Cecily Anne έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 22:54
Το πανεπιστήμιο της Μπουκοτέτοια έχει το εξής γαμάτο κατ'ελάχιστο. Ό,τι και το ελληνικό. Οπότε δεν έχεις κανένα λόγο να το θεωρείς κατώτερο.
Το iq είναι άσχετο με τις σπουδές, σύνελθε.
Δεν είναι άσχετο το καθεαυτό επάγγελμα, διότι στην πράξη βλέπεις βλέπεις από την πελατεία ποιός είναι καλός και ποιός όχι. Αν είναι μάπας, θα τη χάσει, εκτός αν είναι σε επαρχία και έχει μονοπώλειο.
Δεν είπα πως το Πανεπιστήμιο ήταν οπωσδήποτε κατώτερο - σιγα το ελ πανεπιστημιο πια. Σαφως Υπάρχουν καλοί Βούλγαροι Σλοβακοι ή Ρουμάνοι γιατροί.
ΟΜΩΣ, σε όλα αυτά τα μέρη που εστειλαν οι ελ να σπουδάσουν τα καμάρια τους, στήθηκαν μαγαζάκια. Οι ελ άφηναν συνάλλαγμα. οποτε η σχολή ήταν άλλη για τους γηγενείς κι άλλη για τους πατριώτες μας.
Μου έχει πει ο ίδιος , απόφοιτος Κωσταντζας Ρουμανίας :αν κοβομουν σε ένα μάθημα έπρεπε να επαναλάβω τη χρονιά, που σημαίνει καθυστέρηση και χρήματα, οπότε τα πληρωνα όλα και ήμουν σίγουρος.
Θα μου πεις , αν έκαναν ειδικότητα στην Ελλάδα, "την έμαθαν τη δουλεια". Σχετικό είναι. Κάποιος μπορεί απο το 3 να πήγε στο 6, ή από το 2 στο 5. Αν το άλογο είναι
κουτσο, μπορει και να τερματίσει.
Στο τελευταίο , σου λεω μικρη σχεση εχει η ικανοτητα. Ο κοσμος δεν εχει Ιδεα ποιος ειναι καλος γιατρός και το έχω δει εκ των πολυ έσω, πολλές φορες.
Αν πάρουμε σύνολα πάλι...Ναι, έχει κάποια σχέση η πελατεια , αλλα είναι ασθενής και σαφώς Όχι ευθέως ανάλογη.