Ευχαριστω για το τιπ συνελληνα .Νταρνάκας έγραψε: 03 Σεπ 2018, 18:53Δεν κατάλαβες σύντροφε. Μη σε μπερδεύει το αντρικό νικ, κι αυτός φορουμίτισσα θα είναι.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 02 Σεπ 2018, 23:42 Νεος φορουμιτης που εγγραφει σημερα και δεν εχει κανενα σχολιο μεχρι στιγμης,μου εστειλε PM .
Εκτος απο τις phorumiτισσες τωρα δεχομαι ερωτικη επιθεση και απο τους phorumιτες.
Εχετε λυσαξει.....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΈΚΤΑΚΤΟ. Δέχτηκα επίθεση απο phorumιτισσες
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: ΈΚΤΑΚΤΟ. Δέχτηκα επίθεση απο phorumιτισσες
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Χμ σιγά το πράγμα!lolek1 έγραψε: 03 Σεπ 2018, 15:35
ωραια ολα αυτα, οταν σου σκασει το λαστιχο να το αλλαξεις μονη σου!!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Sexual Harassment in the Workplace - Frank Zappa
σόρι ταβάριτς, αλλά τα ζητάει ο πωπός σου
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Στοίχημα πως αν πάθεις λάστιχο δε θα μπορείς ούτε καν να βρεις που βρίσκονται το μπουλονόκλειδο, ο γρύλος και η μανιβέλα του.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Αυτό είναι μπουλινγκ για το ύψος και δεν το ανέχομαι!lolek1 έγραψε: 04 Σεπ 2018, 15:29
ενταξει, να κατεβασεις εσυ το βαζακι με την μαρμελαδα απο εκεινο το ψηλο ραφι![]()
Αυτό έλειπε να παντρευτούμε για να μας κατεβάζουν τα βάζα με τις μαρμελάδες!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Θα σε παω στα Χοντος, θα σε αφήσω μια ώρα για να βγεις το σωστό primer και αν τα καταφέρεις ξαναμιλαμε...Νταρνάκας έγραψε: 04 Σεπ 2018, 15:38Στοίχημα πως αν πάθεις λάστιχο δε θα μπορείς ούτε καν να βρεις που βρίσκονται το μπουλονόκλειδο, ο γρύλος και η μανιβέλα του.![]()
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Δεν έχω τέτοιες τραυματικές εμπειρίες νομίζεις; Τρεις γυναίκες έχω σπίτι.Frozen έγραψε: 04 Σεπ 2018, 16:02Θα σε παω στα Χοντος, θα σε αφήσω μια ώρα για να βγεις το σωστό primer και αν τα καταφέρεις ξαναμιλαμε...![]()
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- ΜπλεΜπουμπυς
Frozen έγραψε: 04 Σεπ 2018, 16:02Θα σε παω στα Χοντος, θα σε αφήσω μια ώρα για να βγεις το σωστό primer και αν τα καταφέρεις ξαναμιλαμε...![]()
Δεν παίρνει μπροστά το αυτοκίνητο της θείας μου,
της λέω μπορεί να 'χει πέσει η μπαταρία
και με κοίταξε η ξαδέρφη μου με τόσο θαυμασμό λες κι ανακάλυψα την Ινδία αναφωνώντας,
έχουν και τα αυτοκίνητα μπαταρίες.
Τρέμω, τι θα γίνει όταν μάθει ότι κινούνται με βενζίνη.
Για να τα λέμε όλα μεταξύ μας, κανένα μακιγιάζ δεν είναι τέλειο αν δεν έχει προηγηθεί η χρήση του σωστού primer.
Νταρνάκας έγραψε: 04 Σεπ 2018, 17:35
Δεν έχω τέτοιες τραυματικές εμπειρίες νομίζεις; Τρεις γυναίκες έχω σπίτι.![]()
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 04 Σεπ 2018, 18:24
Δεν παίρνει μπροστά το αυτοκίνητο της θείας μου,
της λέω μπορεί να 'χει πέσει η μπαταρία
και με κοίταξε η ξαδέρφη μου με τόσο θαυμασμό λες κι ανακάλυψα την Ινδία αναφωνώντας,
έχουν και τα αυτοκίνητα μπαταρίες.
Τρέμω, τι θα γίνει όταν μάθει ότι κινούνται με βενζίνη.
Για να τα λέμε όλα μεταξύ μας, κανένα μακιγιάζ δεν είναι τέλειο αν δεν έχει προηγηθεί η χρήση του σωστού primer.
κυριοι, κακα τα ψεματα το μονο που δεν μπορουν να κανουν οι αντρες ειναι να θηλασουν τα παιδια τους
Επίσης δεν το έχετε με το multitasking!lolek1 έγραψε: 04 Σεπ 2018, 22:22 κυριοι, κακα τα ψεματα το μονο που δεν μπορουν να κανουν οι αντρες ειναι να θηλασουν τα παιδια τους
- ΜπλεΜπουμπυς
Tarkovsky έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:55Sexual Harassment in the Workplace - Frank Zappa
σόρι ταβάριτς, αλλά τα ζητάει ο πωπός σου![]()
O Μπλέ Μπούμπ φλερτάρει γνωστή φορουμίτισσα:
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σωστά. Οπότε, δεν σας εμποδίζει απολύτως τίποτα να ασχοληθείτε επιτυχώς με όλα τα υπόλοιπα.lolek1 έγραψε: 04 Σεπ 2018, 22:22 κυριοι, κακα τα ψεματα το μονο που δεν μπορουν να κανουν οι αντρες ειναι να θηλασουν τα παιδια τους
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2116 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-