα; Στατιστικά και μόνο προβλέπονται θάνατοι στις διάφορες εργασίες παντού στον πλανήτη.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
πως δειχνει οτι την πηρε ο υπνος, και οχι οτι μιλουσε στο κινητο ας πουμε; η χαζευε, η οτιδηποτε αλλο;Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 11:11Δε θέλω να σε σοκάρω, αλλά κάποιο ρόλο θα παίζει και αυτό στο ότι είμαστε από τους πρώτους σε τροχαία δυστυχήματα στην ΕΕ.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 10:59Που το είδες το κράξιμο; Αυτό που λέω είναι ότι χιλιάδες άνθρωποι, κάνουν καθημερινά υπερωρίες και μεγάλες διαδρομές είτε με αυτοκίνητο είτε με μμμ για να πάνε στη δουλειά τους, επί χρόνια. Και ότι στην τελική, ένας άνθρωπος μπορεί να είναι κουρασμένος για δεκάδες λόγους εκτός από την κούραση της δουλειάς. Δεν γυρίζουν όλοι σπίτι τους για να αράξουν και να πάρουν έναν υπνάκο για να ξεκουραστούν. Κάποιοι έχουν και άλλες υποχρεώσεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 10:51
Για να κάνεις 45χλμ σε μισή ώρα το κοντέρ θα πρέπει να γράφει σταθερά 90 χλμ. Κράζετε την κοπέλα που οδήγησε κουρασμένη αλλά κανένα πρόβλημα αν κάποιος παραβιάζει τα όρια ταχύτητας...
Κατά τα άλλα, σαφώς και είναι κρίμα για την κοπέλα αλλά από που ακριβώς προκύπτει ότι το δυστύχημα έγινε επειδή κοιμήθηκε στο τιμόνι;
Κατά τα άλλα, οι μαρτυρίες και η ανάλυση του δυστυχήματος αυτό δείχνει. Δεν επιχειρούσε προσπέραση, η στροφή δεν ήταν τόσο απότομη και το όχημα δεν φρέναρε καν, σε αντίθεση με το άλλο...
Αν και δεν περιμένω πολλά από εσένα, και από άλλους εδώ μέσα, αυτό ίσως σε βοηθήσει τουλάχιστον να μη γράψεις άλλες βλακείες...
https://www.onairnews.gr/mesologgi-sfod ... iton-foto/
https://www.google.com/maps/@38.3716652 ... 384!8i8192
Τώρα αν θα μείνω με την ελπίδα βλέπουμε...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μπορεί και να είναι.Ασέβαστος έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 10:59μα εδω δεν το αρνειται. λεει ξεκαθαρα οτι 75χλμ δρομος μετα απο 3-4 45λεπτα καθιστικη δουλεια, ειναι ζορικη υποθεση.stavmanr έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 10:41
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο απλό.
Καταρχήν ποτέ δεν πιστεύεις ότι είσαι τόσο κουρασμένος. Το να γλυκοκοιμηθείς εκεί που νομίζεις ότι είσαι καλά, είναι θέμα ελάχιστων δευτερολέπτων.
Ο νους σου παίζει παιχνίδια, σα να είσαι μεθυσμένος. Ο μεθυσμένος αρνείται ότι είναι μεθυσμένος.
Προσωπικά, έχω σταματήσει σε βενζινάδικο και κοιμήθηκα, καθώς οδηγούσα επί 200 χλμ άυπνος, 5-7 τα χαράματα. Όταν κατάλαβα ότι υπάρχει σοβαρό θέμα, απλά τηλεφώνησα, εξήγησα ότι θα καθυστερήσω μία ώρα, και κοιμήθηκα.
ε, δεν ειναι.
Οι επιλογές της ζωής δεν είναι τόσο απλές.η εστω, αν για καποιον, ειναι, να μην οδηγει.
Πολλές φορές υπερεκτιμούμε τις δυνατότητές μας. Άλλες φορές συμβαίνουν πράγματα και καταστάσεις που μας πιέζουν.
Μην προσπαθείς να βρεις άσπρο-μαύρο στη ζωή.
Δεν είμαστε πάντοτε 100% ορθολογικοί. Δεν είμαστε μηχανές.
Μπα.
Πάντοτε προσπαθεί να γράψει κάτι σωστό, το πλησιάζει και ξαφνικά κάνει ένα ζμπουφ και το μπλέκει χωρίς λόγο.
-
Εμπεδοκλής
Σωστά, χάζεευε τα βουνά ή τα αγριογούρουνα της περιοχής, έπαιζε φιδάκι, είδε την πεθαμένη γιαγιά της, τους σκοτωμένους πάνω στο Σταυρό, έπαιζε φιδάκι... Ο,τιδήποτε πέραν του προφανούς...Ασέβαστος έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 12:55πως δειχνει οτι την πηρε ο υπνος, και οχι οτι μιλουσε στο κινητο ας πουμε; η χαζευε, η οτιδηποτε αλλο;Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 11:11Δε θέλω να σε σοκάρω, αλλά κάποιο ρόλο θα παίζει και αυτό στο ότι είμαστε από τους πρώτους σε τροχαία δυστυχήματα στην ΕΕ.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 10:59
Που το είδες το κράξιμο; Αυτό που λέω είναι ότι χιλιάδες άνθρωποι, κάνουν καθημερινά υπερωρίες και μεγάλες διαδρομές είτε με αυτοκίνητο είτε με μμμ για να πάνε στη δουλειά τους, επί χρόνια. Και ότι στην τελική, ένας άνθρωπος μπορεί να είναι κουρασμένος για δεκάδες λόγους εκτός από την κούραση της δουλειάς. Δεν γυρίζουν όλοι σπίτι τους για να αράξουν και να πάρουν έναν υπνάκο για να ξεκουραστούν. Κάποιοι έχουν και άλλες υποχρεώσεις.
Κατά τα άλλα, σαφώς και είναι κρίμα για την κοπέλα αλλά από που ακριβώς προκύπτει ότι το δυστύχημα έγινε επειδή κοιμήθηκε στο τιμόνι;
Κατά τα άλλα, οι μαρτυρίες και η ανάλυση του δυστυχήματος αυτό δείχνει. Δεν επιχειρούσε προσπέραση, η στροφή δεν ήταν τόσο απότομη και το όχημα δεν φρέναρε καν, σε αντίθεση με το άλλο...
Αν και δεν περιμένω πολλά από εσένα, και από άλλους εδώ μέσα, αυτό ίσως σε βοηθήσει τουλάχιστον να μη γράψεις άλλες βλακείες...
https://www.onairnews.gr/mesologgi-sfod ... iton-foto/
https://www.google.com/maps/@38.3716652 ... 384!8i8192
Τώρα αν θα μείνω με την ελπίδα βλέπουμε...
- hellegennes
Δεν είναι φυσιολογικό να νυστάζεις μετά από 12 ώρες. Τι είσαι; Λιοντάρι, να κοιμάσαι το μεγαλύτερο μέρος της μέρας; Άλλο είμαι κουρασμένος, άλλο νυστάζω. Κι αν είσαι κουρασμένος, χαλάρωσε ένα τέταρτο πριν ξεκινήσεις να οδηγείς. Πήγαινε σπίτι σου 15 λεπτά μετά.περαστική έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 10:37Όσο ξεκούραστος κι' αν είσαι (ειδικά αν έχεις υποχρεώσεις και οικογένεια, ποτέ δεν είσαι αρκετά), μετά από 12ωρες νυχτερινές βάρδιες θα ΝΥΣΤΑΖΕΙΣ. Ειδικά σε απαιτητικές δουλειές. Τι πιο φυσιολογικό.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 10:32Γίνεται όμως να πηγαίνουν στην δουλειά ξεκούραστοι.περαστική έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 10:19
Προφανώς και δεν γίνεται να δουλεύουν όλοι οι άνθρωποι δίπλα από το σπίτι τους. Τι συζητάμε τώρα.
Σοβαρά δηλαδή συζητάμε για κάτι που είναι θέμα ζωής και θανάτου, όχι μόνη για σένα αλλά και για όποιον είναι στον δρόμο σου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Είμαι ανάλγητος. Σιγά μην περιμένω έναν μήνα για να ανοίξω ένα ράντομ νήμα «οδήγηση και νύστα».Χαοτικός έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 10:58Ναι ρε κόπανε. Κάντο άλλη στιγμή. Τι δεν καταλαβαίνεις;hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 02:06Ευτυχώς δεν παρέσυρε κανέναν και πέθανε μόνο αυτή. Θα πρέπει να δείξω κατανόηση για επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά επειδή το αποτέλεσμα ήταν ο θάνατός της;Χαοτικός έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 00:21 Άσε μας ρε με τις αυτιστικούρες σου. Τι πρέπει τι δεν πρέπει. Η γυναίκα σκοτώθηκε. Για το θάνατό της μιλάμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Και είναι ένας απ' τους λόγους που επί χρόνια έχουμε μεγάλο αριθμό δυστυχημάτων.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 10:59 Αυτό που λέω είναι ότι χιλιάδες άνθρωποι, κάνουν καθημερινά υπερωρίες και μεγάλες διαδρομές είτε με αυτοκίνητο είτε με μμμ για να πάνε στη δουλειά τους, επί χρόνια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
δεν βλεπω κατι προφανες. οχηματα βρισκονται στο αντιθετο ρευμα για διαφορους λογους, η νυστα ειναι απλως ενας.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:06
Σωστά, χάζεευε τα βουνά ή τα αγριογούρουνα της περιοχής, έπαιζε φιδάκι, είδε την πεθαμένη γιαγιά της, τους σκοτωμένους πάνω στο Σταυρό, έπαιζε φιδάκι... Ο,τιδήποτε πέραν του προφανούς...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
Εμπεδοκλής
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο πιο προφανής είναι η νύστα.Ασέβαστος έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:53δεν βλεπω κατι προφανες. οχηματα βρισκονται στο αντιθετο ρευμα για διαφορους λογους, η νυστα ειναι απλως ενας.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:06
Σωστά, χάζεευε τα βουνά ή τα αγριογούρουνα της περιοχής, έπαιζε φιδάκι, είδε την πεθαμένη γιαγιά της, τους σκοτωμένους πάνω στο Σταυρό, έπαιζε φιδάκι... Ο,τιδήποτε πέραν του προφανούς...![]()
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 18:01 Εκτός από τους ψεκ τη σκότωσαν και οι μπούμερς γιατί αν ήταν φτηνά τα ενοίκια θα είχε ένα διαμερισματάκι κοντά στη δουλειά της να κοιμάται όταν είναι κουρασμένη.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μέα κούλπα, τότε. Είχα την εντύπωση πως στις τελευταίες σελίδες του νήματος, η συζήτηση είχε επεκταθεί γενικότερα. Όπως είχα και την εντύπωση ότι όσοι μαλακίζονται στο δρόμο λόγω διασκέδασης και όσοι μαλακίζονται λόγω εργασίας/υποχρεώσεων, όταν φτάσει η κακιά η ώρα, πεθαίνουν το ίδιο. Δεν φανταζόμουν οτι κάποιος "πεθαίνει λιγότερο" (οπότε δεν αξιζει να συζητάμε για αυτον, συμφωνα με εσας), ή οτι πεθαινουν και οι δύο αλλά ο ένας πάει στον παράδεισο (επειδη ηταν καλο παιδι και δούλευε) και ο άλλος στην κολαση (επειδη ηταν ρεμάλι και διασκέδαζε ή πηδιότανε).περαστική έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 11:34Στο νήμα μιλάμε για κάτι συγκεκριμένο. Για εργαζόμενους που αναγκάζονται να οδηγήσουν για να επιστρέψουν στα σπίτια τους μετά από εξαντλητικές βάρδιες. Και συγκεκριμένα για την νοσοκόμα που έχασε την ζωή της. Μάλλον εσύ χρειάζεσαι καφέ.vantono έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 11:30Εγώ απλά μια ιστορία μου θυμήθηκα και ανέφερα στο άσχετο, δεν σύγκρινα τίποτα. Εσείς δεν ξέρω τι συγκρίσεις κάνατε. Εγώ δεν εγραψα το βιωματικό μου ποστ για να "συγκριθεί" σώνει και ντε με κάτι. Ηρεμήστε και πιείτε κανεναν καφέ. Ή κανενα τσάι καλύτερα, γιατι μαλλον σας κανει χειρότερα ο καφες.περαστική έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 11:28
Φτάσαμε να συγκρίνουμε τις γκομενοδουλειές της κάθε μίας με τον κάθε εργαζόμενο που επιστρέφει σπίτι στον/ην σύντροφο και τα παιδιά του σκοτωμένος απ' την δουλειά και την ρουτίνα. Ωραία![]()
![]()
Νομιζα οτι καναμε γενικοτερη κουβέντα, ετσι ακριβώς όπως σωστότατα το διατύπωσε και η ΓΑΛΗ.
ΣορρυΥπάρχουν δεκάδες λόγοι που κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι κουρασμένοι εκτός των εργασιακών υποχρεώσεων
Στύγιος έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 22:16
Μπορεί να συμβεί .Εγώ π.χ ξεκίνησα το πρωί με κανονική πίεση και μετά από μία ώρα έφτασε στο 17 με 10,5 ( μετά που με μετρήσανε στο κέντρο υγείας) .Κακώς που συνέχισα ,μες στη ζαλάδα και τη θολούρα μου θα προκαλούσα ατύχημα. Μαλακίες και "ηρωισμούς" φυσικά δεν ξαναέκανα.
οπότε να μην πω σε κανέναν ότι έβγαινα στην εθνική και μετα στην λεωφόρο κηφισού και μετά στην συγγρού με 17,5 πιεση, το υπογλώσσιο κάτω από την γλώσσα, στηθαγχη και ζαλάδα στις 6,15 το πρωί και ομοίως το μεσημέρι, γιατί οι καργιόληδες στην δουλειά παρά που το ειχα αναφέρει, με κουβαλούσαν ενώ θα μπορούσα να εργασθώ με τηλεεργασία.
όταν κάποια στιγμή έφτασα στο αμήν και ζητησα επισταμένα πιεσόμετρο και είδαν ότι είχα 18, τότε χέστηκαν πάνω τους. ένας θεός ξέρει πως έφτασα σπίτι και ειδικά που πέρασα 4-5 ημέρες με την πίεση να μην κατεβαίνει κάτω από 18 παρά τα χάπια.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση